Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Hadi inşallah alırız güzel haberlerini :) Az kalmıs bat a ama henüz idrar testinde çıkmaz

Canim toksoplazma bir parazit cig ette iyi yikanmamis sebzede kedi diskisinda bulunuyor bu parazit normal zamanda vucudumuza girse belirti bile vdrmeden gecip gidiypr ama gebelik doneminde bebege cidfi zararlari var . Allah hepimizi korusun.
yaaaay çok dikkat etmek lazım o zaman

Herkese merhaba nasılsınız güzel haberler var mı ? arada girip bakıyorum ama çok takip edemiyorum biz dün kalp atışlarını dıyduk çok şükür bir tane büyük miyomum var o da bebekle beraber büyümüş napalım çekeceğiz ağrıları doktor ağrı kanama olursa gel iğne yapalım dedi herşeyin hayırlısı olsun çok şükür iyiyim şimdilik durumumdan haberdar etmek istedim ultrasonda 6+3 çıktı baya geriden geliyoruz geç döllenmeden dolayı 0.5 cm olmuş ama kıpır kıpır darısı sizlere sağlıkla sıhhatle inşallah

Kalp atışını duymak çok önemli sağlıklı gebelik olduğunu anlamak için diyormus doktorlar sanırım, gözün aydin canım :* Biz bat lari bekliyoruz bakalım inşallah hepimiz güzel haberler vericez . Myom Nerede tam olarak. Ağrı yapıyor mu su an.

ınsallah canım miyomum rahim duvarına yakın bebekle alakası yok ama boyu gebelikle beraber büyüdü dediğim gibi 4 cm olduşu anlık ağrı yok yapacak birşey de yok gebelik düşünmeme sebep de bu miyom zaten yoksa ben daha erteleyecektim daha büyümeden bebek olsun demişti doktor biliyordum bu durumu yaniiyiki de şimdi olmuş bebeğim sağlıklı olsun da başka herşeye razıyım

Bu ayki beklentimiz bosa cikmasin cnm ins. benim de normal sartlarda bat 6 mart. tabi stres yapip geciktirmezsem gecen ayki gibi
Canım ovulasyon olduysa tam 14 gün sonrası BAT oluyo Ovulasyonu kestirebildin mi bu ay ?? Ağrı oluyo tek yönlü sağ veya solda. Ben bu ay ilkkez yumurtlamamı hissettim. 2 günde 3 kez ilişki oldu 8 günlük perhizden sonra.

Insallah canım insallah. umarım bundan sonra büyümez ve sana ağrı sizi yapmaz. Zaten Myom dogumla birlikte gidebiliyor bildiğim kadariyla

Dunden beri sag kasigimda hafiften agri var ama tam da emin olamiyorum yumurtlsma agrisi mi degil mi. canim bu arada 8 gun perhiz pek dogru bisey degil bildigim kadariyla. 3 gunden sonra sperm hareketliligi azaliyomus. ama ins bu ay hamile kalirsin canim. bu ay da olmzsa ovulasyon testi alicm ben de...

Canım inşallah hepimiz gebe kalırız bu ay. Canm eger sancın varsa göğüs ucunu tutup sık acıyosa sıkarken yumurtlama günlerindesndir. Göğüs ucu sızısı da oluyomuş yumurtlama günlerinde

Canm 8 gün meselesine gelince de bi arkime doktor en az 5 gün en fazla bi hafta perhiz yapın demiş. Benim yumurtlama gecikince perhiz de 8 güne çıktı Artk bekliyip görüceZ bu ay

Canm 8 gün meselesine gelince de bi arkime doktor en az 5 gün en fazla bi hafta perhiz yapın demiş. Benim yumurtlama gecikince perhiz de 8 güne çıktı Artk bekliyip görüceZ bu ay
Hayirlisi olur ins cnm. benim de bildigimden degil sadece netten okudugum kadariyla oyle bi sonuca vardim. bu arada goguslerim sisti ve gerginlesti biraz bugun. sanirim bugun yumurtlama gunum. cok calismamiz lazim coook:))

Hayirlisi olur ins cnm. benim de bildigimden degil sadece netten okudugum kadariyla oyle bi sonuca vardim. bu arada goguslerim sisti ve gerginlesti biraz bugun. sanirim bugun yumurtlama gunum. cok calismamiz lazim coook:))
Çalş canm bu günlerde. Ayaklarını eşin tutup kaldrsın ilişki sonrası sen hiç kıpırdama öylece yat uzan canm.. Hadi bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…