sen bayılcan bu gidişle:26:
Dogum günün kutlu olsun şekerim. . Nice mutlu yıllara esinle ailen le ve en önemlisi bizimle beraber :) nice mutlu yıllara. ..
Bugğn yediklerim:
Saat 9 da: 2 kivi
Saat 11 de: 1 haşlanmış yumurta
Daha da bişi yemedim
çok az değil mi, hiç benlik değil, dayanamaaaam :)
Dogum günün kutlu olsun şekerim. . Nice mutlu yıllara esinle ailen le ve en önemlisi bizimle beraber :) nice mutlu yıllara. ..
Ayyyy Rukiye nin doğumgünü mü bugünnnnn
Nice mutlu yaşlara Rukiyecim. Seneye bugün çıtırın da çıtırı olacaksın, incecik, istediğin bedendeki kıyafetlerle
leslie 4 mile ile yürüyüp geleyim ben, akşama yemeğe gidicem, yağ olmasınlar, önlemimi alayım şimdiden :)
çok az değil mi, hiç benlik değil, dayanamaaaam :)
Haftasonundan kaynaklanan bir tokluk var herhalde
Haftasonundan kaynaklanan bir tokluk var herhalde
Harbidenya esim şokta dun arkadaşlarla beraberdik herkes götürdü ben yarim balik salata yedim hayatta dışarı cikinca ben saatlerce ondan bunda azima atar dururum suyumu aldim yanima onlar muhabbet yemekler ben suya devam eve geldik sasirtiyosun beni dedi durduk yere ayyy cok mutlutum ya
leslie 4 mile ile yürüyüp geleyim ben, akşama yemeğe gidicem, yağ olmasınlar, önlemimi alayım şimdiden :)
oh oh ne güzel :)benimki de şaşırsın istiyorum da onda tık yok inanırmısın 40 yıldır diyet yapıyomuşum gibi bi alışmalar görsen şaşarsın dün puding yaptım artık ne zamandır tatlı yapmıyorum onu bari yesin dedim benim canım çekmesin diye gitmiş mutfakta yemiş
Böyle anlayışlı eslerimiz olmasida güzel:))bazilari var ye can bogazdan gelir derler gözleri disardaki hatunlarda kalır ama
yok şimdi benimkinin hakkını yemeyim çok yardımcı bu konuda sağolsun benden önce alıştı bu duruma :)
yok şimdi benimkinin hakkını yemeyim çok yardımcı bu konuda sağolsun benden önce alıştı bu duruma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?