Yok cnm bikerek yapmiyorum biraz kilo vermem gerek once yoksa zaten etim sıkı sporla daha sıkı larstirip zorlanmak istemiyorum sadece firsat bulursam sahilde yürüyorum bu hafta hic yurumedim ama bebekte var cok zor oluyo bi 10kilo filn verim sıkılasmak icin spor yapcam
Canm hoşgeldin aramıza. .. kilolarimiz ayni 100 gr eksiksin :)merhabalar hepinizi tebrik ederim kilolarınız gidiyor.bende kilo vermek istiyorum,beni hırslandırdınız,özendirdiniz.....kilom 73.3 sizinle birlikte incelmek istiyorum.sabah sirkeli suyumu içtim diyet kahvaltı yaptım .kilo bildirimlerinize baktım ve çok sevindim .....
Kimsecikler yok bugün ... ben sabah 50 gr kadar karışık cerez yedim nescafe ictim yaninda.. sabah ac karna bitki cayi ictim... ve saat bese geliyor yine az cerez atistiriyorum.. hic bisey yiyesim yok .. istahim gitti .. bi arkadas temmuztemmuz sanirim 3 kilo kusuratli vermis.. tebrik ediyorum onu... acaba diyorum bende 73.200 çıktım ya 70 i gorebilirmiyim die heveslendim onu görünce :) :) yaaa ne güzel olur... :) :) neyse kızlar hadi gelin bos birakmayin burayı ....
benim çok sinir bozucu bi gün hiç girmek istemedim ama
siz neler yaptınız diye merak edip geldim
dün sabah 63 ü gördüm ama bugün çıktıgımda 64.30 falandım
benim çok sinir bozucu bi gün hiç girmek istemedim ama
siz neler yaptınız diye merak edip geldim
dün sabah 63 ü gördüm ama bugün çıktıgımda 64.30 falandım
Bu arada ayran ictiysen oda siskinlik yapmis olabilir. Bazen kalorisi cok az olan seyler vucutta su tutuo sen zannediosun ki kilo aldim.. bugun sonrasi eksiye dusersin merak etme..
Canm ayran icmissin tabi fazla cikarsin su o su :) dmekkki bosuna moralini bozmussun :) yarina normale doner sincanım nasılda içinden geçirdin iki bardak ayran içtim akşam
bide yoğurt yedim:26:
ciğer çok canım istemiştidide kayınvalidem ayranda ypmış bende içtim yoğurt sonuçta demi diye
Canm hoşgeldin aramıza. .. kilolarimiz ayni 100 gr eksiksin :)
Bugunden basla sende bakalim haftaya cuma ne olacak ...
Canm ayran icmissin tabi fazla cikarsin su o su :) dmekkki bosuna moralini bozmussun :) yarina normale doner sin
hoş geldin canım aramıza. haftaya senden de bildirim bekliyoruz.
sağol canım
benim arasıra gazım çok olur bugün onu yaşıyorum ayran içmenin
suyunu çıkarmışım bende yane
Slm cnm hem iyi beslenmişsin hemde durmamışsın bugün inş vermişsşndir kilo ben bu cumanın sonuncusu olcam sonuncuda olsan azmini bırak ma sakin hersey olabiliyor bi veriyon bi vermiyon bünye meselesi :)kilomu biliyorum gerci verdim de her sabah aksam tardildim gram grambtakipettim valla;:)
yok ben burayı ihmal ettim ondan bu hafta 500 gr gitmişgeçen hafta 71.5 bugün 71... haftaya rekor bende olacak gıcık aldım kendimden
anladım canım senin bebiş kaç aylık bende emziriyorum benimki 15 aylık 18 ayda kesicem sütten. doğumdan sonra ilk 6 ay doğum kilolarını vermeye devam ediyor insan . bebeğin küçükse çok sıkı diyet yapma sütün azalmasın .
yok ben burayı ihmal ettim ondan bu hafta 500 gr gitmişgeçen hafta 71.5 bugün 71... haftaya rekor bende olacak gıcık aldım kendimden
Böyle hırslanman güzel senin adina sevindim:)
Kimsecikler yok bugün ... ben sabah 50 gr kadar karışık cerez yedim nescafe ictim yaninda.. sabah ac karna bitki cayi ictim... ve saat bese geliyor yine az cerez atistiriyorum.. hic bisey yiyesim yok .. istahim gitti .. bi arkadas temmuztemmuz sanirim 3 kilo kusuratli vermis.. tebrik ediyorum onu... acaba diyorum bende 73.200 çıktım ya 70 i gorebilirmiyim die heveslendim onu görünce :) :) yaaa ne güzel olur... :) :) neyse kızlar hadi gelin bos birakmayin burayı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?