- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Kızlar güzel bir kahvaltı yaptım ve baska bisey yemedim. Simdi special k yicem kahve ile
Ya aslında çok basit. Burada bir çok şey okuyorum. Ama öylesine yanlış yollar görüyorum ki.. öğün atlamak,takviye gıdalarla beslenmeye çalışmak vs vs. Sabahları 1 dilim ekmekle güzel bi kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkıyorum 1 saat eve gelir gelmez Türk kahvesi içiyorum ama şekersiz çünkü tok tutuyor. Öğle yemeği yemem genelde onun yerine elma yiyorum arada üç dört tane badem akşam da normal yemekten ve bolca yoğurt. Ama şimdi ki hedefim de diyete elma sirkeli suyla devam etmek var. Cuma günü sonuç yazacağım. Heyecanlı bekleyiş bakalım sonuç ne olur :)hoş geldin canım, tebrik ederim verdiğin kilolardan dolayı. bize de senin gibi azmetmiş, başarmış örnekler lazım ki motivasyonumuz artsın. yanlışlarımızı düzelterek bildiklerimizi paylaşarak birbirimize destek olmaya çabalıyoruz. sen neler yaptın ya da yapmadın da verdin onca kiloyu anlatır mısın?
Canm oglen 3 ten 6 ya kadar uyudum o yüzden yapmadim :) sonra canm bisey istemedi 7 gibi mi 8 mi hatırlamıyorum bir bardak tarcinli süt ile special k yedim bi kase...su internet gelmedi nefret ettim surekli arıyoruz ariza diyor. Anlamadim gitti ya..ara öğün yapsaydın daha iyi olmaz mıydı canım? uzun süreli açlık iyi değil diye biliyorum.
Canm oglen 3 ten 6 ya kadar uyudum o yüzden yapmadim :) sonra canm bisey istemedi 7 gibi mi 8 mi hatırlamıyorum bir bardak tarcinli süt ile special k yedim bi kase...su internet gelmedi nefret ettim surekli arıyoruz ariza diyor. Anlamadim gitti ya..
anladım cnmben yiyemiyorum şu special k türevlerini ya :/ gözüm aç kalıyo galiba.
ara öğün yapsaydın daha iyi olmaz mıydı canım? uzun süreli açlık iyi değil diye biliyorum.
Canm aslında aksam icin ideal.. hosuma gidio özellikle nescafeyle güzel oluo. Ben kraker gibi yiyorum. . Süte karıştırmiyorum. Oyalio agzimi bide :) bu hafta icin heyecanlıyım. . Acaba kac kilo verebilecegimm.. hedefim 1 kilo ama neyse artk bakalım. ..bide çarşamba kardeşimle kiz arkadasi gelecek. Uzak yoldan:) iki gün kalacaklar. Yani inşallah onlara uymam :) eger bu hafta kilo verebilirsem kendimi alnimdan opturcem esime :) :)
special k içinde lif bulunduğu için sütle karıştırıp liflerin yumuşamasını ve sizin tok kalmanızı sağlıyor sayın zor değil :) direk olarak almanız dediğiniz gibi sadece ağız oyalayıcı olur. nescafeli sütle ıslatarak deneyebilirsiniz ama. ya bi de gece oldu uykum da yok canım bişeyler yemek istiyor ne yapmam gerek sizce
ya bende kilo vermek istiyorum 58 kiloyum ve 1.60 boyum var bacaklarım çok kalın ilk önce onları eritmek istiyorum şu sirkeli suyu nezaman içmem gerekiyo bide nasıl yapılıyo ben hersabah ballı tarçınlı su içiyorum sirkeli sumu daha iyi olurku
Canm leslie yap direk bacak inceltio.. onceki sayfalara bakabilirsin hakkında yorumlar var. Ben yaticam yazdigini görünce yazmadan gecmiim dedim..bu arada hosgeldin...
kendimi tuttum ve yemedim :) Youtube'dan bakabilirsiniz :)hoşbuldum önerin için teşekkürler bu leslie'yi nerden bulabilirim
peki alt bacağımı inceltmem nekadar zaman alır yaza kadar incelirmi
emin olun bu şekilde başkasında telkinler aramak sadece sizin iç dünyanızı karartır. Zayıflamak öncelikle kafanızın içinde olması gereken bir olgu olmalı. Kişisel olarak algılamayın lütfen tüm hanımefendilere söylüyorum. 20 yaşındayım 1 yıl bile olmadan 26 kilo verdim ve bir 10 kilo daha vererek kilomu kontrol altına alacağım. elinizde internet gibi müthiş bir imkân var Youtube üzerinden bölgesel zayıflama videolarına göz atabilirsiniz. hedefimiz aynı sayın sarışınbayan. eminim boğazdan kısarak yürüyüş ve egzersiz destekli olarak yaza kadar 10 kilo vereceğiz yeter ki umudumuzu yitirmeyelim :)
Herkese selam günaydın kızlarr nasılsınız iyimisiniz
Ewet hafta bası na girdik bakalım cumaya neler olcak :))
İnş eksik kıloda cıkar ve mutlu oluruz
kızlar hadi gelin artık
ben geldim bu sabah itibari ile 65 i gördüm
yanlız kızlar bu karbonatlı suyu çok sevdim haftada bir yapacam nasıl
acayip bişey o toksinleri attım galiba
45 dkkalık sporda yaptım kocam evde olmayın acayip yorucuymuş ya bitmek bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?