- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.881
Öyle canım ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin aslında hep öyle dua ettim . İnşallah içine doğan gerçek olur . Bu sefer yumurtlamayı yakaladık gibi ama Allah ol demediyse olmaz . Eşim de diyor olacağı varsa her türlü olur şimdi ya da sonra ki aylar . Hep beraber destek olacağız birbirimize burada :)Canım korkacak bişey yok. Farz et ki olumsuz ne olacak denemeye devam edeceksin.Ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin ama dediğim gibi ben seni hamile olarak düşünüyorum içime öyle doğuyor ve inşallah öyledir
Benim BAT 6 mart canm.. Dua Et benimkide tutsun bu ay daha fazla stres yapmadanAyy çok mutlu ettin beni canım , inşallah hamileyizdir hep birlikte :) Bekliyorum bakalım adet belirtiside olabilir hamilelikte 27 şubatta tam anlamıyla öğrenmiş olacağız , senin ne zaman bat ?
İnşallah tutmuştur canım , kaçıncı deneme ki ? Stres yapmamak lazım ya ne kadar yapmıyoruz orası ayrı da 4 sene çocuğu olmayan kuzenim oluruna bıraktığı ay hamile kaldı . Bende şimdi olmazsa süre uzadıkça stres yapmaktan korkuyorum . Ama bu ay patır patır hamilelik haberleri gelecek gibi buradanBenim BAT 6 mart canm.. Dua Et benimkide tutsun bu ay daha fazla stres yapmadan
Neşeli benim 5 mart ne zaman test yapıyoruzBenim BAT 6 mart canm.. Dua Et benimkide tutsun bu ay daha fazla stres yapmadan
saol cnm bnm. doktor adet o lekelenmelerdi dedi. bu ay strestden bu şekilde olabilirsin dedi. ultrasyonda baktı adet bitmiş ve yeni yumurta olgunlaşmış dedihadi gözün aydın canım için rahatlamıştır hormonlarla ilgili... :) Adet oldun mu bu arada lekeler var diyordun?
İnşallah tutmuştur canım , kaçıncı deneme ki ? Stres yapmamak lazım ya ne kadar yapmıyoruz orası ayrı da 4 sene çocuğu olmayan kuzenim oluruna bıraktığı ay hamile kaldı . Bende şimdi olmazsa süre uzadıkça stres yapmaktan korkuyorum . Ama bu ay patır patır hamilelik haberleri gelecek gibi buradanBunlardan birkaçı da biz oluruz inşallahh
3. Deneme olucak bu ay canım. Ama bana çok uzun geliyo yaa.. Turkuazcım haftaya dayanamayıp yaparız kesin bizden kacar mıNeşeli benim 5 mart ne zaman test yapıyoruz
Ben haftaya salı yapıciim3. Deneme olucak bu ay canım. Ama bana çok uzun geliyo yaa.. Turkuazcım haftaya dayanamayıp yaparız kesin bizden kacar mı
Ben o tabloyu hiç güncellemiyorum bayadır :) hadi herkes durumunu yazsın güncelleyelim :)turkuazcım bnm yeni bat 15 mart
6 mart yaş 25 canmBen o tabloyu hiç güncellemiyorum bayadır :) hadi herkes durumunu yazsın güncelleyelim :)
Beni de ekle canım yaş 23 bat 27 şubat gelmeyen bat olur inşallahBen o tabloyu hiç güncellemiyorum bayadır :) hadi herkes durumunu yazsın güncelleyelim :)
Aynıyız aynıBat 27 subat yas 23 :) hayırlısı dıyelım
Olur mu öyle şey çevremde sizin yaşınızda anne olan o kadar insan var ki 2. bebek hem de yanılmıyorsam . Allah sağlıklısını hayırlısını versin inşallah çabucak gelir bebek :)kızlar benim de bat 3 mart...yaşım 37teyze konumundayım yanii ( )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?