- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Çok sağol canım benim. Sen tartıldınmı güzelim sabahÇok sevindiiimm
Benim annemde öyledir, kötü niyetinden değil de kimseyle aram bozulmasın ister aman sus aman etme aman yapma o yaptıysa kötü niyetinden yapmamıştır keşke demeseydin gibi. Ama hayat öyle değil işte onu göremiyorlar.annemin bizi yetiştirme tarzı.. aman sus cevap verme ayıp, aman şunu şöyle de, şunu şöyle deme diye diye herşeye müdahale ede ede pısırık yaptı bizi. çocuğumu öyle bi yetiştirecem ki hakkını savunsun çatır çatır.
Hayır canım ben haftaya salı tartılıcam. Yoksa kafama takıyorum cumartesi tartıldım sonra pazarda tartıldım 300 gram vermişim aa 100 gram geri almışım derken sinir oluyorum o yüzden haftaya salıya kadar bekleyip sonra her hafta tartılıcam :)Çok sağol canım benim. Sen tartıldınmı güzelim sabah
hım anladım canım inşallah iyi çıkar sonuçların.Troit varya bende onun için canım troit ve şekere bakıyolar canım benim sen neler yapıyosun nasıl oldun direksiyon dersleri nasıl gidiyo fasülye nasıl kontrolün ne zaman
geçmiş olsun canım,Günaydın kızlar dün başım ağrıyodu giremedim bugünde endokrine geldim kontrole fırsat buldukca yazarım güzeller
Heyyytttt beeeeeeeeeeeeBu arada sabah tartıldım 92 kilo geldim
Uzaklaşman için o kadar uzağa gitmene gerek yok canımmm,teyzeme gidecektim gitmicem. onlar buraya geldiğinde de umarım aynı konu bir daha açılır. suratlarına söylicem.
keşke amerikaya gitsek de uzaklaşsak herkesten.
Salı tartılacaksan eğer pazartesiden dikkat etHayır canım ben haftaya salı tartılıcam. Yoksa kafama takıyorum cumartesi tartıldım sonra pazarda tartıldım 300 gram vermişim aa 100 gram geri almışım derken sinir oluyorum o yüzden haftaya salıya kadar bekleyip sonra her hafta tartılıcam :)
Birden bol eksileri görcem diyosun inşallah. CanımHayır canım ben haftaya salı tartılıcam. Yoksa kafama takıyorum cumartesi tartıldım sonra pazarda tartıldım 300 gram vermişim aa 100 gram geri almışım derken sinir oluyorum o yüzden haftaya salıya kadar bekleyip sonra her hafta tartılıcam :)
Amanınnn bende heycan yaptım hemen haberdar et canım bizleri sınavdada sağlıga ve motara çok iyi çalış canım başarılar dilerim şimdidenhım anladım canım inşallah iyi çıkar sonuçların.
direksiyon derslerim bitti. bu ayın sonunda sınav. fasulye iyidir haftaya gşdecem kontrole. 1 ay kadar sonra da cinsiyetini öğrenecez ayy çok heyecanlı:))
Tamam canım sonuçlar ögleden sonra çıkıcak yazarım güzelimgeçmiş olsun canım,
haber et dr sonrasını
Canımmm benimmmHeyyytttt beeeeeeeeeeee
Bende inanıyorum canım pazartesi çorba içicem bol sıvı alıcam :)Salı tartılacaksan eğer pazartesiden dikkat et
şişkinlik vs yapacak şeyler tüketme canımm,
Akşam az ye mutlaka ve wc ye çıkmaya çalış.
100 altına ineceksin eminim buna...
50 bedenden 46ya düştüm fıstığımmToplamda 14 kg gitmiş be bacımmmmmm
Görebilir miyim bilmiyorum ki ama isteğim o yönde :)Birden bol eksileri görcem diyosun inşallah. Canım
Amanınnn bende heycan yaptım hemen haberdar et canım bizleri sınavdada sağlıga ve motara çok iyi çalış canım başarılar dilerim şimdiden
Tamam canım sonuçlar ögleden sonra çıkıcak yazarım güzelim
Canımmm benimmm
Canım sade kahve ve yeşilçay iç günde 2 kupa yeşil çay içiyorum mutlaka benBende inanıyorum canım pazartesi çorba içicem bol sıvı alıcam :)
Hergün yürüdüğüm içinmidir nedir merdivenleri daha kolay çıkıyorum 6 katlı ve çok dik merdivenlerimiz eskiden 3. katta bi soluklanırdım. dün patır patır çıkıverdim. Yine soluk soluğa kaldım ama olsun onu 3. katta yapıyordum normalde
Görürsün canım benim yoğurt kürü yap akşam yatmadan önce acılı ayran iç ben çok faydasını gördüm canımGörebilir miyim bilmiyorum ki ama isteğim o yönde :)
İnşallah diyelim göremezsem üzülürüm
yok kuzu yazılı değil direksiyon sınavı bu:)Birden bol eksileri görcem diyosun inşallah. Canım
Amanınnn bende heycan yaptım hemen haberdar et canım bizleri sınavdada sağlıga ve motara çok iyi çalış canım başarılar dilerim şimdiden
Tamam canım sonuçlar ögleden sonra çıkıcak yazarım güzelim
Canımmm benimmm
Hastanedeyim normal gör canım benimyok kuzu yazılı değil direksiyon sınavı bu:)
Severim laaa seniii50 bedenden 46ya düştüm fıstığımm
Yeşilçay içiyorum işyerinde ama sallama evde kendim demleyip içiyorum canım.Canım sade kahve ve yeşilçay iç günde 2 kupa yeşil çay içiyorum mutlaka ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?