Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

oluyorum ya bi geçen hafta sinr oldum sonra hep iyi sonuçlar
aldım akşam gidince tartılınca şok geçiriyorum ama

canım iyi sonucu gördükten sonra sen diyetine aykırı bişey yemediysen ve rakam yükseldiyse bunun tek açıklaması var:
vücudunda fazla su vardır, ödem oluşmuştur.

bunu bildiğin sürece takılma o rakama
bunu bilmene rağmen o rakamı görmek üzüyosa seni ne yapıp edip sık tartılmayacaksın

Kızlar dün yemegimi 5 te yedim günü bitirdim bugunde ucte yedim bese dogruda nescafe ve kuruyemiş yedim bitirdim bugün u yani inşallah artk besten sonra yememeye çalışıyorum .. bu arada mervenin selami var kızlar .. aksam girecek üstümde kalmasn :) artk acıktıkca su icecegim.. ama yemedigim halde tartiya yansimiyor sanırım adet olacagim icin sisti vucudum.. ama moralimi bozup yemicem. Daha once öyle yapardım. . Simdi kanmam biseye.. bu kilolar gidecek.

Kızlar ben sizi cok seviyorum ya iyki varsınız.. aile gibi oluyoruz burda cok hosuma gidio :) cok samimisiniz...

bende 3 gibi 1 kase corba içtim ve 1 dilim kepek ekmegi yedim daha bişey yemeyi düşünmüyorum bu günü böyle kapatırım herhalde 22:00 gibi de bi bardak süt içersem yter herhalde dimi

iyi akşamlar kızlar kaç gündür sizleri çok ihmal ettim ama çok çok yoğun günlerdi hiç zamanım olmadı şimdi işten geldim yemek zamanı fırsat olursa geleceğim

Kızlar ben sizi cok seviyorum ya iyki varsınız.. aile gibi oluyoruz burda cok hosuma gidio :) cok samimisiniz...

Canim regl yuzunden sismissindir, takma kafani sen o gordugun rakama.
Valla acikmiosan sonra saat 3 de son yemek iyiymis.

Bende seviorummm sizleriii..
Valla siz olmasaniz ne yapardimmm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…