cnm karbonat ne kadar suya ne kadar attın ?
hahahahah, neyse ki kavga bitmişP
sürahiye yarım paketi attım ölçmeden gözüme az geldi
sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum aynı etki olcak mı bakalım sendede:44:
heryerde farklı bişi yazıo, ama anladığım kadarıyla 1lt ye 1 çay kaşığı sanırım
sen fazla mı attın o zaman yaa :))) kavga o yüzden çıktı galiba
bi yerde de markette satılan karbonat değil, eczanede satılan ingiliz karbonatı dio, amaaan bi de onu arıcaz, ne farkeder ki
ay bende çok merak ettim
neyse ki ofisteyim, bugün biyere gitmeyim bari, ne olur ne olmaz
neyseki canım hergün içmemem gerektiğine karar verdim zaten haftada bir dene
acayip motive olursun
günaydın kızlar, kahvaltıda 2 dilim ekmek, haşlanmış yumurta, az peynir,6 zeytin yedim.
çok güzel beslendim aman da aman
mervecim senin evlenmene 6 ay mı kaldı?
ya benim huzursuzluğum neden bilio musun, erkek arkadaşım artık aileler tanışsın, istemeye gelelim dedi 2 gün önce, evlenelim dedi yaneeeee, ve benim acilennnnn istediğim kiloya ulaşmam lazımm yaa, bana yardım edin kızlarrrrrrrr:18::18:
mervecim senin evlenmene 6 ay mı kaldı?
ya benim huzursuzluğum neden bilio musun, erkek arkadaşım artık aileler tanışsın, istemeye gelelim dedi 2 gün önce, evlenelim dedi yaneeeee, ve benim acilennnnn istediğim kiloya ulaşmam lazımm yaa, bana yardım edin kızlarrrrrrrr:18::18:
günaydın kızlar, kahvaltıda 2 dilim ekmek, haşlanmış yumurta, az peynir,6 zeytin yedim.
çok güzel beslendim aman da aman
6 ay kaldı canım ama ben nikahlı eşimle yaşıyorum o yüzden rahatım eşimle tanıştıgımda 77 kiloydum
ve sorun etmedi sende sorun etme kendine istemeye gelsinle nişana kadar zayıflarsın sende
ben gibi normal kilolusun ama takıyosun takma keyfini çıkar bu zayıflama işi senin gelinlik hayalin olsun o zaman daha çok şaşırtırsın
ben eşime inceldiğimi söylediğimde çok sevindi mesala ama sürekli gördüğü için tam olarak anlamıyo gelinliği
giydiğini hayal etsene kuğu gibi o zaman tam olarak farkına varacak emin ol sıkma canını sen
ne güzel şeyler yemişinafiyet bal şeker olsun ama sıfır kilo
ben sabah kahvaltı yapamadım bizim işyerinin yanındaki fırından sandiviç aldım marul falan vardı içinde
canım ne güzel bir haber. stres yapacak bir durum da yok. o işler öyle 1 hafta olup biten şeyler değil :) sen motivasyonunu bozmadan sakin sakin diyetine devam et. zaten güzel sonuçlar alıyorsun, hiç kendini yorma ve üzme ki kilocuklar direnmesin.
Günaydın canımm,
aman da aman ne güzel şeyler de yemiş :)
bir gün ekmeği 1 e düşürmeni dört gözle bekliorum ama bak
arada kaçamak olmalı diye düşünüyorum, normal beslenme düzenimiz bu değil çünkü. hiç mi çikolata yemicez hiç mi kek yemicez poğaça yemicez :/ aaa dayanamam vallahiben arada bitter çikolatadan iki ısırık alıyorum ya da kek börek varsa ince bir dilim yiyorum yoksa aklım kalır uyuyamam geceleri
o zaman çok ince olurum mazallahşaka bir yana da yavaş yavaş o da olacak
evet bizde tanıştığımızda, bende 75 kilo flndım galiba, zayıfladım o günden bugüne, o da farkedio zaten, gerçi allah var hiç sorun etmedi, kiloma bişi demedi de, piyasada o kadar çok zayıf çıtır kız varken kilolu olmak istemiorum, kıskanıorum illa ki..
şimdi söz, nişan, düğün faslı olacak, yeni yeni elbiseler almam gerekecek, o yüzden kilo vermek için sabırsızlanıyorummm
arada kaçamak olmalı diye düşünüyorum, normal beslenme düzenimiz bu değil çünkü. hiç mi çikolata yemicez hiç mi kek yemicez poğaça yemicez :/ aaa dayanamam vallahiben arada bitter çikolatadan iki ısırık alıyorum ya da kek börek varsa ince bir dilim yiyorum yoksa aklım kalır uyuyamam geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?