Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

slm kızlar, kahvaltım 2 dilim ekmek, yumurta, 3 zeytin, yarım kk peynir, domates, maydanoz, salatalık.

günaydın canlar iyi pazarlar..
cumadan beri yokum ve bunun bedeli bu sabah kaçamağı oldu.sanki hergün buraya girdiğimde bi gaz alıyorum ve zorlanmadan az yiyorum ama katılmayınca o gaz sönüyo püfff ve sabah ben 3 parça karnıbahar kızartması yedim baya yağlıydı,1 kk da peynir 5 zeytin yarım domates,yarım fincan çay ve 1 dilim ekmek bir lokma da kaymak bal aldım böyle işte yaz yaz bitmiyo yediklerim
iyiki varsınız kızlar anlaşılan o ki siz olmasanız ben bu kadar kararlı sürdüremicektim bu işi
birbirimizi motive etmeye devam lütfeen

Kesinlikle öyle canm. Sen bizi bırakma :)

Kizlar merhaba yeni katildim araniza benimde 3 aya kadar 15 kilo verdim dukan diyetimi yapsam ne dersiniz yapan varmi?

nasıl verdin canım neler yenidin mesala anlatırmısın

2 yil once verdim hafta 3 gun toplam 6 saat spor yapiyordum ekmek ve aksam yemegi hic yemiyordum kahvaltida sadece kahve ictim ama ben cok yanlis yaptim sagligim bozuldu cok sukur iyiuim geri aldim simdi dukan diyeti yapayim diyorum

iyi akşamlar arkadaşlar, kimseler yok ama yine de yazayım. akşam ıspanak, yoğurt, 1 dilim ekmek yedim.

burda birbirimizi motive edlim diyoruz ama kimsecikler yok en iyisi kendi kendimi motive ediyimm yemek yok bu kilolar gidecek

burda birbirimizi motive edlim diyoruz ama kimsecikler yok en iyisi kendi kendimi motive ediyimm yemek yok bu kilolar gidecek

:) hafta sonu malum, eşler evde, bazılarının çocukları da var o yüzden sakin oluyor. eşim maç izlemeye gitti ben de pc başına geçtim hemen :) önce kendimizi motive etmek şart zaten, yoksa kimsenin kimseye faydası dokunmaz. sayfamızda da herkes tam anlamıyla istekli, azimli. haliyle sonuçlar da tartıya güzel yansıyor.

dogru canım benim cocuk olmadıgı için böye rahat oturuyorum eşimde işte gece nöbeti var yani başımda kise yok umarım benim kilolarda tartıya güzel yansır

iyi akşamlar kızlar
bugün pazar pek uğrayamıyoruz haliyle fırsat bulmuşken hemen akşam yemeğimi yazayım dedim
1 kase çorba,5 yk sebze yemeği,yağsız tuzsuz salata,yarım dilim ekmek ve 2 kaşık da bulgur pilavı yedim bugün 2.öğünüm ara da bir bardak süt içtim artık sadece 1 tane meyve yer kapatırım günü

dogru canım benim cocuk olmadıgı için böye rahat oturuyorum eşimde işte gece nöbeti var yani başımda kise yok umarım benim kilolarda tartıya güzel yansır

yansır hiç merak etme 22'sinde 1 ay olacak diyete başlayalı 3 haftada 4,5- 5 kilo gitti. keşke daha önce dikkat etseymişim diyorum. sadece sabırla çözülecek bir işmiş.

hıı tavsiyeni dikkate alıcam canım saol.Bide meyve yiyince ben daha cok acıkıyom sanki bundan sonra nescafe icerim bende

meyve gün içinde tüketmeye çalışıyorum genelde, nadiren akşam yiyorum. dene bakalım belki sütlü olduğu için daha tok tutar.

iyi akşamlar canım, afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…