yok mu başka ısıtıcı elektrikli soba falan?İyi sayılırım canım üşüyorum sadece ve de dişim ağrıyor
Bebişi emzirirken veririsn kuzum fazlalaıklarınıgünaydın:) ne kadar güzel. ben de doğumdan sonra yapayım. seneye yaza 52 kg olacam inşallah.
oturup internetten iyice bi araştır canım niyr acele ediyorsun ki? içine sinsin önce. artılarını eksilerini karşılaştır. hala geç değil eşin kızsın bişey olmaz unutur nasılsa:)Kızlar eşimle bayadır tatil planı yapıyorduk ama bir türlü alamamıştık. O ısrarla bodrum istiyordu ben farklı daha sakin yerleri. Dün akşam tamam dedim bodrumda senin istediğin yer olsun. Sonra aradım tur firmasını dedim bu oteli istiyorum. O sırada dedi ki otel çok güzel bende nedense bi anda farklı bi öneriniz var mı diye sordum. Adam da yine bodrumda 2-3 otel ismi saydı. Sen benim kafam tekrardan bi karııışşşş. Ayy diyorum bu daha güzel hayatım hem bak bu ultra herşey dahilmiş baksana bi falan.( bu arada eşim benim kararsızlığımdan fikrimin sürekli değişmesinden çok şikayetçi ama buda huy işte balayında da benzer bi olay yaşamıştık otelle ilgili ve yine yine yine tutamadım kendimi) Neyse baktı bi geçiştirir gibi hmm iyiymiş dedi. Adamda hoparlörde oteli övüp duruyor arada da çok az bi fiyat farkı var. İyi tamam bu olsun dedi ama oteli incelemedi bile adamın anlattıklarını dinledi sadece. Sen ben bi anda kararımı değiştirip o oteli aldım 3-5 dklık bi kararla.
Eşimde sürekli fikir değiştirip duruyorsun çok kararsızsın o otelde karar vermiştik yine değiştirdin diyerek kızdı biraz. Neden böyle yapıyorum bilmiyorum ama çoğu konuda kafam karışıktır karar vermekte zorlanırım.
Sonra bende bi vicdan azabı oluştu şimdi iptal edip senin dediğini alalım desem yine kızacak ben onu söylemek istemedim falan diyecek biliyorum ama napsam bilemedim değiştiremediğim saçma kötü bi huy işte kararsız kalıp kalıp aniden karar vermek :/
Bunuda buraya içim biraz rahatlasın diye yazıyorum hem belki şunu yap diyen çıkarda vicdan azabını atarım
canım dün buğday haşladım,İyiyim canım üşüyorum. Bende evde kombiyi kapattım hafta sonu güzel diye ama burada yaklaşık 15 gündür ısıtıcılar çalışmıyor ve dışarda güneş olmasına rağmen hep üşüdüm. Bugün havada kapalı yağmur yağdı yağcak gibi. Eve gidince üşürsem açıcam kombimi.
Bende dün akşam biraz kaçırdım midem çok şişti ama akşam eşimle yürüyüşe çıktık 4 km kadar yürüdük iyi geldi.
Bide dişçiye gittim dün çok aksi ve ilgisiz bi doktorum vardı ilaç yazıp gönderdi. İltihap mı var diye sordum hayır ağrı kesici yazdım erken gel film çekelim dedi. Ben sormasam onu bile söylemiycekti.
Bugün iş yerine ne getirdin canım? Ben bu hafta çok zorlanıcam sanırım yemek getirmek için ne markete ne pazara gitmedim.
CaNIM SAKİN OLDUĞUN BİR ZAMANDA DEĞERLEDİR TEKRAR.Kızlar eşimle bayadır tatil planı yapıyorduk ama bir türlü alamamıştık. O ısrarla bodrum istiyordu ben farklı daha sakin yerleri. Dün akşam tamam dedim bodrumda senin istediğin yer olsun. Sonra aradım tur firmasını dedim bu oteli istiyorum. O sırada dedi ki otel çok güzel bende nedense bi anda farklı bi öneriniz var mı diye sordum. Adam da yine bodrumda 2-3 otel ismi saydı. Sen benim kafam tekrardan bi karııışşşş. Ayy diyorum bu daha güzel hayatım hem bak bu ultra herşey dahilmiş baksana bi falan.( bu arada eşim benim kararsızlığımdan fikrimin sürekli değişmesinden çok şikayetçi ama buda huy işte balayında da benzer bi olay yaşamıştık otelle ilgili ve yine yine yine tutamadım kendimi) Neyse baktı bi geçiştirir gibi hmm iyiymiş dedi. Adamda hoparlörde oteli övüp duruyor arada da çok az bi fiyat farkı var. İyi tamam bu olsun dedi ama oteli incelemedi bile adamın anlattıklarını dinledi sadece. Sen ben bi anda kararımı değiştirip o oteli aldım 3-5 dklık bi kararla.
Eşimde sürekli fikir değiştirip duruyorsun çok kararsızsın o otelde karar vermiştik yine değiştirdin diyerek kızdı biraz. Neden böyle yapıyorum bilmiyorum ama çoğu konuda kafam karışıktır karar vermekte zorlanırım.
Sonra bende bi vicdan azabı oluştu şimdi iptal edip senin dediğini alalım desem yine kızacak ben onu söylemek istemedim falan diyecek biliyorum ama napsam bilemedim değiştiremediğim saçma kötü bi huy işte kararsız kalıp kalıp aniden karar vermek :/
Bunuda buraya içim biraz rahatlasın diye yazıyorum hem belki şunu yap diyen çıkarda vicdan azabını atarım
Kuzum benimm,kızlar bişey oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
teyzemin kızı var ingiltere'de. eşimle sıradan günlerde bile kaç defa arayıp halini hatrını sorduk. hamile olduğumu teyzemden öğrenmiş. beni arayıp hayırlamadı bile. dün de süpriz yapıp buraya gelmiş annesinin yanına. bugün de arayıp hoşgeldin annesine de gözün aydın dedim. bana ne diyorlar biliyor musunuz: niye hoşgeldin demek için 2 gün beklemişim! orda diyemedim sen niye 1 ay bekledin beni hayırlamak için?! annem de yeğenini savunuyor evet diyor dün niye aramadın.. ay pardon majestelerini dakikasında aramalıydım. hatta kırmızı halı sermeliydim.
nefret ediyorum sülalemden.
oturup internetten iyice bi araştır canım niyr acele ediyorsun ki? içine sinsin önce. artılarını eksilerini karşılaştır. hala geç değil eşin kızsın bişey olmaz unutur nasılsa:)
CaNIM SAKİN OLDUĞUN BİR ZAMANDA DEĞERLEDİR TEKRAR.
Bende dün çorba ve yoğurt getirmiştim canım bugünde konserve balık getirdim onu yiyeceğimcanım dün buğday haşladım,
Mevsimlerden roma nın hatırlattığı buğday çorbası hazırladım.
tüm buğdayı haşladım, belki yarısını hafta içine tavuklu keşkek yaparım.
Bende ne pazara ne markete gitmedin pazar günü kuzum o yüzden evde ne varsa onu yapacağım bu hafta.
Dün kabaklı pırasalı yumrutalı kavurmaya kızım bile bayıldı çokk güzel olmuştu.
Keşke o an söyleseydin canım, insanlar kendi yaptıklarına bakmadan illa karşı tarafa laf söylüyolar. Böyle insanlara lafını söylüyceksin ki oda hatasını görsün.kızlar bişey oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
teyzemin kızı var ingiltere'de. eşimle sıradan günlerde bile kaç defa arayıp halini hatrını sorduk. hamile olduğumu teyzemden öğrenmiş. beni arayıp hayırlamadı bile. dün de süpriz yapıp buraya gelmiş annesinin yanına. bugün de arayıp hoşgeldin annesine de gözün aydın dedim. bana ne diyorlar biliyor musunuz: niye hoşgeldin demek için 2 gün beklemişim! orda diyemedim sen niye 1 ay bekledin beni hayırlamak için?! annem de yeğenini savunuyor evet diyor dün niye aramadın.. ay pardon majestelerini dakikasında aramalıydım. hatta kırmızı halı sermeliydim.
nefret ediyorum sülalemden.
teyzeme gidecektim gitmicem. onlar buraya geldiğinde de umarım aynı konu bir daha açılır. suratlarına söylicem.Kuzum benimm,
o anda söylemen gerekir, o an çatt diye böylelikle sana söyleyeceklerini bir kez daha düşünerek söylerler.
Eğer o an söyleyemedi isen bir daha ki görüşmende bunu o sözleri eden herkesin bir arada olsuğu anda söyle.
kırıldığını belirt.
Ama asla ve asla hiç kimseyi nefret edecek kadar ÖNEMSEME!
vaaav bu çok güzel habeer:) harikasın canım ya valla gurur duyuyorum sizinle:) hedefine sadece 7 kilo kalmış. eminim şu anda bile fit görünüyorsundur:)Bu arada sabah tartıldım 92 kilo geldim
Günaydın canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineGünaydın kızlar dün başım ağrıyodu giremedim bugünde endokrine geldim kontrole fırsat buldukca yazarım güzeller
Çok sevindiiimmBu arada sabah tartıldım 92 kilo geldim
annemin bizi yetiştirme tarzı.. aman sus cevap verme ayıp, aman şunu şöyle de, şunu şöyle deme diye diye herşeye müdahale ede ede pısırık yaptı bizi. çocuğumu öyle bi yetiştirecem ki hakkını savunsun çatır çatır.Keşke o an söyleseydin canım, insanlar kendi yaptıklarına bakmadan illa karşı tarafa laf söylüyolar. Böyle insanlara lafını söylüyceksin ki oda hatasını görsün.
Annende belki sen çok takma kafanda onun aramamasını büyütme diye onları savunmuştur.
Troit varya bende onun için canım troit ve şekere bakıyolar canım benim sen neler yapıyosun nasıl oldun direksiyon dersleri nasıl gidiyo fasülye nasıl kontrolün ne zamanvaaav bu çok güzel habeer:) harikasın canım ya valla gurur duyuyorum sizinle:) hedefine sadece 7 kilo kalmış. eminim şu anda bile fit görünüyorsundur:)
endokrin ne hormonu ne için bakılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?