Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ya kızlar bugün çok koyu kıvamlı bir akıntım geldi sarımsı hafif anlamadım neler oluyor bana tamam adetten önce akıntım gelir her zaman da bugün çok farklıydı adete 4 gün kala idrarda çıkar mı test yapsam çokta umutlanmak istemiyorum sonuçta adam akıllı ilk denememiz bu ay (10 dk yatmadım ilişkiden sonra o gün baya gezdim hareket ettim , birde hep bebek fikri aklımdaydı) ara ara kasıklarımdan bacaklarıma ağrı vuruyor tansiyonum düşüyor. Çok mu dinliyorum kendimi

bu arada ayn regl olacakmışım gibi sürekli acıkmalarım,tatlı krizlerilerim,kasık sancım başlamış bulunmakta :)))

hayırlısı cnmm...atten erken sonuç alan da var...ama evde yapılan testler sağlıklı değil...illahki meraktaysan madem adetine 4 gün var kanda çıkar diye biliyorum...kan tahlili yaptır istersen...düğer belirtiler psikolojik olabiliyor...ayrıca o akıntı adet önccesi olabilirmiş.dün akşam dr makalesinde okumuştum..

Canım idrar testinde henüz çıkmayabilir. Kanda kesin çıkar ama. Iki gün daha bekle evde test yap istersen. Inşallah hamilesindir

Akintim adet oncesi okuyordu her zaman ama bu sefer cok farkliydi yumurtlama doneminden bile daha yogun affedersiniz adet donemi parca gelir ya onun beyazi sarimsisi gibi ama insan her seyi hamilelige yoruyor iste isteyince neyse bugunden sonra bakicam artik test işinide azcik daha bekliyeyim de umudum devam etsin diyorum :)

geçmiş olsun cnm...önemli durum yokmuş madem,çalışmalar son hız devam :)))

Gözün aydin canım. Sıkı çalış bu ay Ben olsam 2 3 gün bekler çalışmalara hızla baslardim :)

Canım bu tarz akıntısı olup hamile olduğunu öğrenenler olmuş. Ben umutluyum senden canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum

hadi gözün aydın canım için rahatlamıştır hormonlarla ilgili... :) Adet oldun mu bu arada lekeler var diyordun?

Canım bu tarz akıntısı olup hamile olduğunu öğrenenler olmuş. Ben umutluyum senden canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ayy çok mutlu ettin beni canım , inşallah hamileyizdir hep birlikte :) Bekliyorum bakalım adet belirtiside olabilir hamilelikte 27 şubatta tam anlamıyla öğrenmiş olacağız , senin ne zaman bat ?

Kizlar benim sanirim kasik agrilarim yumurtlamayla basliyo adet olana kadar suruyo. 2-3 gundur kasik agrim var yine ara ara giren. boyle bisey yasayan var mi aranizda? dusundugum gibi olabilir mi ki

Kizlar benim sanirim kasik agrilarim yumurtlamayla basliyo adet olana kadar suruyo. 2-3 gundur kasik agrim var yine ara ara giren. boyle bisey yasayan var mi aranizda? dusundugum gibi olabilir mi ki
Ben yaşıyorum canım. Yani ben ovulasyondan 3 4 gün önce başlayan adete kadar devam eden çok belirgin olmayan kasık ağrısı yaşıyorum.

Evet yaa banada edss hamile gibi geliyor ama umutlandırmak istemiyorum. Happy de bildim bakalım edss de bilecekmiyim :)
İnşallah canim hepimiz için cook icten bir insallah bu :) bende umutlanmak istemiyorum bir hamileymisim gibi geliyor sonra yok ya adet belirtisidir diyorum karmakarışık duygular icerisindeyim anneme soyledim test yap cikar bende erken cikiyordu dedi ne bileyim korkuyorum sanirim olumsuz sonuc icin

Canım korkacak bişey yok. Farz et ki olumsuz ne olacak denemeye devam edeceksin.Ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin ama dediğim gibi ben seni hamile olarak düşünüyorum içime öyle doğuyor ve inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…