Yaza hamile olarak girmek isteyenler

sımdı forumları okuyordum da benım 28 dı 35 cıktı cok kafaya takınca da bırden yukselıyormus doktora gıtsem mı yoksa bır ıkı ay oluruna mı bıraksam karar veremedım

sımdı forumları okuyordum da benım 28 dı 35 cıktı cok kafaya takınca da bırden yukselıyormus doktora gıtsem mı yoksa bır ıkı ay oluruna mı bıraksam karar veremedım
Benim gozum korktu hemen gdcm yarin. ne kadar surede normal degerlere duser cok merak edyrm. bu arada kasiklarimdaki agri belime gecti sanki. belim catliyo. Niye bu kadar agrim var o da kafami kurcaliyo. allah yardimcimiz olsun hepimizin de. ins sikintili bi durum yoktur bilmedigim...

22mm de çatlıyor. Normal canım ovulasyona kadar büyür sıkıntı yoksa
turkuazcım nasılsın cnm.
bende çok fena grip oldum 2 gündür yatıyorum. bu bebek denemeleri yaparken hafif bir ağrı kesici alsam olurmu. yan, hamile isem bebeğe zarar verirmiyim acaba.

bu arada bugün akıntımdan sonra kıl inceliğinde 1 damla pembe kan gördüm. acaba yerleşmemi oldu

bat 13ocak

Canım ben olsam almam. Gebelikte sıkıntı yaratmayan ağrı kesiciler var doktoruna bir sor istersen. ilk üç ay çok çok çok önemli canım gebelik varsa şu an iç organları oluşuyor

Ya kzlar bn adet oldum gununde yanı carsamba ama afedersınız cok az geldı kesıldı bu neden olurkı

Canım ben olsam almam. Gebelikte sıkıntı yaratmayan ağrı kesiciler var doktoruna bir sor istersen. ilk üç ay çok çok çok önemli canım gebelik varsa şu an iç organları oluşuyor
canım ama daha olmuşsa bile haberimiz yokki. bu haberi olmadan gebe kalanlar antibiyotik bile alıyor. ben sadece bi tane tamol hafif ağrı kesici içtim.
sence bu kıl gibi kan yerleşme kanaması olabilir mi

Bugün adet günüm ama ben hala hastalanmadım yarın sabaha kadar bekliyorum bakalım hiç gecikmez normalde , adet belirtilerim çok yoğun hep gelicek sanıyorum bakıyorum yok . Sivilce filan çıktı yüzümde ondan umudum yok aslında hamilelik için ama olur mu olur Hayırlısı ne ise o olsun bakalım ilk deneme çokta çalışmadık bu ay denk geldi mi onu da bilmiyorum yumurtlama gününe :)

canım ama daha olmuşsa bile haberimiz yokki. bu haberi olmadan gebe kalanlar antibiyotik bile alıyor. ben sadece bi tane tamol hafif ağrı kesici içtim.
adetine kaç gün var canım yerleşme kanaması adetten çok az önce oluyormuş bildiğim kadarıyla yumurtlama günündede hafif kanama olabiliyormuş bazılarında

Yarın güzel haberini verirsin inşallah

Bir taneden bişey olmaz sanırım ama sen almamaya çalış bence. Yerleşme kanamsı adete yakın var çok az oluyormuş. Senin nasıldı

Kızlar size bişi danışmak istiyorum ben eşimin yurtdışı görevi nedeniyle 2 yıl yurtdışında yaşamak durumundayım.3buçuk yıldır evliyim kasım ayından bu yana korunmuyoruz ayrıca ovülasyon testi kullanıyorum iki aydır bebek olmadı bu ayda Reglimdem sonraki 18 gün hala yumurtlama yok ovulasyon testine göre.burada sağlık sektörü çok pahalı tahliller falan Türkiye'deki gibi değil.vatandaşı olmadığımız için ücretsiz sigortalardan falanda yararlanamıyoruz .bu arada 33 günde falan adet oluyorum sizce ne yapmalıyım bu süreç doğal mı bi kac ay daha bekleyip sonuç alamazsam Türkiye'ye gelip doktora mı gideyim.eşim gelemicek tabiki bu süre zarfında ayrı kalıp Çalışmalara devam edemicez.kafam çok Karışık korkuyorum ya kötü bişey varsa diye sizce ne yapmalıyım(bu arada Şubat'ta 30 yaşıma gircem)

Canım 35 yaş altı için 1 seneden önce normal diyolar 35 yaş üstünde 6 ay için .. Yani doktora gitsende bekletiyolar 1 sene

Canım 35 yaş altı için 1 seneden önce normal diyolar 35 yaş üstünde 6 ay için .. Yani doktora gitsende bekletiyolar 1 sene
Anladım canım.bende araştırdım biraz hep öyle diyorlar ama aklıma takılıyor hep keşje daha önceden bi kontrol ettirseydik herşey normal mi diye en azından içim rahat olurdu şimdi internette araştırıyorum saha çok kafan karışıyor

Benimde 2 ay oldu bebiş yok hamilelik öncesi testleri yaptırdım iyiydi ama oda çok genel seylere bakıyolar üreme konusu degil yani.ultrasonda önemsiz dedikleri bi kist çıktı Mesela sorun olmaz dedi doktor sadece ultrasonda belki bişi görürlerse işine yarayabilir allah korusun engel olan bi kist falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…