Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Edss canım bırsey soracağım senın ılk test yaptığında ıdrar testınde kacıncı gunundeydın sanırım oğun 90 çıkmıştı kan tahlılın merak ettımde
Adetimden 2 gün önceydi canım . 4 gün önce akşam yaptığımda çıkmamıştı ne kadar kaldı senin bata :) bu arada kasık ağrılarım ara ara geliyor adet olacağım sanıp korkuyorum canım daha da testi tekrar etmedim belirtilerim artıyor yavaş yavaş az önce yemek yedim midem birden şişti azıcık kustum bebişim ceee dedi bana :) kanama filan olmadan bir sorun olur mu acaba ? Bugün adetim geçeli 5 gün oluyor çok şükür .

Zaten 2 gün sonra kesenı göreceksin bu kuşkuların hep gıdecek benım haftaya cumartesı sanırım bat.az kaldı ama nedense hıc umudum yokkk canım ben gun olarak merak edıyordum yanı 30. Gunde mı 31. Gunde mu o testı yapmıştın dıye hatırlıyormusun o sekılde.pazartesı gıdıyorsun dımı bızede yaz mutlaka

Yarın büyük gün canım inşallah güzel haberlerle gelirim :) testi yumurtlama testimin pik yaptığı günden 12 gün sonra yaptım canım tahminen 30. gün filandı biliyorsun 2 aydır düzenim şaşmaya başlamıştı stresten filan olsa gerek bu ay ovulasyon testi yaptıysan 12 gün sonra doğru sonuç verir gibi o gün ovulasyon testini tekrarladım hamilelik testiyle beraber koyuydu baya . Seninde az kalmış ayy inşallah bu ay gelir bebiş nisan annelerinde de buluşuruz :)

Benım 25. Gun bugun az kaldı adetıme göğüslerim acımaya basladı bıle bir ay daha deneyıp tekrar Dr a gıdecem ovulasyon topmadın 14-16-18 şeklınde yaptık ama tahmınımce 16. Gun yumurtlama oldu.hadı haberlerını beklıyorum guzel haberlerle mutlu bır şekilde gel

Kızlar gördük kesemizi çok şükür :) karından baktı doktor yeni bir hastaneye ve doktora gittim çok iyi ve açıklayıcıydı karından gözükmez sanmıştım :) ben direkt dış gebelik filan korkuyorum derken korkma iç gebelik hayırlı olsun dedi kaşıntım var hafif enfeksiyon olabilir dedim vajinal fitil verdi ama çokta rahat etmedim ilaçta 3 ay kullanılmaz diyor doktorum kullanabilirsin demişti kararsız kaldım bebeği çok istiyorsun Allah korusun düşük filan olmasın kullan dedi ilacı ama bir iki güne aile hekimime giderim ona da sorarım artık :) çok şükür kızlar Allah'ım en yakın zamanda sizede nasip etsin inşallah 15 güne kalp atışını duymaya çağırdı hatta 20 gün sonra gel çok daha net görürüz büyür dedi ben çok sabırsızım dedim :)

Canım göğüs acısı bendede oldu bu ay adet belirtilerim vardı aynı sivilcelerim bile çıktı :) belirtilere takılma inşallah olmuştur bu ay 16. gün yumurtlama olduysa iyi çalışmışsınız denk gelmiştir inşallah . Bende bu ay olmazsa gidecektim yumurta takibine o yüzden kafam rahatlamıştı öteki aya odaklanmıştım çok şükür Allah'ım nasip etti :) bugün kesesini bile sevdim kuzumun şimdi kalp atışları için gün sayacağız inşallah

Ayy ne guzeelll çok sevindim canim yaaa allah kucağıniza almayi da kısmet etsin inşallah. sağlıklı bir gebelik ve bebek diliyorum tekrar

Ayy ne guzeelll çok sevindim canim yaaa allah kucağıniza almayi da kısmet etsin inşallah. sağlıklı bir gebelik ve bebek diliyorum tekrar

Hayırlı olsun tatlım çok sevindim :) Eger ilaç kullanmayı bir iki gün erteleyeceksen sulanirilmis elma sirkesiyle yikayabilirsin arada bir. Bir de ev yapımı yoğurt yemek ve bol bol su içmek rahatlatir. Darısı kalp atisina inşallah canim :*

İnşallah canım kalp atışını duymakta miniğimin gelişimini izlemekte nasip olur sağlıklı olsunda o :) ilaç kullanmayı erteleyip ertelememekte kararsızım su içiyorum aslında baya ama kaşıntım fazla yok hafif oluyor hamilelikte bağışıklık düşmesindenmiş sanırım sirkeli su kullanmıştım 6 7 ay önce iyi gelmişti o dönem doktor bu bebeği çok istiyorsun bir aksilik olmasın kullan dedi güvensem mi bilemedim

Dr kullan diyorsa vardır bir bildiği canım. Ama ben kullanirmiydim bilemedim

Gözün Aydın canım sorunuz bır hamılelıkle bebegını kucağına almanı dilerim.bende adet olucam sanırım yumurta takıbı nasıl bırsey bende yaptırayım bu ay.ist a gıdecegım orda bır Dr a gıderım hepsı yapabılır heralde kaçıncı gunu gıtmek gerekır?10. Gun gıtmeye başlayabılırım sanırım ben.of ya kayınvalıdemde nasıl olcak o iş onuda bılmıyorum .söylerım Dr a hormon tahlıllerım falan yapıldı 6 aydır olmuyor dıye zaten 30 dan sonra 6 ay olmaSa gel dıyorlar kısmet yazarım adet olunca.10. Gun gıtmeye başlasam olur dımı daha erken orda olamam galıba

Sağol canım benim kalp atışınıda hayırlısıyla duyarız inşallah şimdide onun stresi başladı birde doktor fitil verdi onuda kullansam mı bilemedim yumurta takibine 3. gün gidiliyor ilk adetliyken sonra doktor seni çağrıyor en uygun zamanları bildiriyor . Hormonların filan iyise zaten bir sıkıntı yoktur ama doktorum beni çağırmıştı çok sabırsızım diye 2 3 yumurta geliştirip şansı artıracaklardı . Eşin doktora gitti mi peki canım ? Erkeklerin anlık değişimler olabiliyormuş malesef sizin bir kere çocuğunuz olmuş aslında şansınız çok yüksek ama yine kontrolden zarar çıkmaz .

3. Gun gıtmem ımkansız ilaç falan mı kullanacağım kı?eşim oğluma hamıleymışım bilmiyordum tabı :)adetı bıle beklemeden gıtmıstı normal demıstı doktor olur cocugun demıstı zaten En'de hamıleymışım 1 hafta sonra ögrenmıstık şimdi o sonuca göre ve elımıZdede somut bır örnegımız var oğlumuz :)gıt dıyemem oda gitmez zaten banada kızıyor ne acele edıyon kısmetse olur dıyor.duyarsın merak etme kalp atışını hersey normaldır 15 gun sonra gıt sen 20 gunu bekleme zayıf bırısı isen cokkkk rahat görürsünüz kalp atışını

Heee fıtıl konusuna gelınce ben olsam kullanırdım ben oğlumda hıc ılac kullanmadım ama arkadasım ılk 3. Ayda grıpten 1 kutu antıbıyotık ortalarında ıdrar yolu enf dan yıne antıbıyotık be sonuna dogru yıne antıbıyotık ıctı öyle hemen bısey olmuyor Dr ona göre verıyor ılacı.mesela benım bulantım çoktu bana bulantı ılacı vermıstı daha 8 haftalıktım ıcınde Hamıleyken kullanılma yazıyor bu şirketleri kendilerini garantı altına almak ıcın yazıyor başka kadın dogumcuyada sormuştum ıc tabı demıstı bana faydası olmadı dıye ıcmedım ben .enfeksıyon varsa kullan önemlı cunku

Bana da doktorum yumurta takıbı ıcın geleceğinde adetının ıkıncı gunu gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…