Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
oturup internetten iyice bi araştır canım niyr acele ediyorsun ki? içine sinsin önce. artılarını eksilerini karşılaştır. hala geç değil eşin kızsın bişey olmaz unutur nasılsa:)

canım dün buğday haşladım,
@Mevsimlerden roma nın hatırlattığı buğday çorbası hazırladım.
tüm buğdayı haşladım, belki yarısını hafta içine tavuklu keşkek yaparım.
Bende ne pazara ne markete gitmedin pazar günü kuzum o yüzden evde ne varsa onu yapacağım bu hafta.
Dün kabaklı pırasalı yumrutalı kavurmaya kızım bile bayıldı çokk güzel olmuştu.

kızlar bişey oldu sizinle paylaşmak istiyorum.
teyzemin kızı var ingiltere'de. eşimle sıradan günlerde bile kaç defa arayıp halini hatrını sorduk. hamile olduğumu teyzemden öğrenmiş. beni arayıp hayırlamadı bile. dün de süpriz yapıp buraya gelmiş annesinin yanına. bugün de arayıp hoşgeldin annesine de gözün aydın dedim. bana ne diyorlar biliyor musunuz: niye hoşgeldin demek için 2 gün beklemişim! orda diyemedim sen niye 1 ay bekledin beni hayırlamak için?! annem de yeğenini savunuyor evet diyor dün niye aramadın.. ay pardon majestelerini dakikasında aramalıydım. hatta kırmızı halı sermeliydim.
nefret ediyorum sülalemden.

CaNIM SAKİN OLDUĞUN BİR ZAMANDA DEĞERLEDİR TEKRAR.

Kuzum benimm,
o anda söylemen gerekir, o an çatt diye böylelikle sana söyleyeceklerini bir kez daha düşünerek söylerler.
Eğer o an söyleyemedi isen bir daha ki görüşmende bunu o sözleri eden herkesin bir arada olsuğu anda söyle.
kırıldığını belirt.

Ama asla ve asla hiç kimseyi nefret edecek kadar ÖNEMSEME!

oturup internetten iyice bi araştır canım niyr acele ediyorsun ki? içine sinsin önce. artılarını eksilerini karşılaştır. hala geç değil eşin kızsın bişey olmaz unutur nasılsa:)

CaNIM SAKİN OLDUĞUN BİR ZAMANDA DEĞERLEDİR TEKRAR.

Aslında eşimin istediği oteli araştırmıştım iyi temiz güzel bi oteldi ama sadece merkezde olması beni rahatsız etmişti gürültü hareketlilik vs. çok yazıyrdu yorumlarda ben daha sakin yerleri seviyorum. Bu otelide sabah çok inceledim yorumları puanları, diğer otelle eşdeğer bi otel tek farkı bu biraz daha sakin. Ama geçen yılda benim istediğim otele gittik diye sanırım vicdanım :)

Bende dün çorba ve yoğurt getirmiştim canım bugünde konserve balık getirdim onu yiyeceğim
Bende yapıcam bu kapaklı pırasalı kavurmayı ama iki sebzeyide sevmiyorum diye eminde olamadım

Keşke o an söyleseydin canım, insanlar kendi yaptıklarına bakmadan illa karşı tarafa laf söylüyolar. Böyle insanlara lafını söylüyceksin ki oda hatasını görsün.
Annende belki sen çok takma kafanda onun aramamasını büyütme diye onları savunmuştur.

teyzeme gidecektim gitmicem. onlar buraya geldiğinde de umarım aynı konu bir daha açılır. suratlarına söylicem.
keşke amerikaya gitsek de uzaklaşsak herkesten.

Bu arada sabah tartıldım 92 kilo geldim
vaaav bu çok güzel habeer:) harikasın canım ya valla gurur duyuyorum sizinle:) hedefine sadece 7 kilo kalmış. eminim şu anda bile fit görünüyorsundur:)
endokrin ne hormonu ne için bakılır?

annemin bizi yetiştirme tarzı.. aman sus cevap verme ayıp, aman şunu şöyle de, şunu şöyle deme diye diye herşeye müdahale ede ede pısırık yaptı bizi. çocuğumu öyle bi yetiştirecem ki hakkını savunsun çatır çatır.

vaaav bu çok güzel habeer:) harikasın canım ya valla gurur duyuyorum sizinle:) hedefine sadece 7 kilo kalmış. eminim şu anda bile fit görünüyorsundur:)
endokrin ne hormonu ne için bakılır?
Troit varya bende onun için canım troit ve şekere bakıyolar canım benim sen neler yapıyosun nasıl oldun direksiyon dersleri nasıl gidiyo fasülye nasıl kontrolün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…