Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım korkacak bişey yok. Farz et ki olumsuz ne olacak denemeye devam edeceksin.Ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin ama dediğim gibi ben seni hamile olarak düşünüyorum içime öyle doğuyor ve inşallah öyledir
Öyle canım ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin aslında hep öyle dua ettim . İnşallah içine doğan gerçek olur . Bu sefer yumurtlamayı yakaladık gibi ama Allah ol demediyse olmaz . Eşim de diyor olacağı varsa her türlü olur şimdi ya da sonra ki aylar . Hep beraber destek olacağız birbirimize burada :)

Ayy çok mutlu ettin beni canım , inşallah hamileyizdir hep birlikte :) Bekliyorum bakalım adet belirtiside olabilir hamilelikte 27 şubatta tam anlamıyla öğrenmiş olacağız , senin ne zaman bat ?
Benim BAT 6 mart canm.. Dua Et benimkide tutsun bu ay daha fazla stres yapmadan

Benim BAT 6 mart canm.. Dua Et benimkide tutsun bu ay daha fazla stres yapmadan
İnşallah tutmuştur canım , kaçıncı deneme ki ? Stres yapmamak lazım ya ne kadar yapmıyoruz orası ayrı da 4 sene çocuğu olmayan kuzenim oluruna bıraktığı ay hamile kaldı . Bende şimdi olmazsa süre uzadıkça stres yapmaktan korkuyorum . Ama bu ay patır patır hamilelik haberleri gelecek gibi buradan Bunlardan birkaçı da biz oluruz inşallahh

Neşeli benim 5 mart ne zaman test yapıyoruz
3. Deneme olucak bu ay canım. Ama bana çok uzun geliyo yaa.. Turkuazcım haftaya dayanamayıp yaparız kesin bizden kacar mı

Ya kızlar o kadar güzel rüya gördüm ki :) Hamilelik testim pozitifti içimde öyle güzel bir heyecan vardı kayınvalimdelere annemlere filan söylüyordum herkes mutluydu. Uyandım nasıl mutluyum eşime anlattım o da güldü bana . Kafayı yedim iyicee :) Allah'ım hayırlısını versin tersi çıkmasın birde rüyamın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…