- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.941
KAN PIHTILAŞMA TESTLERİ BENDE YAPTIRDIM CNM BİŞİ ÇIKMADI SENİN HANGİSİNDE PROBLEM ÇIKTI TESTLERDE?İlkı tam bı sene önce ıkıncısı de uc ay önce canm sekız haftalıkken kalplerı durdu kan pohtılasması varmıs
Baska belirti yok canım hafif bi mide bulanması var ama benim genelde çok hassas zaten midem çok heveslendim bi yandanda korkuyorum ya varsa kanamaya dönüp giderse diye damla damla şeklinde pembemsi bi kahverengi lavaboya gittigimde geliyo yine .. Yada kistten bilmiyorum uffCanım adete 6 7 gün varsa bence olabilir. Başka belirti var mı
canim bence bi doktora gitmende fayda var. sonradan pismanlik yasamaktansa icin rahat olur...Baska belirti yok canım hafif bi mide bulanması var ama benim genelde çok hassas zaten midem çok heveslendim bi yandanda korkuyorum ya varsa kanamaya dönüp giderse diye damla damla şeklinde pembemsi bi kahverengi lavaboya gittigimde geliyo yine .. Yada kistten bilmiyorum uff
Haklısın canım kendi doktorum hep dolu oluyo pat diye gidemiyosun yarın sabahta devam ederse baska bi doktora gidiyim bariCancanim bence bi doktora gitmende fayda var. sonradan pismanlik yasamaktansa icin rahat olur...
Cancanim da degisik bi hitap sekli olmus bu arada. cok guldum yaa okuyunca. yazmadi sanip iki kerw yazmisim:))Haklısın canım kendi doktorum hep dolu oluyo pat diye gidemiyosun yarın sabahta devam ederse baska bi doktora gidiyim bari
Sağol canım artık hayırlısı ne ise o olsun cuma gününü bekliyorum adetim geçmeden daha da test yapmam sanırım çok fena ders oldu bana . Nasipte ne varsa o oluyor işte . Önümüzde ki ay doktora gitmeyi planlıyorum bebek için değil elbet genel kontrol amaçlı 6 aylık evliyim hiç gitmedim doktora . Biraz muayneden korksamda :)Canım sıkma canını belli diil daha adet günün bile gelmemiş. Umudunu kaybetme henüz çok erken. Olsa bile çıkmaz ki şimdi
6 Mart canm var daha.. Bende hiç gitmedim doktora canm. Eğer bu ay tutmazsa bende gidicem canmSağol canım artık hayırlısı ne ise o olsun cuma gününü bekliyorum adetim geçmeden daha da test yapmam sanırım çok fena ders oldu bana . Nasipte ne varsa o oluyor işte . Önümüzde ki ay doktora gitmeyi planlıyorum bebek için değil elbet genel kontrol amaçlı 6 aylık evliyim hiç gitmedim doktora . Biraz muayneden korksamda :)
Bu arada senin bata az kaldı değil mi ? İnşallah bu ay gelir bebişin :)
6 Mart canm var daha.. Bende hiç gitmedim doktora canm. Eğer bu ay tutmazsa bende gidicem canmBenim okulum ilçede hergün geliş gidiş yapıyorum, yani hergün 40 dk falan yolculuk yapıyorum bunun zararı olur mu gebelik için die danışmak istiyorum
Gelmeyen bat olsun inşallah :) bebiş gelsin canım . Yolculuğun bir zararı olacağını sanmam İstanbul'da oturuyorum basit bir yolculuk 1 saatten fazla sürüyor şöyle söyliyeyim ben dersaneye gidiyorum her gün neredeyse yaklaşık 1 saatim yolda geçiyor gidiş geliş ki bana göre yakın :) Atansam keşke buraya 2 saat yol çekmeye bile razıyım :) bebeğe zararı olmaz yengem işe gidiyordu her gün 1,5 saat hamileyken ,şimdi dünyalar tatlısı oğlu var :)6 Mart canm var daha.. Bende hiç gitmedim doktora canm. Eğer bu ay tutmazsa bende gidicem canmBenim okulum ilçede hergün geliş gidiş yapıyorum, yani hergün 40 dk falan yolculuk yapıyorum bunun zararı olur mu gebelik için die danışmak istiyorum
Ben de aynı durumdayim yaa. ama olmaması lazım bence .neticede istanbul gibi büyük şehirde yaşayan insanlar her gün en az 1 saat yol çekiyorlar.
Kızlar Istanbul örneğini güzel düşündünüzGelmeyen bat olsun inşallah :) bebiş gelsin canım . Yolculuğun bir zararı olacağını sanmam İstanbul'da oturuyorum basit bir yolculuk 1 saatten fazla sürüyor şöyle söyliyeyim ben dersaneye gidiyorum her gün neredeyse yaklaşık 1 saatim yolda geçiyor gidiş geliş ki bana göre yakın :) Atansam keşke buraya 2 saat yol çekmeye bile razıyım :) bebeğe zararı olmaz yengem işe gidiyordu her gün 1,5 saat hamileyken ,şimdi dünyalar tatlısı oğlu var :)
valla canım hiç bilmiyorum. ama biraz rivayet gibime geliyorKızlar Istanbul örneğini güzel düşündünüzInşallah bebiiş gelir canm yaa. Bişy sormak istiyorum soldan yumurtlaynca sağdan yumurtlaynca erkek bebek oluyo diyolar ? Doğruluk payı nedir bilginz var mı ??
Ben pek inanmiyorum canim bilimsel dayanagi yok iliskiden sonra sag tarafa yatin filanda diyorlar erkek bebek icin ama ben pek ilgilenmiyorum cinsiyet acisindan hic farketmez sağlıklı evlatlarimiz olsunda :)Kızlar Istanbul örneğini güzel düşündünüzInşallah bebiiş gelir canm yaa. Bişy sormak istiyorum soldan yumurtlaynca sağdan yumurtlaynca erkek bebek oluyo diyolar ? Doğruluk payı nedir bilginz var mı ??
Canım 2 günün kaldı azıcık sabırKizlar nasil uykum varnegatif cikmasa ne umutlanirdim ya ayni zamanda adet belirtilerimde basladi karmakarışık bir ay günler gecsede her sey netlik kazansa
Ah bende umutlu olabilsemCanım 2 günün kaldı azıcık sabırBende çok merak ediyorum seninkini çünkü umutluyum senden bu ay acaba en erken gebelik belirtisi nedir ? Göğüsler acıyo diyolar eee adet öncesi de göğüs acıyo. Döllenme olduktan sonra bilebilsek ne iyi olurdu
Bende şuan belirti falan yok canm. Haftasonu yumurtlamamdı dönlenme olduysa bile yetişmemiştr Rahime henüz.Ah bende umutlu olabilsemcanim erken gebelik belirtisi adetle ayni diyor herkes en saglam belirti gecikme onun disindakiler bizi yaniltiyor (bkz. Ben ) birde koku tat duyulari da etkili sanirim onlarda degisiklik hissedersen muhtemelen hamilesin bende bir farklilik yok bu ay benim zaten koku duyum cok keskin :) göğüs agrinin ne zaman basladigida onemli önceki adetlerin gibi mi ?
Az kalmış senin gününe benim daha 8 günüm var :) Yeni baslamissin denemelere bu ay tutar inşallah. Ovulasyon gününü tam olarak biliyormusunmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende yaza hamile girmek istiyorum 3 aydır deniyoruz olmuyor aklımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor adetime 6 gün kaldı umarım olmambendeki her belirtiyi gebelik belirtisi sanıyorum kasık ağrım var gaz probleminde cabası allah hepinizin gönlüne göre sağlıkla versin bebişlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?