Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Benim annemde öyledir, kötü niyetinden değil de kimseyle aram bozulmasın ister aman sus aman etme aman yapma o yaptıysa kötü niyetinden yapmamıştır keşke demeseydin gibi. Ama hayat öyle değil işte onu göremiyorlar.

Çok sağol canım benim. Sen tartıldınmı güzelim sabah
Hayır canım ben haftaya salı tartılıcam. Yoksa kafama takıyorum cumartesi tartıldım sonra pazarda tartıldım 300 gram vermişim aa 100 gram geri almışım derken sinir oluyorum o yüzden haftaya salıya kadar bekleyip sonra her hafta tartılıcam :)

Troit varya bende onun için canım troit ve şekere bakıyolar canım benim sen neler yapıyosun nasıl oldun direksiyon dersleri nasıl gidiyo fasülye nasıl kontrolün ne zaman
hım anladım canım inşallah iyi çıkar sonuçların.
direksiyon derslerim bitti. bu ayın sonunda sınav. fasulye iyidir haftaya gşdecem kontrole. 1 ay kadar sonra da cinsiyetini öğrenecez ayy çok heyecanlı:))

teyzeme gidecektim gitmicem. onlar buraya geldiğinde de umarım aynı konu bir daha açılır. suratlarına söylicem.
keşke amerikaya gitsek de uzaklaşsak herkesten.
Uzaklaşman için o kadar uzağa gitmene gerek yok canımmm,
Dediğim gibi, insan olmayanı merhameti olmayanı, seni anlamayanı önemseme,
Kırılma...

Salı tartılacaksan eğer pazartesiden dikkat et
şişkinlik vs yapacak şeyler tüketme canımm,
Akşam az ye mutlaka ve wc ye çıkmaya çalış.
100 altına ineceksin eminim buna...

Birden bol eksileri görcem diyosun inşallah. Canım
hım anladım canım inşallah iyi çıkar sonuçların.
direksiyon derslerim bitti. bu ayın sonunda sınav. fasulye iyidir haftaya gşdecem kontrole. 1 ay kadar sonra da cinsiyetini öğrenecez ayy çok heyecanlı:))
Amanınnn bende heycan yaptım hemen haberdar et canım bizleri sınavdada sağlıga ve motara çok iyi çalış canım başarılar dilerim şimdiden
geçmiş olsun canım,
haber et dr sonrasını
Tamam canım sonuçlar ögleden sonra çıkıcak yazarım güzelim
Heyyytttt beeeeeeeeeeee
Canımmm benimmm

Salı tartılacaksan eğer pazartesiden dikkat et
şişkinlik vs yapacak şeyler tüketme canımm,
Akşam az ye mutlaka ve wc ye çıkmaya çalış.
100 altına ineceksin eminim buna...
Bende inanıyorum canım pazartesi çorba içicem bol sıvı alıcam :)
Hergün yürüdüğüm içinmidir nedir merdivenleri daha kolay çıkıyorum 6 katlı ve çok dik merdivenlerimiz eskiden 3. katta bi soluklanırdım. dün patır patır çıkıverdim. Yine soluk soluğa kaldım ama olsun onu 3. katta yapıyordum normalde

Görebilir miyim bilmiyorum ki ama isteğim o yönde :)
İnşallah diyelim göremezsem üzülürüm

Canım sade kahve ve yeşilçay iç günde 2 kupa yeşil çay içiyorum mutlaka ben

yok kuzu yazılı değil direksiyon sınavı bu:)

Canım sade kahve ve yeşilçay iç günde 2 kupa yeşil çay içiyorum mutlaka ben
Yeşilçay içiyorum işyerinde ama sallama evde kendim demleyip içiyorum canım.

Ayy bende şimdi 50 bedenim 46yı duymak bile güzel. Tekrardan tebrik ederim seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…