- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 133
- 34
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.901
Benm belırtım yok umutlu degılım pek ama ınsallah bakalım:) sen guzel haber vercen gıbı hıssedıyorum:)Aynıyız aynıhayırlısı inşallah bu ay bebişler gelir
Ah canim keşke hepimiz güzel haber verelim. Ben bazen umudumu kaybediyorum ya sanki alnimda sivilce çıkmış 2 3 tane goguslerimde aciyor adet belirtilerim başladı galiba tek farki gecen aylardan goguslerimin ucu acıyor yalnızca .Benm belırtım yok umutlu degılım pek ama ınsallah bakalım:) sen guzel haber vercen gıbı hıssedıyorum:)
Daha neler bizim yaşlarımız yakın ve hiçte teyze değilizkızlar benim de bat 3 mart...yaşım 37teyze konumundayım yanii ( )
Hoşgeldin :) Eğer düzenli adet görüyorsan ve adet döngün 28 den kısa değilse adet sonrası gebe kalma ihtimalin düşük bence. Çünkü ovulasyon son adetten 14 gün önce oluyor. 28 günde bir adet görüyorsanda yaklaşık 14. gün yumurtlarsın. Adetten kısa süre sonra gebe kalanların adet döngüsü kısa olmalı ya da o ay erken yumurtlamış olamlılar. Kendini dinlersen belirti bulursun. İstemiyorsan hiç kafaya takma bence. Güzel dileklerin için teşekkürlerherkese selamlar. ben hep okuyan ama asla yazmayan biri olarak yazma ihtiyacı hissettm.biz eşimle 2015te bebiş istiyoduk ama yapsak mı yapmasak mı ne zaman yapsak derken dün adetimin bitmesiyle korunmadık. aslında hala hazır hissetmiyoruz benim iş durumumundan ötürü vs vee ben adet yeni bitmişken bebek olmaz diye biliyordum. ama dünden beri forumlarda dolanıyorum bazı kadınlar adet bitiminde yumurtluyormuş. yani sizce tutmuş olma ihtimali var mıdır? sanırım cok az da olsa bi ihtimal var çünkü bugun hafif akıntı ile bi ağrı mevcut. normalde reglim 5 gün sürer ve 28-30 en fazla 32 günde bir olurum bu arada umarım hepiniz bu ay gebe kalırsınız b
Hoşgeldinbu topik enerji dolu gibi geldi bende aranızdayım kızlar:)
yok cnm yeni değil 2 düşüğüm var benimHoşgeldinTam mesai bitimi enerji dolu dedin bilemedim şimdi Nasılsın. Yeni mi başladın denemelere sende
Sende bendensın desene benım de ıkı kaybım varyok cnm yeni değil 2 düşüğüm var benimyaza kadar hamile kalmak isteyenlerdenim:)
ne zaman oldu kayıpların cnmSende bendensın desene benım de ıkı kaybım var
Rabbim tez zamanda sağlıklı sihhatli bir bebek versin inşallah. Yaza değil bahara hamile olarak girersin belki ; ) bat ne zaman canimyok cnm yeni değil 2 düşüğüm var benimyaza kadar hamile kalmak isteyenlerdenim:)
canım yeni bitti regl im artık bi dahaki aya inş güzel haberler alırım bu ay ki regl im bi garip yine birsürü gebelik belirtisi yaşadım ama tam günümde regl oldum 2 gün fazla geldi 3.gün kesildi kahverengi akıntılar şeklinde gelio ve geçen ovulasyondan beri geçmek bilmeyen kasık ağrılarım var korunmayınca adetler böle sapıtıyomu ya?Rabbim tez zamanda sağlıklı sihhatli bir bebek versin inşallah. Yaza değil bahara hamile olarak girersin belki ; ) bat ne zaman canim
Evet gebelik isteyip korunmayı bırakınca genelde duzensizlesiyor. Psikolojik mi bilmiyorum. Bazıları rahim kendini hazırlıyor gebelige diyor ama mantıklı bir açıklamaSi var mı batıl inanc mi onuda bilmiyorum :)canım yeni bitti regl im artık bi dahaki aya inş güzel haberler alırım bu ay ki regl im bi garip yine birsürü gebelik belirtisi yaşadım ama tam günümde regl oldum 2 gün fazla geldi 3.gün kesildi kahverengi akıntılar şeklinde gelio ve geçen ovulasyondan beri geçmek bilmeyen kasık ağrılarım var korunmayınca adetler böle sapıtıyomu ya?
aynen benim de korunmayı bıraktıktan sonra adetim düzensizleşti, kasık ağrılarım yumurtlamadan adet olana kadar sürüyo. ben de bende mi bi gariplik var diyodum. benden başka bunları yaşayanlar da varmışEvet gebelik isteyip korunmayı bırakınca genelde duzensizlesiyor. Psikolojik mi bilmiyorum. Bazıları rahim kendini hazırlıyor gebelige diyor ama mantıklı bir açıklamaSi var mı batıl inanc mi onuda bilmiyorum :)
İlkı tam bı sene önce ıkıncısı de uc ay önce canm sekız haftalıkken kalplerı durdu kan pohtılasması varmısne zaman oldu kayıpların cnm
Ben olduğunu bilmiyordum. Ne zaman kendimi dinledim olduğunu anladımaynen benim de korunmayı bıraktıktan sonra adetim düzensizleşti, kasık ağrılarım yumurtlamadan adet olana kadar sürüyo. ben de bende mi bi gariplik var diyodum. benden başka bunları yaşayanlar da varmış
aynen canım içimizde ne fırtınalar kopuyomuş da haberimiz yokmuşBen olduğunu bilmiyordum. Ne zaman kendimi dinledim olduğunu anladımBenimkisi belkide psikolojiktir
Sorma canım sorma :) Ben kasık ağrısı yumurtlama sancısı nedir bilmezdim. Şimdi yaşıyorum :) a. Gerçi geçen ay yumurtlamadan sonra yoktu kasık ağrısı sanırım. Bu aya ovu.dan beri ara ara batmalar oluyo. Gerçi ben ovu.dan sonra 2 gün karlı havada su almış ayakkabılarla dışarda kaldım. Üşütmüşte olabilirimaynen canım içimizde ne fırtınalar kopuyomuş da haberimiz yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?