Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

sürahiye yarım paketi attım ölçmeden gözüme az geldi

heryerde farklı bişi yazıo, ama anladığım kadarıyla 1lt ye 1 çay kaşığı sanırım

sen fazla mı attın o zaman yaa :))) kavga o yüzden çıktı galiba

bi yerde de markette satılan karbonat değil, eczanede satılan ingiliz karbonatı dio, amaaan bi de onu arıcaz, ne farkeder ki

olabilir ya ben marketten aldım ya
İngiliz karbonatıda neymiş o zaman savaş çıkar kesin
ben hiç duymadım ya

neyseki canım hergün içmemem gerektiğine karar verdim zaten haftada bir dene
acayip motive olursun

mervecim senin evlenmene 6 ay mı kaldı?

ya benim huzursuzluğum neden bilio musun, erkek arkadaşım artık aileler tanışsın, istemeye gelelim dedi 2 gün önce, evlenelim dedi yaneeeee, ve benim acilennnnn istediğim kiloya ulaşmam lazımm yaa, bana yardım edin kızlarrrrrrrr:18::18:

günaydın kızlar, kahvaltıda 2 dilim ekmek, haşlanmış yumurta, az peynir,6 zeytin yedim.

çok güzel beslendim aman da aman

günaydın kızlar, kahvaltıda 2 dilim ekmek, haşlanmış yumurta, az peynir,6 zeytin yedim.

Günaydın canımm,
aman da aman ne güzel şeyler de yemiş :)
bir gün ekmeği 1 e düşürmeni dört gözle bekliorum ama bak

6 ay kaldı canım ama ben nikahlı eşimle yaşıyorum o yüzden rahatım eşimle tanıştıgımda 77 kiloydum
ve sorun etmedi sende sorun etme kendine istemeye gelsinle nişana kadar zayıflarsın sende
ben gibi normal kilolusun ama takıyosun takma keyfini çıkar bu zayıflama işi senin gelinlik hayalin olsun o zaman daha çok şaşırtırsın
ben eşime inceldiğimi söylediğimde çok sevindi mesala ama sürekli gördüğü için tam olarak anlamıyo gelinliği
giydiğini hayal etsene kuğu gibi o zaman tam olarak farkına varacak emin ol sıkma canını sen

canım ne güzel bir haber. stres yapacak bir durum da yok. o işler öyle 1 hafta olup biten şeyler değil :) sen motivasyonunu bozmadan sakin sakin diyetine devam et. zaten güzel sonuçlar alıyorsun, hiç kendini yorma ve üzme ki kilocuklar direnmesin.

ne güzel şeyler yemişin afiyet bal şeker olsun ama sıfır kilo
ben sabah kahvaltı yapamadım bizim işyerinin yanındaki fırından sandiviç aldım marul falan vardı içinde

evet bizde tanıştığımızda, bende 75 kilo flndım galiba, zayıfladım o günden bugüne, o da farkedio zaten, gerçi allah var hiç sorun etmedi, kiloma bişi demedi de, piyasada o kadar çok zayıf çıtır kız varken kilolu olmak istemiorum, kıskanıorum illa ki..

şimdi söz, nişan, düğün faslı olacak, yeni yeni elbiseler almam gerekecek, o yüzden kilo vermek için sabırsızlanıyorummm

ne güzel şeyler yemişin afiyet bal şeker olsun ama sıfır kilo
ben sabah kahvaltı yapamadım bizim işyerinin yanındaki fırından sandiviç aldım marul falan vardı içinde

arada kaçamak olmalı diye düşünüyorum, normal beslenme düzenimiz bu değil çünkü. hiç mi çikolata yemicez hiç mi kek yemicez poğaça yemicez :/ aaa dayanamam vallahi ben arada bitter çikolatadan iki ısırık alıyorum ya da kek börek varsa ince bir dilim yiyorum yoksa aklım kalır uyuyamam geceleri

teşekkür ederim canım, evet sakin olmam lasım :18:

fotomu koydum artıq, nasılolsa bizbizeyiz

hahahhaa, iyi yapıosun cnm, bende alkol alıorum haftada bir die, onunla ödüllendiriorum artık napayım :)))

aynen canım ben 77 den 65 e bi kız kıskandığımdan düştüm acayip fena kıskandım bende
sonra iyiki zayıfladım demek ki hırs lazım bize o kız olmasaydı zayıflamazdım belkide
şimdi de eşimşle iddaya girdim mayısta doğum günüme kadar 50 leri görmem lazım

bence poğaçadan daha sağlıklık peynir falan vardı içinde çünkü ben
haftasonu neler atlatım ne yemekler yaptımda yemedim hiç
bu bana koymaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…