Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

merhaba kızlar,,
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz.Bende fazla yiyen biri değilm ama hep şişkinliğim var bir türlü çaresini bulamadım.
şimdi sporada yazıldım bir haftadır spora gidiyorum yemeğide ağır şeyler yemiyorum akşamları yemiyorum bi kaç dlim meyve çok canım isterse.inşaalah bakalım şuanki kilom 55 hedefim 48-49 civarı

Hoşgeldin canım
vermek istediğin kilo az, umarım çabucak hedefine ulaşırsın
şişkinliğin için ödem atıcı çaylar ve bol su içmeni öneririm.

Hoşgeldin canım
vermek istediğin kilo az, umarım çabucak hedefine ulaşırsın
şişkinliğin için ödem atıcı çaylar ve bol su içmeni öneririm.

teşekkür ederim canım sağol.su içmeye çalışıyorum fakat bazen 1,5 litre içebiliyoırum sadece daha az içtiğim günlerde oluyor iş yoğun olduğundan pek vaktim olmuyor açıkçası :/:/:/ sporun çok faydası va yorucu olsada :)

afiyet olsun cnm. kızartılmış karnıbahar yogurtlamasının da sadece yoğurdundan yemiş olduğun için bravo sana!!

sağolasın canım valla söylemesi ayıp baklava da vardı ama ağzımı sürmedim böyle yapınca tartıda farketmese de kafada zayıf hissediyorum

hoş geldin canım vereceğin kilolar azmış zaten kısa zamanda verirsin inşallah şişkinliğin için de burdaki arkadaşlar güzel çözümler önerir sana,sen katıl aramıza buranın motivasyonu süper :)

Kızlar selam....
Sabah peynirli tost
Oglen bi kase antep fıstığı
Suan itibariyle bir tabak corba pulbiberli yoğurt ve marul ..
Günü böylece kapatmayı düşünüyorum. ..
Fıstık icin pisman mıyım .. evet hemde cokkk :)

keşke benim annemde aktar olsaydıı ne güzeeelll

Evet mükemmel oluo hersey bitkisel maskeler kremler :) perşembe günü bende annemlere gidiyorum. . Bi on gün kalacağım sanırım. .. ama sizi ihmal etmicem. Çünkü verdigim iki uc kiloyu geri almak istemiyorum :)

Evet mükemmel oluo hersey bitkisel maskeler kremler :) perşembe günü bende annemlere gidiyorum. . Bi on gün kalacağım sanırım. .. ama sizi ihmal etmicem. Çünkü verdigim iki uc kiloyu geri almak istemiyorum :)

canım bende annemlee gidicem bu akşam umarım annemin o güzel yemeklerine dayanamayıp diyetimi bozmam bende vergim kiloları geri almam inşallahh diyette başlayalı 4 gün oluyo ama incelmeye başladığımı hissetmeye başladımmm :)

Son düzenleme:
öğle yemeğim 10 tane zeytin yağlı sarma ve ayran oldu sarmalar için pişman olmalıyım sizce ? kafam karıştı sonuçta pirinçli dimi?

ahh bende istikrar yok istikrar..hiç bi zaman çok zayıf olmadım,evlendiğimde 67 kiloydum en son 81-82 lerde vah tüh diyordum bebek istiyorum onun için 3ay önce sigarayı bıraktım oldum mu şimdi 88 kilo (((((((((((

ahh bende istikrar yok istikrar..hiç bi zaman çok zayıf olmadım,evlendiğimde 67 kiloydum en son 81-82 lerde vah tüh diyordum bebek istiyorum onun için 3ay önce sigarayı bıraktım oldum mu şimdi 88 kilo (((((((((((

hiç öyle düşünme bende senin gibiydim tatlıyı görene kadar devam ediyordu diyetim. sonra bi bakmışım 52 kilodan 6 yılda 84.400 olmuşum ama 9 gündür diyetteyim ve (kaçamakta yapmama rağmen) 3 kilo verdim. buraya her gün fırsat buldukça gir inan çok motive olacaksın. denemeye değer.

kalorisepeti diye bi yere üye oldum inan 2 gün girdim..Yediklerini yazmak insanı çok motive ediyor ama devamı gelmiyor benim bi türlü işte halbuki bebişte istiyorum bu kiloyla hamile kalırsam nolurum

ben bi gün girmedim baya arkadaşlar gelmiş hepinize meraba arkadaşlar...:))bende başlayalı bi hafta olmak üzeere ekmeği azalttım ve 1 gün aralıklarla sporumu yapıyorum cuma günü tartılmak istiyorum inşş biraz olsun kilo vermişimdir:))

Saat 9: 1 bardak sut
Saat 10: 1 kupa sutlu neskafe sekersiz
Saat 11: peynir, domates, haslanmis yumurta, salatalik, yesilcay
Saat 5: 1 tabak kavrulmus soganli kiyma, kirmizi biber, salatalik, domates, soda
Su an itibariyle 2 lt karbonatli su

Bugun daha baska bisi yemem.

Bi tek aksam saat 10 da 2 kuru incirle 1 bardak sut kaynatip icicem.

Nasilim

Aaa bu arada bu sabah regl oldum, cok mutluyum, gercek kilomu cumaya ogrenicem
Carsamba gunku haftalik diyetisyen kontrolumu de cuma sabaha aldim. Artik bende sizlerle ayni gun kilo bildirimimi yapicam:)

(Saat 5 de eve gelince tartiya ciktim acaip bi rakam gordum, cok dusuktu, sasirdim, regl oldugum icin kayip oldu galiba, neyse cumaya belli olcak ;)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…