Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Az kalmış senin gününe benim daha 8 günüm var :) Yeni baslamissin denemelere bu ay tutar inşallah. Ovulasyon gününü tam olarak biliyormusun

17-18 şubattı belirtilerini yaşadım andoroid uygulama kullanıyorum takvimim diye ondan faydalanıyorum 3 aydır hem adet tarihlerimi not ediyorum ovulasyonuda ordan tahmin ediyorum bir gün ara ile ilişki oldu bakalım hayırlısı inşlah sende hamilesindir siz kaç aydır deniyorsunuz ?

benim de 17 şubat gösteriyor hesaplayıcılar...aynı gün yumurtlamışız...bat ne zaman ?

KAN PIHTILAŞMA TESTLERİ BENDE YAPTIRDIM CNM BİŞİ ÇIKMADI SENİN HANGİSİNDE PROBLEM ÇIKTI TESTLERDE?
Canm sonuca baktım da ben pek bısı anlamadım doktora gotrdun pıhtılasma var dedııgne baslıycas dıyet uygulayacas dedı sımdı corasporınle ınofolıc verdı hamılr kalınca ıgne baslıycas nasıp olursa

Ben ovulasyon testi kullandım. Benimde 18 19 du. Senin bat benden bir gün sonra olduğuna göre doğru tahmin etmişssin günlerini Bizim bu ay 2. denememiz

cnm testleri foto çekip koyma şansın varmı? böle şeylerde bazı doktorlar kan sulandırıcı bazıları hiç gerek yok dio oyuzden soruyorum

Gunaydın son 4 gun kaldı ama hamıle olduğumu sanmıyorum ılk gebelıgımdekı belırtım yok cunku olsun kısmet bıdahakıne aya artık

Herkesin arka arkaya bat lar güzel güzel haberler olur insallah ben tüp bebek forumlarında dolaşıyorum bu ara ama takibimdesiniz merak ediyorum hepinizi kendimden umudu kestim sizin batları takip ediyorum güzel haber alırım en azindann

Her hamilelik farklı olur derler elkide henüz belirtiler başlamamıştır. Olmadıysada kısmet bir dahaki aya dediğin gibi
Evet ayrıca oglum kreşe başladı aglayarak göturuyordum psikolojim bozuk cocuğum tüm düzeni altüst oldu benımde tabi bu ay bıde hamılelık bulantısını yaşamayayım 5 ay kusmustumda dıger ay oda alısır bende hamıle olurum inş:)

Bizde senden güzel haberler bekliyoruz bizi habersiz bırakma ; ) Doktorla konuştun mu tüp bebeği Dr mu önerdi

Ben o alışma süreçlerini iyi bilirim okul öncesi öğretmeniyim :) Ama krese şimdi vermekle iyi yapmışsın. Yeni bebegün varlığını öğrendikten sonra kese başlarsa doğacak bebek yüzünden istemediğini düşünebiliyor çocuklar. En kisa surede bulantısız hamile kal inşallah ; )

Bizde senden güzel haberler bekliyoruz bizi habersiz bırakma ; ) Doktorla konuştun mu tüp bebeği Dr mu önerdi

Evet canım. Tanıdık bir doktora gidiyoruz vakit kaybetmek istemiyorsanız tüp yapın Aşılama yla ugrasmayin dedi biyer tavsiye etti. Görüşme yaptık. Allah nasip ederse Mart adetim le başlıyoruz. Heycanliyimm

merhaba arkadaşlar benimde bat 2 mart,ara ara hep sağ kasığım agrıyo bakalım hayırlısı eğer hamile değilsem doktora gidicem
neden ozaman kasıklarım ağrıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…