slm kızlar bnde dün akşamdan beri deprosyandayım resmen tartıya bi cıktım bide ne görim 57.4 şok şok şok... 47kiloyla evlendim ve 1,5yılda 10 kilo ve 50 ye düşmek isttiyorumm:--/(((52:
Öğle yemeğimde ızgara tavuk, aysberg, domates yedim, yanında maden suyu
tabii bunu saat 1.30 da yaptım, üstünden 2 saat geçmiş yahuu :)))
saat 4 de ara öğünüm var
canım buy zerdaçal zencefil çörekotu yağını yaptım sabah 200 gr farketti kesin sonuç cuma günü tartıldıgımda çıkacak
ama gelinlik provamdan bu yan 4 cm incelmişim
slm kızlar,1 saat yürüdüm, 1 kase yoğurt ve 1 portakal yedim. ohhh gitsin yağlar.
canım ne güzel süpersin
keşke bende yürüyebilsem akşam 7 45 de evde oluyom yemek yiyene kadar 8 30 oluyo nasıl yapcam ben bu sporu iş yerimde sürekli hareket etmeye çalışıyorum
canım evde yapabileceğin videolar var: http://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM bunun 1,2,3,4,5 mile olanları var birinden başlayabilirsin. 3 mile olanı 45 dakika sürüyor, yemekten 1 saat sonra yapsan süper olur.[/QUOte
ben bu videoyu kayıt etmişim ama ne bilim kocamın karşısında yapamam herhalde:26::26::26:
canım evde yapabileceğin videolar var: http://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM bunun 1,2,3,4,5 mile olanları var birinden başlayabilirsin. 3 mile olanı 45 dakika sürüyor, yemekten 1 saat sonra yapsan süper olur.[/QUOte
ben bu videoyu kayıt etmişim ama ne bilim kocamın karşısında yapamam herhalde:26::26::26:
hımmm ne yapsak ne çözüm üretsek ki bilemedim :) onu da ikna etsen gel beraber yapalım desen ya da başka bir odada yapabilirsin. hafta sonu 1 saat yürüyüp gelebilirsin. bir de jillian diye bir kadının videoları var başlamadan önce ve sonra resimlerini göster incelelim beraber de o da yapsın :) ya da daha fenası ay sen kilo mu aldın diye dırdır et birkaç gün hem diyette eşlik eder hem sporda:)
hımmm ne yapsak ne çözüm üretsek ki bilemedim :) onu da ikna etsen gel beraber yapalım desen ya da başka bir odada yapabilirsin. hafta sonu 1 saat yürüyüp gelebilirsin. bir de jillian diye bir kadının videoları var başlamadan önce ve sonra resimlerini göster incelelim beraber de o da yapsın :) ya da daha fenası ay sen kilo mu aldın diye dırdır et birkaç gün hem diyette eşlik eder hem sporda:)[/QUOTE
ay sen çok yaşa emi beni çok güldürdün:)
camış gibim oldu zaten hiç sorma ama bu video inceltiyo dimi ben başlıyım bakam dalga geçmez herhalde
hımmm ne yapsak ne çözüm üretsek ki bilemedim :) onu da ikna etsen gel beraber yapalım desen ya da başka bir odada yapabilirsin. hafta sonu 1 saat yürüyüp gelebilirsin. bir de jillian diye bir kadının videoları var başlamadan önce ve sonra resimlerini göster incelelim beraber de o da yapsın :) ya da daha fenası ay sen kilo mu aldın diye dırdır et birkaç gün hem diyette eşlik eder hem sporda:)[/QUOTE
ay sen çok yaşa emi beni çok güldürdün:)
camış gibim oldu zaten hiç sorma ama bu video inceltiyo dimi ben başlıyım bakam dalga geçmez herhalde
incelttiğini söylüyorlar deneyip görücez :)
kaç günde verdin 3 kiloyu canım
Merhaba Herkese :) Ben son 55 günde 10 kilo verdim bununla ilgli olarak birazda deneyimlerimi paylaştığım bir video çektim dilerseniz kanalıma bakabilirsiniz :)
http://www.youtube.com/user/bimericbiebru[/QUO
teşekkürler, izledim ve motivasyonum arttı sayende.
Merhaba Herkese :) Ben son 55 günde 10 kilo verdim bununla ilgli olarak birazda deneyimlerimi paylaştığım bir video çektim dilerseniz kanalıma bakabilirsiniz :)
http://www.youtube.com/user/bimericbiebru
hoşgeldin canım
sürekli takip et bende 4 gündür burdayım ama ortam çok güzel motivasyonumuz süper herkez yediklerini paylaşıyor hatalarımızı düzeltiyoruz cuma günleride kilolarımızı yazıcaz inşaallah
inşallah cnm yaa:-(veririz kiloları....eşim diyetisyene gitti bugün acaba onunla aynı diyeti uygulasam faydası olurmu...gerçi diyetisyene de sordum kilon muazzam dedi bu diyetle kilo bile alabilirsin dedi... spor destekli yapsam ...evde platas leslie filan faydası olur heralde:-(
kilon kaçki canım senin diyetisyenin bi bildiği vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?