- 23 Ekim 2012
- 182
- 103
- 323
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.981
Aminnnn:)benımde 1.sınıf bır öğrencım 1 ay ağladı anasınıfına gönderememışler.benımkı 2 bucuk yasında daha cok normal düzen bozulsada alışacak.Ben o alışma süreçlerini iyi bilirim okul öncesi öğretmeniyim :) Ama krese şimdi vermekle iyi yapmışsın. Yeni bebegün varlığını öğrendikten sonra kese başlarsa doğacak bebek yüzünden istemediğini düşünebiliyor çocuklar. En kisa surede bulantısız hamile kal inşallah ; )
Dün arkadasımın gazına geldim erken gebelik testi yaptım tek cizgi 7 gün vardı dahabende cıkmıştı sendede cıkar dedi ama tek cizgi yok yani bişey kahverengi akıntı devam doktorada gitme istegim kactı bide dinlenince gelmiyo pek çok hareket edince geliyo cok garip lütfen yerleşme falan olsun kahvemsi pembemsi bi renk daha önce kistten gelmişti bikere o kopkoyu siyah gibiydi
Aminnnn:)benımde 1.sınıf bır öğrencım 1 ay ağladı anasınıfına gönderememışler.benımkı 2 bucuk yasında daha cok normal düzen bozulsada alışacak.
Ayyy hadi inşallah bir an önce gelsin bebeğin. Önce ilaç alıcaksın sanırım. Hemen martta yapacaklar mı kiEvet canım. Tanıdık bir doktora gidiyoruz vakit kaybetmek istemiyorsanız tüp yapın Aşılama yla ugrasmayin dedi biyer tavsiye etti. Görüşme yaptık. Allah nasip ederse Mart adetim le başlıyoruz. Heycanliyimm
inşallah düşündüğün gibidir. Değilse üşütmeden de ağırabilir. Daha önceki aylarda oluyormuydumerhaba arkadaşlar benimde bat 2 mart,ara ara hep sağ kasığım agrıyo bakalım hayırlısı eğer hamile değilsem doktora gidicem
neden ozaman kasıklarım ağrıyor diye
Çok çok normal. Benim kocaman bebeler ağlıyor hala zaman zaman. Alışıncada hafta sonu okul yok mu diye sorarAminnnn:)benımde 1.sınıf bır öğrencım 1 ay ağladı anasınıfına gönderememışler.benımkı 2 bucuk yasında daha cok normal düzen bozulsada alışacak.
Bu kadar erken belirti vereceğini sanmıyorum :) Sanırım kendinizi dinlediğiniz için psikolojik. Allah gönlünüze göre versinKızlar biz reglim bitince ilk gün bi de ertesi gün denedik henüz. Ve ertesi gün yumurtaliklarimda batma agri tuhaf hisler oldu. Ya kendimi dinledigim icin ya da gercekten korunmayinca vucut sasiriyor. Ve hala emin olamiyorum hazir miyim degil miyim. Anlayamadim cok merakliyim istemiyosam niye bukadar heyecan yapayim demi ama iste ben daha once kimyasal gebelik yasadim. O donem sigarayi birakma stresi cok kotuydu ve hala birakmadim denemedim bile. Ogrenince birakirim gibi hissediyorum. Daha once iki kez gebesin dendi ve ikisi de fos cikti. Bence ben o yuzden bu konuda tuhaf hissediyorum. Birinci de test yanlis yorumlanmisti, tam turk filmi gibi travma yasamistik. Ayrica belim de agriyo. Reglim yeni bittigi icin onunla bi ilgisi yok. SiZce döllenme belirtileri olabilir mi bunlar ya da döllenmenin belirtisi oluyor mu
Ayyy hadi inşallah bir an önce gelsin bebeğin. Önce ilaç alıcaksın sanırım. Hemen martta yapacaklar mı ki
Yumurtaların kaliteli olması süper haber bence canım. Demek ki senin üreme sistemi tıkır tıkır çalışıyor ve tutması çok kolay olacakşöyle kii; bu ay muayene oldum kist çıktı ama yumurtalar süper dendi.. doğumkontrol hapı verdi bu ayki adet ile başladım. Bu hormonları baskılamak ve kist oluşumunu önlemek içinmiş.. Bir dahaki adetin 2. günü (ki o da mart 20 si gibi büyük ihtimal) muayene edilip testler yapılacak eğer bir sorun yoksa test sonuçlarına göre ilaç ayarlanacak ve o gün yada 3. günü iğnelere başlayacakmışımyumurtalar olgunlaştığında çatlatma iğnesi yapılacak ve 36 saat sonra yumurta toplama, 3-5 gün arasında da transfer olacakmış.. Tabi bu arada birsürü iğne ve ilaç. rahim kalınlaştırmak için ve yumrta çatlamaması için falan bir sürü şey işte... Yani eğer bir sorun olmazsa (kist gibi) transferden 12 gün sonra sonucu öğrenicem
7 :)ah ah son ıkı günüm...
Yumurtaların kaliteli olması süper haber bence canım. Demek ki senin üreme sistemi tıkır tıkır çalışıyor ve tutması çok kolay olacakO zaman nisan gibi güzel haberlerini alabiliriz. İnşallah bizlerde nisana kadar hamile kalırız anneler olarak paylaşımlar yaparız :)
Sagol canım hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz hayırlı zamanda insallahinşallah yerleşme dir canım.. Benim kist hiç kanama yapmadı.. Bu arada 7 gün önce çok erken olmuşş.. Sakın umudunu kaybetmee
Canım bana sormamşsın ama yazdığnı okuyunca kafam karıştı ayın 25 i derken gecen ayın 25ini mi kastettin sen ? Eğer öyleyse çoktan belli olması gerekmez mydi??canım kardiş nasılsın seni görünce aklıma takılanları sorayım dedim sen güzel çalışıyosun bu konularda şimdi bu ay ben ovulasyon testi ve ayıptır söylemesi akıntı takibi yaptım . şimdi durum şöyle ayın 25inde akıntım başladı 26sında uzuyodu ve ov testim çift çizgiydi o akşam yaramazlık yaptık. cuma ov testim yine çift çizgiydi akıntı azaldı o akşam eşim yoktucumartesi test tek çizgiye düşmüştü akşam eşim yoldan geldiği için yorgundu ama pazar sabah dinlenmişti soru 1 ben ne gün yumurtladım soru 2 bu işin sonu nereye varır hadi güzel yorumlar yap sevgili kardiş
Olsun ben senin yumurtalarının çok kaliteli olduğuna inandım bikereİnşallah canım.. Ama yumurta kalitesi öyle anlaşılmıyomuş kiiitestlerle ve ultrasonla sadece yumurta sayısı büyümesi falan bakılıyormuş asıl yumurtalar toplandıktan sonra belli oluyor.. döllendikten sonra 5 gün hücre çoğalması devam ederse kadın yumurtaları kaliteli, sonrasında iş sperm dna sına bakıyormuş.. Yani tüp bebek tedavisi için söylüyorum tabi.. Bu arada her ay kaliteli yumurtlamıyormuşuz zaten öyle olsa ilk denemede tutar heralde herkesin Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.. Tüp bebek forumlarını geziyorum da deneme sayılarını gördükçe bazen moralim bozuluyor.. Hakkımızda hayırlısı artık.. İnşallah seninde bebişin gelir bir an önce
25i derken ocak 25 mi. O zaman tekrar adet olmuş olmn gerekir. Olmadıysanda belki hamilesindir :) Şimdi şöyle biliyorum ben. Çift çizgi olduğu gün değil ertesi gün ovulasyon. Yani bu mantıkla senin cuma günü ovulasyon günün olmalı. Yumurtada 24 saat yaşıyor diyorlar o zaman en geç cumartesi sabah ilişki olmalıydı bencecanım kardiş nasılsın seni görünce aklıma takılanları sorayım dedim sen güzel çalışıyosun bu konularda şimdi bu ay ben ovulasyon testi ve ayıptır söylemesi akıntı takibi yaptım . şimdi durum şöyle ayın 25inde akıntım başladı 26sında uzuyodu ve ov testim çift çizgiydi o akşam yaramazlık yaptık. cuma ov testim yine çift çizgiydi akıntı azaldı o akşam eşim yoktucumartesi test tek çizgiye düşmüştü akşam eşim yoldan geldiği için yorgundu ama pazar sabah dinlenmişti soru 1 ben ne gün yumurtladım soru 2 bu işin sonu nereye varır hadi güzel yorumlar yap sevgili kardiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?