Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kizlar bende bugun sabah 2 kivinin ardindan saat 11 de 1 haslanmis yumurta yemistim biliosunuz. Sonra da saat 5,5 da tavada tavuk, salata, ayran yedim.
Sonrada bisi yemedim, yemem de artik.
Bi tek saat 10 gibi kuru incirle sut kaynatir icerim :)

geçmişi anca bitirdim
Rukiyecim doğum günü kutlu olsun canım her şey gönlünce olsun yeni yaşında
yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel hoş gelmişler
Pınarcım sende hoş geldin hafta sonu bende buraya uğrayamadım ve kaçamak dolusu bir hafta sonu geçirdim maalesef vicdan azabı çekiyorum resmen moralim bozuldu ((

Kızlar ben sizi cok seviyorum ya iyki varsınız.. aile gibi oluyoruz burda cok hosuma gidio :) cok samimisiniz...

yazmaya vakit bulamasamda sayfaları okuyorum sizde iyiki bu topiği açmışsınız iyiki varsınız...burdan bir sürü şey öğrenip uygulamaya başldım herkese teşekkürler.... bu gün ancak açabildim rukiyecim doğum günün kutlu olsun sağlıklı incecik mutlu senelere....

merhabalar canişgolaaar:)
akşam yemeğimi biraz geç yedim 7.5 gibiydi bizim araç arızalandı sanayiye uğradık direk o arada bikaç kuruyemiş yedim
yemekte de ızgara tavuk bi parça lavaş ve salata yedim inşallah çok olmamıştır
oh ya kızlar hafta sonu burası bomboştu iyiki herkes burda şenlendik valla

Haftaici cok sıkı tutucaz canim, baska caresi yok

Haftasonu girebilsek buraya bence kacamaklar olmaz
Guzel yemissin cnm afiyet olsun

2 gundur giremedim.pazar kacamak gunuymus herkesin benimde oyle okdu pinn hosgeldin bozma moralini hafta ici telafi edersin. Rukiye iyiki dogdun nice guzel yaslara :) bende pazar diyet bozanlardandim. Cok pimanim bugunden basladim acisini cikarmaya. Sabah sirkeli suyumu ictim 3 tane kivi yedim. Oglen 5 kofte yedim ve yanina ayran. Aksamda bugday salatasi yedim yogurtlu insallah bende asiri kacmamisimdir. Cok yogundum ara ogunlerimi yapamadim. Herkes gibi benimde regl donemim yakin karnim sisti ama gececek :))

keşke olabilseydik burada kaçamak olmazdı
Haftaici cok sıkı tutucaz canim, baska caresi yok

kesinlikle toparlayacağız sanki yeni başlamışım gibi yapacağım :)

afiyet olsun canım umarım uykunu kaçırmaz.

Canm bilmiyorum ben mi anormalim ama bende cay ve kahve uyku problemi yapmio.. o yüzden sıkıntı yok :) ama ben yemedigim halde sistikce sisiyorum moralim bozulmuo degil açıkçası. .. Hayır vermedigime üzülmuyorum bide cok çıkıyorum .. inşallah gecer cumaya bu siskinlik. Ama cok su içiyorum belkide tartida o yüzden fazla çıkıyorum. .

uykunun kaçmaması iyiymiş kilo veremediğinede takılma bence yavaş yavaş gidecekler nasılsa bizde bu azim olduktan sonra....şişkinliklerimiz olacak tabii ama tartı bizi -15 gösterene kadar devam ...

doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler.
akşam balık çorbası, ızgara balık, salata, 1 dilim ekmek, mezeler falan yedim :) 1 dilim yaş pasta da yedim :) pişman değilim :) doğum günümde yemiceksem ne zaman yicektim :) artık dikkat etme zamanı. iyi geceler.

günaydın kızlaar !
kahvaltım 1 tane peynirli poğaça yasak olduğunu biliyorum ama evde ekmek kalmamış aceleyle çıkınca da puaçaya talim yani

Günaydın kızlar. .. Dün yine güzel bigün oldu... ve sabahi ettim sonunda... oglum uyuyor. Ben az daha uyuyayim sonra kalkip ederiim kahvaltımi.. herkese güzel bir gün diliyorum. ..

günaydın kızlar iş yoğunluğuna dalmadan selam vereyim dedim benim için çok yoğun bir hafta
sabah bir elma yedim bugün cezalıyım arada kahve içerim 12 de yemeğe gideceğim zaten

Selam Kızlar,

Hepinize güzel ve mutlu bir gün diliyorum.

Sabah 9 da 1 bardak süt içtim.
Şimdi de sütlü nescafe içiyorum.

günaydın kızlar bende pazar gününden cezalıyım sabah sirkeli suyumu içtim ardındanda 3 kivi :) şimdi de sütlü nescafemi içiyorum. bakalım öğlen ne yicem. henüz karar vermedim ama bol yoğurt yemeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…