hu huuu :))
öğlen salata ve bol yoğurt yedim kendimi daha iyi hissediyorum akşama da çorba yaparım :)
merhaba kızlar,,
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz.Bende fazla yiyen biri değilm ama hep şişkinliğim var bir türlü çaresini bulamadım.
şimdi sporada yazıldım bir haftadır spora gidiyorum yemeğide ağır şeyler yemiyorum akşamları yemiyorum bi kaç dlim meyve çok canım isterse.inşaalah bakalım şuanki kilom 55 hedefim 48-49 civarı
Hoşgeldin canım
vermek istediğin kilo az, umarım çabucak hedefine ulaşırsın
şişkinliğin için ödem atıcı çaylar ve bol su içmeni öneririm.
afiyet olsun cnm. kızartılmış karnıbahar yogurtlamasının da sadece yoğurdundan yemiş olduğun için bravo sana!!
merhaba kızlar,,
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz.Bende fazla yiyen biri değilm ama hep şişkinliğim var bir türlü çaresini bulamadım.
şimdi sporada yazıldım bir haftadır spora gidiyorum yemeğide ağır şeyler yemiyorum akşamları yemiyorum bi kaç dlim meyve çok canım isterse.inşaalah bakalım şuanki kilom 55 hedefim 48-49 civarı
Öğle Yemeğim yarim tabak bulgur yogurt corba
keşke benim annemde aktar olsaydııne güzeeelll
Evet mükemmel oluo hersey bitkisel maskeler kremler :) perşembe günü bende annemlere gidiyorum. . Bi on gün kalacağım sanırım. .. ama sizi ihmal etmicem. Çünkü verdigim iki uc kiloyu geri almak istemiyorum :)
ahh bende istikrar yok istikrar..hiç bi zaman çok zayıf olmadım,evlendiğimde 67 kiloydum en son 81-82 lerde vah tüh diyordum bebek istiyorum onun için 3ay önce sigarayı bıraktım oldum mu şimdi 88 kilo(((((((((((
öğle yemeğim 10 tane zeytin yağlı sarma ve ayran oldusarmalar için pişman olmalıyım sizce ? kafam karıştı sonuçta pirinçli dimi?
Ekmek yememissin sıkıntı yok :)öğle yemeğim 10 tane zeytin yağlı sarma ve ayran oldusarmalar için pişman olmalıyım sizce ? kafam karıştı sonuçta pirinçli dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?