Bugün yeğenimin doğumGünüydü sabah kahvaltidan sonra bisey yemedim aksamda 1 börek yarim pasta 7 sarma cay kurabiye birde yedim pişmanlik öyle çöktüki anlatamamHepimiz cok iyizkizlar birbirimizi birakmayalimm
Böyle hırslanman güzel senin adina sevindim:)
Hırslandım çünkü şiş hissediyordum meğer Regl olacakmışım kendimden haberim yok tatlı istiyordu cnm:)) erken oldu biraz ama
kızlar benim kocam
sevgililer gününü sevmez o yüzden kutlama yoktu
zaten iyi oldu içki falan hak getire sonra rutin yemeklerimi yedim
ayrıca zordeğil canım
doğrusun vala ben 63 ü görmüş bulunuyorum
Canm benim supersin.... ismim merve :)
tamam mervecim
ya acayip morelim yerime geldi hele
bide inceliyorum resmen ya o yüzden
dahada iyim
Supersin super... bende acayip hirsliyim. .. düne ozeldi pasta... artk cikolata yok cuma sabahina kadar simdilik... bakalım bide daha da dikkat edersem ne kadar gidecek. Bende heyecanlıyım. . Cumayi iple cekiyorum.
meraba kızlar siz başlayalı baya olmuş ama benide aranıza alırmısınız??? 80 kiloyum ve 70 bi görsem şükredeceğim o kdar yani hiç bişey üstmde güzel durmuyo...doğum kilolarım yapıştı üzerime çocuk 4 yaşına girdi hala kilolar duruyo...bana da günlük ne yedikleriniz hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.bu arada ekmeğe çok düşkünüm
gunaydin kizlar. 1 haftanin sonunda 2.5 kilo vermis bulunuyorum. insallah boyle devam eder.
hedefime 12.5 kilo kaldi
gunaydin kizlar. 1 haftanin sonunda 2.5 kilo vermis bulunuyorum. insallah boyle devam eder.
hedefime 12.5 kilo kaldi
meraba kızlar siz başlayalı baya olmuş ama benide aranıza alırmısınız??? 80 kiloyum ve 70 bi görsem şükredeceğim o kdar yani hiç bişey üstmde güzel durmuyo...doğum kilolarım yapıştı üzerime çocuk 4 yaşına girdi hala kilolar duruyo...bana da günlük ne yedikleriniz hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.bu arada ekmeğe çok düşkünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?