- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.001
Inşallah yarın verirsin müjdeli haberini canımmYarın büyük gün muhtemelen adet olacağımbelimde hafif hafif ağrılar var neyse bakalım yarın öğreneceğiz her şeyi :) Artık her şeyin hayırlısı nasipte ne varsa o olacak önümüzde ki ay daha sıkı çalışıp elimden geldiğince sıfır stresle bebişi bekliyeceğim :) Testi yaptığım gün ki mutsuzluğum gitti her ay kaliteli yumurtlamıyormuşuz ben sanıyordum ki sorun yoksa günü tuturduğunda hamile kalınır . Yumurtayla sperm hücresi karşılaşsa bile bir sürü olasılık varmış . Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah inanıyorum ki çok yakında güzel haberler vereceğim burda
Aminn canım inşallah :) Akşam haber veririm muhakkak yarın olmazsam cumartesi günü test yaparım kan testi zaten ama ne bileyim adet olacağım gibi geliyorInşallah yarın verirsin müjdeli haberini canımmBekliyorum bilgi ver mutlaka
Dur bakalım belkide u ay verirsin güzel haberiYarın büyük gün muhtemelen adet olacağımbelimde hafif hafif ağrılar var neyse bakalım yarın öğreneceğiz her şeyi :) Artık her şeyin hayırlısı nasipte ne varsa o olacak önümüzde ki ay daha sıkı çalışıp elimden geldiğince sıfır stresle bebişi bekliyeceğim :) Testi yaptığım gün ki mutsuzluğum gitti her ay kaliteli yumurtlamıyormuşuz ben sanıyordum ki sorun yoksa günü tuturduğunda hamile kalınır . Yumurtayla sperm hücresi karşılaşsa bile bir sürü olasılık varmış . Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah inanıyorum ki çok yakında güzel haberler vereceğim burda
Insallah hepimiz icin ugurlu bir ay olur subat ayi kizlar. guzel guzel haberler veririz insallah pespese...Aminn canım inşallah :) Akşam haber veririm muhakkak yarın olmazsam cumartesi günü test yaparım kan testi zaten ama ne bileyim adet olacağım gibi geliyorneyse bu ay ben veremezsem müjdeli haber sizden bekliyorum TurkuazKelebek ve senden umutluyum birkaç arkadaş daha var umutlu olduğum hayırlısı artık
Oyy canım ne güzel demişsin inşallah umudun gerçek olur. Bende hiçbir belirti yok. İki gün karda yürüdüm ayakkabılarım su çekti ıslak ayakla kaldım bir kaç saat demiştim ya o günlerin ardından bir iki gün kasık ağrısı çektim şimdi o da yok. Ne ağrı ne bulantı ne akıntı hiçişey yokAminn canım inşallah :) Akşam haber veririm muhakkak yarın olmazsam cumartesi günü test yaparım kan testi zaten ama ne bileyim adet olacağım gibi geliyorneyse bu ay ben veremezsem müjdeli haber sizden bekliyorum TurkuazKelebek ve senden umutluyum birkaç arkadaş daha var umutlu olduğum hayırlısı artık
Vericiiizzzz kuzum vericiiizzzz bebeler geliyoooooInsallah hepimiz icin ugurlu bir ay olur subat ayi kizlar. guzel guzel haberler veririz insallah pespese...
Ay of ya kafam çorbaya dönmüş mesajı yazarken önünde takvim vardı bu haftaya bakmışım hep aslında geçen haftadan bahsediyodum tarihleri yanlış yazmışım ov testi 19 ve 20sinde çift çizgiydi 21inde silikleşti çalışmalar 19 akşam ve 22 sabahında oldu. Hayırlısı olsun bakalımcanım kardiş nasılsın seni görünce aklıma takılanları sorayım dedim sen güzel çalışıyosun bu konularda şimdi bu ay ben ovulasyon testi ve ayıptır söylemesi akıntı takibi yaptım . şimdi durum şöyle ayın 25inde akıntım başladı 26sında uzuyodu ve ov testim çift çizgiydi o akşam yaramazlık yaptık. cuma ov testim yine çift çizgiydi akıntı azaldı o akşam eşim yoktucumartesi test tek çizgiye düşmüştü akşam eşim yoldan geldiği için yorgundu ama pazar sabah dinlenmişti soru 1 ben ne gün yumurtladım soru 2 bu işin sonu nereye varır hadi güzel yorumlar yap sevgili kardiş
gözlerim sıstı aglamaktan salya sümük oldumEvet ben anne olmaya hazirim. Dunyanin en salak ama guzel dizisi kocamın ailesini izliyorum. Cocugun annesine kavusmasina okuz gibi agladim.. Ve suan ne kariyer ne baska bisey kafama koydum ya artik o duyguyu yasamak istiyorum. Ozaman bat 20 mart demekki martin ilk haftasi calismamiz gerek dimi. Oyle yalandan regliden sonra denemekle olmaz hem ayaklarimi da dikmemistimayrica kimyasal gebelikte hcg miydi o bende 21 e yukselmisti ve gercekten ben anlamistim bisey oldugunu. Vucudunuz resmen dile geliyor kendinizi taniyorsaniz beklenen adet gununde. Benim belim agrimisti surekli adet olmusum gibi akintim vardi ve goguslerim cok sismisti ve mavi yesil damarlar asiri belirgindi. İnsallah hepimiz bu guzel duygulari tamamina erecek sekilde yasariz..
Senin ovulasyonun benimkinden 1 gün sonra olmuş :) Çorba olmasın kafan yav 19unda çalışmışsınız en verimli bir kaç günden biri işte :) Lh pik yaptıktan 24 36 saat sonra ovulasyon oluyo. Sen iki gün çift çizgi görmüşsün ya mutlaka onun en koyu olduğu bir an olmuştur. Ben o anı yakalamk için çift günlerde 2 kez yapıyorum ve genellikle ilk çift çizgiyi yakaladığım gece en koyuyu görüyorum. Tahminen seninkide 19unun gecesi en koyu halini almıştır. Bu durumda 2osinin gecesi ya da 21 in sabahı ovulasyon olmuştur.Yumurta 24 saat yaşıyor, o zaman 22 sinde de hamile kalma olasılığın var ama 19una göre daha düşük bence. Çünkü belirttiğim gibi bir de spermin tüplere ulaşma zamanı olan 10 saati hesaba katmalıyızAy of ya kafam çorbaya dönmüş mesajı yazarken önünde takvim vardı bu haftaya bakmışım hep aslında geçen haftadan bahsediyodum tarihleri yanlış yazmışım ov testi 19 ve 20sinde çift çizgiydi 21inde silikleşti çalışmalar 19 akşam ve 22 sabahında oldu. Hayırlısı olsun bakalım
Bakalım canm benim daha bi hafta var. Akıntın hala devam ediyo mu senin ??Aminn canım inşallah :) Akşam haber veririm muhakkak yarın olmazsam cumartesi günü test yaparım kan testi zaten ama ne bileyim adet olacağım gibi geliyorneyse bu ay ben veremezsem müjdeli haber sizden bekliyorum TurkuazKelebek ve senden umutluyum birkaç arkadaş daha var umutlu olduğum hayırlısı artık
Benı de korku aldı mıde bulantım var adet olacakmıs hıssı de yarın test yapsammı oazartesıye kadar beklıycem dıodum nasıl sabretcem bılmıom tabı adet olmassamYarın büyük gün muhtemelen adet olacağımbelimde hafif hafif ağrılar var neyse bakalım yarın öğreneceğiz her şeyi :) Artık her şeyin hayırlısı nasipte ne varsa o olacak önümüzde ki ay daha sıkı çalışıp elimden geldiğince sıfır stresle bebişi bekliyeceğim :) Testi yaptığım gün ki mutsuzluğum gitti her ay kaliteli yumurtlamıyormuşuz ben sanıyordum ki sorun yoksa günü tuturduğunda hamile kalınır . Yumurtayla sperm hücresi karşılaşsa bile bir sürü olasılık varmış . Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah inanıyorum ki çok yakında güzel haberler vereceğim burda
Bilmiyorum canım inşallah yarına ne kaldıDur bakalım belkide u ay verirsin güzel haberiCanım O bir kerede hamile kalmak Türk filmlerinde oluyor :) Benim annem ki spiral le hamile kalmış kadın o kadar doğurgan ama beni 1 sene beklemiş Benden sonra hapla korunmuş ama unuttuğu günler olmuş o zamanda bir kardeşim doğmuş sen düşün yani
2 3 gündür akıntım gitti kuru gibiydim ama bugün sanki yine azıcık akıntım var gibi normalde adetten bir gün önce çok fena başım ağrırdı hala başım ağrımamış az önce farkettim eşime söyledimBakalım canm benim daha bi hafta var. Akıntın hala devam ediyo mu senin ??
Hiç gecikiyor mu adetin canım ? Gecikmiyorsa yarın yap çıkar muhtemelen . İnşallah vardır bebişin sende yaz yarın :)Benı de korku aldı mıde bulantım var adet olacakmıs hıssı de yarın test yapsammı oazartesıye kadar beklıycem dıodum nasıl sabretcem bılmıom tabı adet olmassam
Canım illa belirti olucak diye bir şey yok ki bana o belirtiler azıcık psikolojik geliyor zaten . Önümüzde ki hafta en erken belirti yollar bebiş geldiyse :) Gelecek o bebişlerOyy canım ne güzel demişsin inşallah umudun gerçek olur. Bende hiçbir belirti yok. İki gün karda yürüdüm ayakkabılarım su çekti ıslak ayakla kaldım bir kaç saat demiştim ya o günlerin ardından bir iki gün kasık ağrısı çektim şimdi o da yok. Ne ağrı ne bulantı ne akıntı hiçişey yok
Sadece üni.de yesek iyi hala yiyoruz. Sebezeden meyveye, etten yumurtaya herşey hormonlu. Hormonlada bitmiyor ki binbir türlü kimyasalBilmiyorum canım inşallah yarına ne kaldıYa benim annem tek seferde hamile kalmış kayınvalimde de öyle eşimde bende ilk ay bebeğiyiz onlar başımda öyle konuşunca bende sandım hemen oluyor sorun yoksa ne bileyim ya o zamanlar yiyecekler böyle hormonlu değilmiş ki biz neler neler yedik hele üniversitedeyken :) Normal aslında birde kısmet meselesi nasipte ne varsa o oluyor .
Ovulasyon gerçekleşince negatif çıkıyor canımkızlar slm benim 24 şubatda ovulasyon testim çift çizgi çıktı. t daha koyuydu. diğer gece ilişki oldu. bu akşam tekrar test yaptım negatif çıktı. acaba benim ovulayonnmu gerçekleşti dün veya bugün o yüzdenmi negatif çıkıyo test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?