ağır spor yapan insanlar, sporu bırakınca hızla kilo alıyor sanırım.
sen tabii profosyenel sporcuymuşsun.
canım 1 lt suya 1 tatlı kaşığı işte
internette bu ingiliz karbonatını bulduğumda okumuştum
tamam o zamansa canım ben yarın başlıyım o zamn evde bıraktım
kızlar ben ne spor ypacağıma bi türlü karar veemiyorum. jillian yapıyordum kilon 79 daha aşağılara düşünce sıkılaşmak için yaparsın dediler. plates içinde aynı şey söyleniyor. leslie sanki beni hiç zorlamıyor yani spor yapmışım gibi hissetmiyorum. step aletim var evde onumu yapsam bide twister var bel için çok kararsızım napsam. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
canım yediğin şeylerde tümden sorun var.
bal-nutela olmaz
öğlen bulgur yemişsin zaten
akşam da hemen bezelye hem ekmek yemişsin karbonhidrat fazla olmuş, artı bir de nugget, yağlı - hazır yemek
bunun yerine salata-yoğurt arttır, et-tavuk yemelisin.
akşam 9-10 gibi 1 bardak süt ve meyve eklemelisin
bende geldimmmmm bu sefer sonnn artıkkk dıyetttt var 73 basşlangıçç 65 olacammmm
Hepsi dogru cnm bide evdeki aletlerini simdi kullanma biraz kilo ver çünkü yanlış kas olur en iyisi yürüyüş canim belli bi zamandan sonrada hafif tempoda kosarsin ben pendikte oturuyorum mesela sahilin basindan basliyorum maltepeye kadar :)yürüyorum
kızartma dışında bir sıkıntı yok canım.
Cnm en sağlıklı yağlardan biri fındık yağı dir dertetme hicbi sıkıntı olmaz
bal nutella 1 çay kaşığı ama bide bütün gece kızımı emziriyorum . sabah çok sınır koymuyorum kendime nugget hazır değildi kendim yaptım tavuk göğsünden oğlum için ama onuda bi kibrit kutusu yedim yani 1 ısırık .. ama yinede sorun var diye düşünüyorsanız değiştireyim yediklerimi. bugünküleri de yazıyım bari.
sabah : 2 çeri domates yarım dilim kepek ekmek az yağlı beyaz peynir 4 zeytin
öğle yarım saat yürüyüş yaptım.
ben marketten almıştım karbonatı, bakalım ingiliz karbonatı da neymiş
İnşaallah işe yarar canım
teşekkür ederim cevap için öğle ve akşam 45 dk. 30 dk. arası yürüyorum zaten. ben ek olarak bişeyler daha yapıyım diyordum yürüyüşe devam edeyim ozaman.
varm ı benle yarışan ben yoğurt zencefil zerdeçal tarçın uyguluyorum bakalım sonuç ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?