- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.161
Benim gozum korktu hemen gdcm yarin. ne kadar surede normal degerlere duser cok merak edyrm. bu arada kasiklarimdaki agri belime gecti sanki. belim catliyo. Niye bu kadar agrim var o da kafami kurcaliyo. allah yardimcimiz olsun hepimizin de. ins sikintili bi durum yoktur bilmedigim...sımdı forumları okuyordum da benım 28 dı 35 cıktı cok kafaya takınca da bırden yukselıyormus doktora gıtsem mı yoksa bır ıkı ay oluruna mı bıraksam karar veremedım
turkuazcım nasılsın cnm.22mm de çatlıyor. Normal canım ovulasyona kadar büyür sıkıntı yoksa
Canım ben olsam almam. Gebelikte sıkıntı yaratmayan ağrı kesiciler var doktoruna bir sor istersen. ilk üç ay çok çok çok önemli canım gebelik varsa şu an iç organları oluşuyorturkuazcım nasılsın cnm.
bende çok fena grip oldum 2 gündür yatıyorum. bu bebek denemeleri yaparken hafif bir ağrı kesici alsam olurmu. yan, hamile isem bebeğe zarar verirmiyim acaba.
bu arada bugün akıntımdan sonra kıl inceliğinde 1 damla pembe kan gördüm. acaba yerleşmemi oldu
bat 13ocak
canım ama daha olmuşsa bile haberimiz yokki. bu haberi olmadan gebe kalanlar antibiyotik bile alıyor. ben sadece bi tane tamol hafif ağrı kesici içtim.Canım ben olsam almam. Gebelikte sıkıntı yaratmayan ağrı kesiciler var doktoruna bir sor istersen. ilk üç ay çok çok çok önemli canım gebelik varsa şu an iç organları oluşuyor
adetine kaç gün var canım yerleşme kanaması adetten çok az önce oluyormuş bildiğim kadarıyla yumurtlama günündede hafif kanama olabiliyormuş bazılarındacanım ama daha olmuşsa bile haberimiz yokki. bu haberi olmadan gebe kalanlar antibiyotik bile alıyor. ben sadece bi tane tamol hafif ağrı kesici içtim.
sence bu kıl gibi kan yerleşme kanaması olabilir mi
üstüne görme olmasın test yaptın mı ?Ya kzlar bn adet oldum gununde yanı carsamba ama afedersınız cok az geldı kesıldı bu neden olurkı
13 ocak canım ama ben bu ay erken yumurtlama hissettimadetine kaç gün var canım yerleşme kanaması adetten çok az önce oluyormuş bildiğim kadarıyla yumurtlama günündede hafif kanama olabiliyormuş bazılarında
Bitti mi adet. İstersen bir test daha yap canımYa kzlar bn adet oldum gununde yanı carsamba ama afedersınız cok az geldı kesıldı bu neden olurkı
Yarın güzel haberini verirsin inşallahBugün adet günüm ama ben hala hastalanmadım yarın sabaha kadar bekliyorum bakalım hiç gecikmez normalde , adet belirtilerim çok yoğun hep gelicek sanıyorum bakıyorum yok . Sivilce filan çıktı yüzümde ondan umudum yok aslında hamilelik için ama olur mu olurHayırlısı ne ise o olsun bakalım ilk deneme çokta çalışmadık bu ay denk geldi mi onu da bilmiyorum yumurtlama gününe :)
Bir taneden bişey olmaz sanırım ama sen almamaya çalış bence. Yerleşme kanamsı adete yakın var çok az oluyormuş. Senin nasıldıcanım ama daha olmuşsa bile haberimiz yokki. bu haberi olmadan gebe kalanlar antibiyotik bile alıyor. ben sadece bi tane tamol hafif ağrı kesici içtim.
sence bu kıl gibi kan yerleşme kanaması olabilir mi
Anladım canım inşallah yerleşme kanamasıdır :) ama daha çok yumurtlama gibi duruyor dediğine göre adetine tam 14 gün var zaten bugünleri iyi değerlendir13 ocak canım ama ben bu ay erken yumurtlama hissettim
inşallah ama çokta umudum yok :) sivilceler tüm umudumu alıp götürüyor . çünkü normalde çıkmaz bazı aylarda adet öncesi çıkıyor. Birde belim ağrıyor çok artık öteki ay çok çalışmak lazımYarın güzel haberini verirsin inşallah
Canım 35 yaş altı için 1 seneden önce normal diyolar 35 yaş üstünde 6 ay için .. Yani doktora gitsende bekletiyolar 1 seneKızlar size bişi danışmak istiyorum ben eşimin yurtdışı görevi nedeniyle 2 yıl yurtdışında yaşamak durumundayım.3buçuk yıldır evliyim kasım ayından bu yana korunmuyoruz ayrıca ovülasyon testi kullanıyorum iki aydır bebek olmadı bu ayda Reglimdem sonraki 18 gün hala yumurtlama yok ovulasyon testine göre.burada sağlık sektörü çok pahalı tahliller falan Türkiye'deki gibi değil.vatandaşı olmadığımız için ücretsiz sigortalardan falanda yararlanamıyoruz .bu arada 33 günde falan adet oluyorum sizce ne yapmalıyım bu süreç doğal mı bi kac ay daha bekleyip sonuç alamazsam Türkiye'ye gelip doktora mı gideyim.eşim gelemicek tabiki bu süre zarfında ayrı kalıp Çalışmalara devam edemicez.kafam çok Karışık korkuyorum ya kötü bişey varsa diye sizce ne yapmalıyım(bu arada Şubat'ta 30 yaşıma gircem)
Anladım canım.bende araştırdım biraz hep öyle diyorlar ama aklıma takılıyor hep keşje daha önceden bi kontrol ettirseydik herşey normal mi diye en azından içim rahat olurdu şimdi internette araştırıyorum saha çok kafan karışıyorCanım 35 yaş altı için 1 seneden önce normal diyolar 35 yaş üstünde 6 ay için .. Yani doktora gitsende bekletiyolar 1 sene
Benimde 2 ay oldu bebiş yok hamilelik öncesi testleri yaptırdım iyiydi ama oda çok genel seylere bakıyolar üreme konusu degil yani.ultrasonda önemsiz dedikleri bi kist çıktı Mesela sorun olmaz dedi doktor sadece ultrasonda belki bişi görürlerse işine yarayabilir allah korusun engel olan bi kist falanAnladım canım.bende araştırdım biraz hep öyle diyorlar ama aklıma takılıyor hep keşje daha önceden bi kontrol ettirseydik herşey normal mi diye en azından içim rahat olurdu şimdi internette araştırıyorum saha çok kafan karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?