Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Dogum günün kutlu olsun şekerim. . Nice mutlu yıllara esinle ailen le ve en önemlisi bizimle beraber :) nice mutlu yıllara. ..

Dogum günün kutlu olsun şekerim. . Nice mutlu yıllara esinle ailen le ve en önemlisi bizimle beraber :) nice mutlu yıllara. ..

Ayyyy Rukiye nin doğumgünü mü bugünnnnn

Nice mutlu yaşlara Rukiyecim. Seneye bugün çıtırın da çıtırı olacaksın, incecik, istediğin bedendeki kıyafetlerle

leslie 4 mile ile yürüyüp geleyim ben, akşama yemeğe gidicem, yağ olmasınlar, önlemimi alayım şimdiden :)

ay çıtır hatunlar hepinizin takipte olmanıza bayılıyorum
mervecim sende iyiki açtın topiği hiç bu kadar
formda oldugumu hatırlamıyorum
yürürken hafif hissetmek ne güzel

oh oh ne güzel :)benimki de şaşırsın istiyorum da onda tık yok inanırmısın 40 yıldır diyet yapıyomuşum gibi bi alışmalar görsen şaşarsın dün puding yaptım artık ne zamandır tatlı yapmıyorum onu bari yesin dedim benim canım çekmesin diye gitmiş mutfakta yemiş

Böyle anlayışlı eslerimiz olmasida güzel:))bazilari var ye can bogazdan gelir derler gözleri disardaki hatunlarda kalır ama

yok şimdi benimkinin hakkını yemeyim çok yardımcı bu konuda sağolsun benden önce alıştı bu duruma :)

Ne güzel demekki hwtununu çıtır görmek istiyo:)benimkide sürekli beni deniyo pasta filn aliyo bi dilim alya falan hic orali olmuyo hazirana incecik bir hatun olcam eslerimizde destek olsun bugazla iyi gideriz ben hep kilonun muhabbetini yapiyodum hic diyete girmiyodum artık alışmışti sen diyet filn yapassin diyodu hehe nasilda yapiyom ama yaşasın kadin gücü

yok şimdi benimkinin hakkını yemeyim çok yardımcı bu konuda sağolsun benden önce alıştı bu duruma :)

Ne güzel demekki hwtununu çıtır görmek istiyo:)benimkide sürekli beni deniyo pasta filn aliyo bi dilim alya falan hic orali olmuyo hazirana incecik bir hatun olcam eslerimizde destek olsun bugazla iyi gideriz ben hep kilonun muhabbetini yapiyodum hic diyete girmiyodum artık alışmışti sen diyet filn yapassin diyodu hehe nasilda yapiyom ama yaşasın kadin gücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…