arkadaşım bu karbonatlı su nasıl kullanılıyo vücuttaki toksinleri atmak için mi paylaşırsan sevinirim
benim acayip bi haftasonum oldu cumartesi kalabalık bir arkadaş grubu ağırladım pasta börek köfte patates en
sevdiğim zeytinyağlı ekmek vardı ama ben yemedim
yanlız 2 bardak vodka içtim
ertesigün kendimi kötü hissettim ben 45 dkka spor birde kendime
karbonatlı suya verdim ama süper bişey ya
demekki benim bağırsaklarım düzenli çalışmıyormuş
haftada bir uygulıycam bu kürü yoksa bağırsak tembelliği yaşarım herhalde
pazarda eşimle yaptıgım kahvaltı meyve yedim 2 öğün eşim çalışınca yemek yiyemedim
canım ben alkali suyla ilgili araştırma yaparken bu suyu gönrdüm karbonatlı su alkali değeri yüksekmiş
arkadaşımız diyetisyenine sormuş bağırsaklaarı tembel olanlar içinmiş
ama ben alkol alınca cumartesi pazar denemek istedim
1.5 litre içtim daha da içemedim afedersin ama tuvaletle kanka oldum pazar günü
ama haftada bir yapıcam bağırsaklarım falan tembelleşir ne me lazım ama baya rahatlattı
pazar su içtikten 1 saat sonra 67 ye dayandı nerdeyse kilom bu sabah 65.90 günü açtım
Canım günaydın,
65 kiloyu görmene çok sevindim, darısı benim başıma :)
Sana bravooooo
öyle pasta böreklerin içinden bişi yemeden kalmak herkesin yapabileceği bişey değil, gerçekten irade ister :)
vodkaya da o kadar takılma, ben de haftada 1 gün viski içiyorum, ki diyetisyenim biliyor, izin veriyor (yanlız bana sadece viski veya kırmızı şarap iç dedi, kalorisi az olanlar bunlarmış)
karbonatlı suyu geçen hafta konuşmuştuk burda da, bende hatta diyetisyenime sormuştum, sindirim sistemi çalışmakta zorlananlar için işe yarıyor demişti, beypazarı maden suyu da aynı işlevi görüyor demişti, bu yüzden ben maden suyu içiyorum, daha kolayıma gelio galiba, seni bu kadar mutlu ettiğine de bayıldım doğrusu :)
bende dün sabah itibariyle, günde 3 bardak olmak üzere sirkeli suya başladım. İşe yarıcak mı bakalım :)
sabah tartıldım aynı kilodayım, moralim bozuk
Hiç dietimi bozmadım ama 2 gün öğünlerim, atladım, aç kaldım , o yüzden mi kilomda oynama olmadı acaba((
teşekkür ederim canım baya etkiliymiş gerçekten ama benim bağırsaklarda da sorun yok galiba tembelliğe alıştırmayım en iyisi:)
vodkayı kocam iç dedi 2 bardaktan sonra bayılıyo o halime dayanamadım napıyım
en azından bira değildi
takma kafana kahvaltı ve öğleni atlama canım akşam yemiyceksen bile meyve ye süt iç
ben akşam yemediğimin kilosunu almadım cumartesi 2 öğün pazar tek öğünüm var çünkü
sen üzülme bebeğim karbonatlı suyla soda aynı işlevi görmüyo denedim gördüm çünkü
evet haklısın, en azından meyve yeseydim keşke..
denediysen haklısın o zaman canım, o zaman hem sirkeli su hemde karbonatlı su mu içiyim?
Kizlar pazar gunu dikkat etmemim mukafatini aldim bu sabah 69 .8 ciktimcuma gunu 70.4 dumm .)))
bence sen hepsini bi arada yapma bi gün sırf karbonatlı su iç hafatada bir
sonra sirkei suyu dene allah korusun bişey olur
Kizlar pazar gunu dikkat etmemim mukafatini aldim bu sabah 69 .8 ciktimcuma gunu 70.4 dumm .)))
süpersin canım demekki azimli fare betonu delermiş sözü doğru
aynen devam daha çok sağlıklı kilo vermeler
mükemmeliz biz ya
bende öle dedim ama denemek istedim haftada bir gün dene sende nasıl olcak :44::44:
dayanamadım markete gittim karbonat aldım, suyuma karıştırdım içicem :)))))
cnm karbonat ne kadar suya ne kadar attın ?
ya aslında bazı durumlar dışında insan öğün atlamadan ve tıka basa doymadan beslenince kabızlık sorunu da olmuyo ama misafirliğe gittiğimde ben de bu sorun olabiliyo bazen o zamanlarda bunu denerim artık.ayy böyle destekli gidince insan daha bi azimli oluyo valla
bende diyorum nerde bu ben 1.5 litreyi zor içtim içimde kavga çıktı sanki sesler gelip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?