Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hava güzel olsa hemen atıyorum kendimi dışarı ama kış malum![]()
kızlar ya şu şeyda çoşkun ünlüleri nasıl zayıflatıyor diye merak ediyorum. 5-6 km yürütüyormuş falan. sadece yürüyüşle olsa ben 3 haftadır yürüyorum 4 kilo verdim sadece :) neler yediriyor ya da yedirmiyor acaba?
cnm bende bugün videosunu izledim, gülben ergen e konuk olmuş, anlatıo hep yedirdiklerini.
sadece yürütmüyo tabii , çok disiplinli bir diyet yaptırıomuş.
sen de izle
güzel bilgiler için teşekkürler canım.
Arkadaşlar bilincsizce spor yapildiginda istenmeyen yada yanlış yerlerde kas oluşur aman dikkat bide herzaman hafiften baslamak gerek git gide cogaltmak gerek en önemliside ısınmadan sakin spor yapmayin titulup kalirsin ağrı yaparsiniz vücudunuza hizla spora baslarsamiz et kesilmeleriniz cook fazla olur dikkat etmek gerek!!!
aynen öyle.
bu arada diyetisyenimle konuştum ilaçların en son çare olduğunu söledi.
gerçek kilonu yansıtmaz, sadece bizi yanıltır dedi.
doğal yollarla çözmemiz lazım dedi.
sabah kahvaltısı 3 kivi yi öneriyor kesinlikle.
su sabah bir danışanı denemiş, aramış ve çok işe yaradığından bahsetmiş
kızlar ya şu şeyda çoşkun ünlüleri nasıl zayıflatıyor diye merak ediyorum. 5-6 km yürütüyormuş falan. sadece yürüyüşle olsa ben 3 haftadır yürüyorum 4 kilo verdim sadece :) neler yediriyor ya da yedirmiyor acaba?
Yürüyüş iyidircnm bilim adamlari taragindanda kanitlanmis birsey yürüyüşle verilen kilo geri kolay kolay alinmaz bosver yurumeye dikkat et bide neler yediriyo derken bunlari aslinda gayet iyi biliyoz sen yedin gibi devan et illaki gitcek kilolarr hep diyorum saglikli beslenmek birden cok ciddi diyetler yapilmamali once azaltmalar sonra sonra diyet ver verceksin 4kiloda az dill yani :)
canım sağolasın ben de takip ediyorum yazdıklarını,ben de 2 defa 4 mil yaptım ama yarım saatlik kısmını yapıyorum dün de 3mil denedim yarım saat 3 mil daha çok yordu beni o yüzden 4 mil 30dk yapmaya devam edim diyorum,bide şu dambıl gibi tekerlekler varya ellerinle tutup lastiğiyle ileri geri yapıyosun ben ondan sipariş ettim,göbek ve üst göbek yağlarını eritiyormuş ama şimdi yazdıklarından sonra kilo vermeden kas yapar diye korktum açıkçası ne dersin bu konularda![]()
evet yürüyeyim bol bol. ben ilk kez iki haftanın üzerinde diyet yapıyorum da sabredemiyorum, sonuç tartıda hemen görünsün istiyorum. o da mümkün değil tabiiki, bir gecede kilo almadım bir gecede veremem :)
Ben onu serdaçal zencefil çörekotu yağı olarak yaptım canım
herkes burda birbirine destek ola ola
gaz vee vere zayıflıyor sende hoşgeldin![]()
Aynen öyle cnm sabret sabredelim verelim yaza on numara hatunlar olalim :)
hııım peki sonuç alabildinmi nasıl uyguluyorsun bilgi verirsen sevinirim.............
evet inşallah olacak daben yaza ince bir hamile olarak girmeyi düşünüyorum. 3 ay önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. öncesi-sonrası derken 6-7 kilo aldım ve benim bünyemin hamilelikte delirdiğine karar verdim :) ve bir daha aynı hatayı yapmamak için zayıf hamile kalıcam. umarım zayıflarım.
Hadi inşallah cnm bende hamileyken azina lokma koymayanlardanim hatta dogumdan sonra gayet zayiftim emzirirken delirdim geceleri en az 4sefer biseyler yiyodum suan kendimi nasil tutuyorum bilmiyorum buranun gücü herhal:)) son biseydaha solim cikim kizim uyandi her sabah 1cay kasigi çörek otu 1c kaşığı polen 1c kaşığı bal ac karnina yerseniz tok tutar metabolizma yi calistirir bu bizim hocamizin tarifi seneletfir bunu yapiyo zaten çörek otu mucizedir bilmeyen yoktur peygamber Efendimiz de hersabah ac karnina çörek otu yermis herseye yarari var cigneyerek yemek önerilir fakat ben hep suyla yutuyodum oda olur
tabi aldım geçen ayın 22 sinden beri yaklaşık
4,50 kg verdim hiç gazım olmadı
peki formülün ne ? diyet yapıyormusun ?
Hadi inşallah cnm bende hamileyken azina lokma koymayanlardanim hatta dogumdan sonra gayet zayiftim emzirirken delirdim geceleri en az 4sefer biseyler yiyodum suan kendimi nasil tutuyorum bilmiyorum buranun gücü herhal:)) son biseydaha solim cikim kizim uyandi her sabah 1cay kasigi çörek otu 1c kaşığı polen 1c kaşığı bal ac karnina yerseniz tok tutar metabolizma yi calistirir bu bizim hocamizin tarifi seneletfir bunu yapiyo zaten çörek otu mucizedir bilmeyen yoktur peygamber Efendimiz de hersabah ac karnina çörek otu yermis herseye yarari var cigneyerek yemek önerilir fakat ben hep suyla yutuyodum oda olur