Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

merhaba kızlar. bu sabah bir kase müsli yedim. ara öğünümü sütlü kahve ile yaptım. öğlen salata yedim ama çok az yediğim için çok acıktım ara öğünümde birkaç çubuk kraker birde minik bir meyveli yoğurt yedim. akşam yemeğe gidicem bu yüzden bugünkü haklarım dolmuş oluyor :) ama akşamda sadece ızgara ve salata yemeyi planlıyorum.

bugunki kahvaltim tereyaginda omlet, 2 ince dilim ekmek
1 bardak sekersiz yagsiz sutlu kahve
ara ogunler
1 hurma(turuncu olan ;()

ogle yemegi
1 kocamaaaaan kase havuclu marullu salata
1 lavas
bir iki kasik yogurt

ara
kakaolu yagsiz sekersiz sut

aksam yemegi
karnibahar yemegi sinirsiz
ekmek yok

Süper canm. . Benimde 13 kilo kaldi hedefime... hemen hemen hepimizin vermek istedigi kilo yakın ... basaracagiz inşallah

helal olsun canım bol kilo vermeler
sagolun kizlar hepberaber verecegiz nalet kilolari

Kizlar bu sabah 2.3 parca sucuk yedim bi catal peynir.. oglen kuruyemiş . Suan bitki cayimi içiyorum. . Yemek yaptim ama yermiyim bilemiyorum. ..

akşam yemeğimi yedim vicdan azabım büyük :/ makarna ve cacık. makarnayı yağsız domates soslu yaptım ama yine de içim rahat değil. diyete başladığımdan beri ikinci kaçamağım. birazdan leslie 5 mile yapmayı düşünüyorum yoksa pişmanlığım kiloya dönecek.

Canm sende cocuk varmiydi... leslie yapicam diyince aklima geldi. Ben anca cocugu uyutunca yapabiliyor umda oda yapasim varsa :)

Sabah bir dilm börek iki cay arada bi kahve öğlen haslanmis patates birazda mercimek köftesi bir tanede diyet tatlimdan yedim 3de cay aksam sadece haşlanmış patates yedim ara yapmadim öyle iste biraz fazla yemisim amann olsun toplarim hemen ..bide uyari size eyvah kaçırdım napcam niye yedim diye düşündüğünüz an hemen kilo yapiyomus bilimsel bir araştırma sonucuymus yeni öğrendim. .

bende hedef 15 vermek istiyorum yardım edelim birbirimizeee ben bu gün başladım

Son düzenleme:
Herkese Günaydın hayırlı pazarlar erkenciyim bugun kalkip kahvaltı Hazirlicam bu sabah kizartma ekmek harici nevarsa yemeyi düşünüyorum diğer öğünlerimi az yemeyi planliyorum hadi bakalim mutlu günler hepinize :)

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın .. 3dilim kızarmış tereyagli ekmek ve 4 zeytin ve cay.. mükemmel di :) 1dilim kkızarmış ekmek 35 kalori imis oyuzden yedim... ve dun bi karar verdim aksam 5 ten sonra kahve cay haric bisey yiyip icmicem. 1 hafta gitsin böyle bakalım ne ise yaricak. Cikolata zaten yemiyorum.. bu sabah 73.700 çıktım .. bakalım cumaya kadar ne olacak cok merak ediyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…