Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Bugün yeğenimin doğumGünüydü sabah kahvaltidan sonra bisey yemedim aksamda 1 börek yarim pasta 7 sarma cay kurabiye birde yedim pişmanlik öyle çöktüki anlatamam Hepimiz cok iyizkizlar birbirimizi birakmayalimm

canım böle doğum günleri filan gibi durumlarda ben tok gidiyorum salata tarzı bişey varsa kısır vb önce ondan alıyorum başka bişey canım istemiyor zaten. gerçi haftada 1 gün 1 öğün kaçamak yapabiliriz diyetisyenlerde problem etmiyor yarına toparlarsın

Kızlar selam. . Bugun ben dogru duzgun hiçbir şey yemedim desem yalan olmaz .. ama aksam esim sevgili ler günü icin pasta almis küçük kalp seklinde ve ben yarısını yedim :) :) :) pisman degilim... herkesi öpüyorum

Iyi geceler kizlar bu aksam bende azicik abaetmis olabilirim 4 tane kofte 5 kasik makarna (( ve bir kase yogurt yedim makarnadan pismanim yarin cezami cekmeye raziyim. (((((

meraba kızlar siz başlayalı baya olmuş ama benide aranıza alırmısınız??? 80 kiloyum ve 70 bi görsem şükredeceğim o kdar yani hiç bişey üstmde güzel durmuyo...doğum kilolarım yapıştı üzerime çocuk 4 yaşına girdi hala kilolar duruyo...bana da günlük ne yedikleriniz hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.bu arada ekmeğe çok düşkünüm

kızlar benim kocam
sevgililer gününü sevmez o yüzden kutlama yoktu
zaten iyi oldu içki falan hak getire sonra rutin yemeklerimi yedim

ayrıca zordeğil canım
doğrusun vala ben 63 ü görmüş bulunuyorum

tamam mervecim
ya acayip morelim yerime geldi hele
bide inceliyorum resmen ya o yüzden
dahada iyim

Supersin super... bende acayip hirsliyim. .. düne ozeldi pasta... artk cikolata yok cuma sabahina kadar simdilik... bakalım bide daha da dikkat edersem ne kadar gidecek. Bende heyecanlıyım. . Cumayi iple cekiyorum.

Supersin super... bende acayip hirsliyim. .. düne ozeldi pasta... artk cikolata yok cuma sabahina kadar simdilik... bakalım bide daha da dikkat edersem ne kadar gidecek. Bende heyecanlıyım. . Cumayi iple cekiyorum.

bende canım benim
haftaya cumartesi pasta keyfim
var eşime süpriz doğum günü yapcam
votkada içiçem
yemek yerine pasta yicem

hoşgeldin canım bende yeni katıldım .hepimizde fazla kilo var gideceğinden şüphen olmasın yeterki isteyelim.burda motive oluyoruz.ben bilgisayara zaman ayıramam sanıyodum her fırsatta bakıyorum .ekmek yerine yulaf kepeği 1 yumurta biraz sütten omleti tavsiye edebilirim.tok tutuyor.kolay gelsin kilolar gitsin.

gunaydin kizlar. 1 haftanin sonunda 2.5 kilo vermis bulunuyorum. insallah boyle devam eder.
hedefime 12.5 kilo kaldi

Hoşgeldin cnm burayi sıkı takipet ilk tavsiyen bu sonrada ilk haftanda biraz öğün azaltmani tavsiye edebilirim ben öyle yaptım akşam yemeğine dikkat edebilirsin aburcubur ve hamur işinden uzak dur bol su ic su icmek çok ise yariyo yanina bi sasal al sürekli gözünün önünde olsun ozamn su iciyo insan bide burda yediklerimizi paylaşıyoruz zaten takipedersen kendine uygun bi sitil bulursun zaten hadii bakalim gitsin yağlar inşallah

slm kızlar bugün yoğunum giremedim
kahvaltım 2 dilim kepek ekmek domates maydanoz biber kaşar peynir
öğle yemeğim 1 kase mercimek çorba 3 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek
şimdilik bu kadar
ha bu arada akşam eşim karşımda 1,5 iskenderi götürdü bende afiyetle seyrettim :)
yarın bozabilirim açık büfe kahvaltımız var kaçamaklarımı ayda bir bu kahvaltıya saklıcam artık

slm kızlar, anca kahvaltımı yaptım :) hemen yediklerimi yazayım : haşlanmış yumurta, maydanoz, 3 zeytin, yarım kk peynir, domates, salatalık,1 dilim ekmek. 1 ara öğünle akşamı ederim artık.

sizin kilo verişleriniz moral oldu ekmeğim bi dilim;azalttım önceden daha çok yiyodum.ben bi öğlen bi akşam yiyorum.bi de bi gün aralıklarla spor yapmaya başladım hergün yaparsam heryerim ağrıyo bi gün aralıklarla olması ii dimi.yaza kadar kilolrdan kurtulmam lazım çavdar ekmeği denicem bakalım başkada ne yapabilirim bilmiyorum kilo bildirimi nezaman yapıyorsunuz peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…