Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ağır spor yapan insanlar, sporu bırakınca hızla kilo alıyor sanırım.
sen tabii profosyenel sporcuymuşsun.

Ya spor yapcaksan ömür boyu yapcan yada hic yapmican sporla zayiflamak isteyen insanlarda hep diyorum kısa adimlarla hizli yürüyüş ama hemn pesetmeden en saliklisi bu ben 8sene urastim ve karnim kollarim bacaklarim kasliydi etkisini halen suruyo çünkü sisirme yada ilacla dill cok sıkı vücudum cokta hızlı almadim aslinda 6senede oldu gunden güne nebilim ya spor güzel ama devamli olursa senin dedigin gibi sporu brakan insanlar hemn kilo almaya basliyo ama cok uzun yilllar yapanlarda bu olmaz ilac filn kullanmamissa

kızlar ben ne spor ypacağıma bi türlü karar veemiyorum. jillian yapıyordum kilon 79 daha aşağılara düşünce sıkılaşmak için yaparsın dediler. plates içinde aynı şey söyleniyor. leslie sanki beni hiç zorlamıyor yani spor yapmışım gibi hissetmiyorum. step aletim var evde onumu yapsam bide twister var bel için çok kararsızım napsam. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Hepsi dogru cnm bide evdeki aletlerini simdi kullanma biraz kilo ver çünkü yanlış kas olur en iyisi yürüyüş canim belli bi zamandan sonrada hafif tempoda kosarsin ben pendikte oturuyorum mesela sahilin basindan basliyorum maltepeye kadar :)yürüyorum

bal nutella 1 çay kaşığı ama bide bütün gece kızımı emziriyorum . sabah çok sınır koymuyorum kendime nugget hazır değildi kendim yaptım tavuk göğsünden oğlum için ama onuda bi kibrit kutusu yedim yani 1 ısırık .. ama yinede sorun var diye düşünüyorsanız değiştireyim yediklerimi. bugünküleri de yazıyım bari.
sabah : 2 çeri domates yarım dilim kepek ekmek az yağlı beyaz peynir 4 zeytin
öğle yarım saat yürüyüş yaptım.

teşekkür ederim cevap için öğle ve akşam 45 dk. 30 dk. arası yürüyorum zaten. ben ek olarak bişeyler daha yapıyım diyordum yürüyüşe devam edeyim ozaman.

e ye o zaman canım, sınırında yersin sorun olmaz herhalde.
bugünkülerde de sorun yok

teşekkür ederim cevap için öğle ve akşam 45 dk. 30 dk. arası yürüyorum zaten. ben ek olarak bişeyler daha yapıyım diyordum yürüyüşe devam edeyim ozaman.

Biseydil cnm kesinlikle kilo illa ter atarak gitmez yada agir sporla sakin tempolu yürüyüşün yerini hicbisi tutmaz sonuclarini sıkılastikca daha fazla yürüdükce alirsin cnm bise yuruyerek verilen kilo geri alinmiyo ek biseyler katmaya bi kac ay sonra baslarsin

merhabalar ya bende yaza hatta iki ayda 6 kg falan verwem çok çok ii olur ama .....15 aylık bebeğim var emziriyorum iki gündür azıcık diyete benzer bişeyler yspmaya başladım (öncesi yemeyi baya abarttığım için)ve iki gündür evde hafif spor yapıyorum....aranuıza bende katılayım dedim ben de hırslanırım belki....şu an itibariyle 61 kg bakalım nasıl olacak

slm kızlar öğle yemeğim
1 tabak bol pul biberli kuru fasulye susuz sayılır
1 kase yoğurt
arkasından 1 kupa limonlu sıcak su..

ara öğünüm bir kupa karışık bitki çayı vede 10 adet beyaz leblebi :) bu arada beyaz leblebi çok tok tutuyor hele üzerine su falan içince kaloriside az tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…