- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 318
Canim diyetisyene gideceksen, o soler zaten su tahlileri yaptir die.
Genelde aclik tokluk kan sekeri, iyi kotu kolestrol, tiroidler ve kan sayimi yaptirmani isterler
olmadı bende tahlillerimi yaptırıp bi diyetisyene gideyim.
git o zaman canım sen bi baktır vaktin varsa
belki farklı bişey vardır
ama inşaallah yoktur ama sen genede git
ya neler yediğimi birebir yazıyorum görüyorsun. yinede geçen haftadan beri aynı kilodayım.
bilmiom ki bende çözemiomacaba kötü besleniyoruz ondanmı kilo veremioz ???? anlayamadım. ama ben hiç açlıkta hissetmiom anlamadım gitti.
Bünyen cok az gelnbyemege alismamistir ve yağ demolamis olabilir yediklerinde biraz oynama yap saatlerindede yap saatlerinede alismis olabilir arada şaşırtmak gerek alisiyo
Canim yemek vakitleri, yeme miktarlari da onem tasiyor. Evet yediklerini yaziosun, bi sorun yok gibi. Eger haftaya da kilo veremezsem yaptir tahlilleri
yani aslında benim kilom sporu bırakmakla ve abur cubura düşmekle oldu. yıllarca okul takımında voleybol oynadım. sonra birden bırakınca tüm kaslarım hoop diye yağ oldu. göze batan bi çıkıntım bile yok ama baskülde 84 ü gördüm( düşünebiliomusun ama kimse inanamıyor o kiloda olduğuma genel bi genişlik var yani ve aynı zamanda yemek yeme alışkanlğımda ekmeksiz ve şekersizdir. tuzda aramam.6 yıldır her içeceğimi şekersiz içerim. sadece pazar kahvaltılarında ekmek yerim gibi gibi gibi. bi anormallik olduğuna kanaat getirdim yani ve hatta randevumu bile aldım bakalım ne çıkacak.
Aslinda benim durumda senin gibi bende senelerce kicboks yaptim benim kaslarim fos diye birden gitmedi gerci:))sebeler icinde burakali 6yil oldu ikide cocuk oldu onunda etkisi ve aynen senin gibi aburcuburla oldu ekmek yemek yağ bunlar benim icin hiccc sorun olmadi hic aramam ama aburcubur iste o mahvetmisti bide gece yqrilarinda bile yerdim artik yemiyom yemicem :))seninde inş doktor sonucun iyi cikar hic takma kafana illa gitcek bu kilolar yeterki azim olsun istek olsun
neredeyse 2 haftadır aynı kiloda olmama rağmen kaybetmiyorum azim konusunda sıkıntım yok :) ama tabi salıdan sonra sonuçlara göre daha net bişiler söyleyebilirim. bakalım iyi veya kötü neler çıkacak.
Hadi bakalim inşallah bisey cikmaz
Sen nasil diyettesin allahaskina!
Rukiuenin dedigi dogru, karbonhidrat yuklemissin. Ekmek, patates, bulgur olmazzz
Ustune bi de cikolata!
Acilen yeme tarzini degistir, protein agirlikli beslen.
O verdigin kilo da olsa olsa su kaybidir, yag almis bile olabilirsin.
Bu aksam kimseler yok anlasilan :) aksam yemegim bir kase yogurt ve bir adet salatalik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?