Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleme cnm beklersen 60lar 70oluyo sonrasida hizla geliyo sıkı tutmak gerek 1.65boylarindaki bi insan 60li kilolari gorunce durdemeli ben biraz kacirdim sen kilon daha az ken sıkı tut
aslında kilom az değil ama 1 beden küçüldüm 46 dan 44 e düştüm aslında hedefim 40 beden olmak bakalım hayırlısı
aynen öyle.
bu arada diyetisyenimle konuştum ilaçların en son çare olduğunu söledi.
gerçek kilonu yansıtmaz, sadece bizi yanıltır dedi.
doğal yollarla çözmemiz lazım dedi.
sabah kahvaltısı 3 kivi yi öneriyor kesinlikle.
su sabah bir danışanı denemiş, aramış ve çok işe yaradığından bahsetmiş
sabah 3 kivi yenecek dimi sadece k,lo vermeyimi hızlandırıyormuş
kızlar ya şu şeyda çoşkun ünlüleri nasıl zayıflatıyor diye merak ediyorum. 5-6 km yürütüyormuş falan. sadece yürüyüşle olsa ben 3 haftadır yürüyorum 4 kilo verdim sadece :) neler yediriyor ya da yedirmiyor acaba?
3 haftada 4 kilo gayet iyi oda bu hızda verdiriyordur kesin. sen böle devam et doğru yoldasınız.
ben bugün yediklerimi özet geçeyim.
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir 4 zeytin 2 çeri domates
öğle 1 parça haşlanmış tavuk göğsü yağsız tuzsuz
akşam çok az yağda kızarmış hamsi salata ekmek yok
öğle40dk akşam 30 dk yürüyüş
gece 1 elma
günaydın herkese
bugün moralim bozuk aynada hala kilolu halimi görünce şevkim kırılıyo tamam hemen veremeyeceğimi biliyodum
ama tartıda sanki hep aynı rakamları görüyorum daha sabırsız oluyorum dün bozmamak için zor tuttum kendimi
tatlı krizine girdim resmen aklımdan neler neler geçtisonra bir bardak tarçınlı süt içip yattım
günaydın herkese
bugün moralim bozuk aynada hala kilolu halimi görünce şevkim kırılıyo tamam hemen veremeyeceğimi biliyodum
ama tartıda sanki hep aynı rakamları görüyorum daha sabırsız oluyorum dün bozmamak için zor tuttum kendimi
tatlı krizine girdim resmen aklımdan neler neler geçtisonra bir bardak tarçınlı süt içip yattım
Bende buaksam kotu bisi yaptim aksam yemegi yemedim ama 2 tane malt bira ictimcok uzgunum
Gunaydin kizlar aksam ictigim alkol yuzunden bugun kendime ceza verdim sabah sirkeli suyumu ictim ardindan 2 tane kivi yedim. Dun aksamin acisini bugun cikarmam lazim vicdanim rahat vermiyo![]()
sabah 3 kivi yenecek dimi sadece k,lo vermeyimi hızlandırıyormuş
Haftada 1 gün sabah kahvaltısı olarak 3 kivi: bağırsaklarını çalıştırır, gün içinde birden fazla kez tuvalete çıkarır.
Dolayısıyla kilonda azalma olur evet.
Haftada 1 gün sabah kahvaltısı olarak 3 kivi: bağırsaklarını çalıştırır, gün içinde birden fazla kez tuvalete çıkarır.
Dolayısıyla kilonda azalma olur evet.
HOŞGELDİN HATUN NASILSIN
NASIL GİDİYOR
günaydın herkese
dün akşam bır tabak bulgur pilavı ve salata yedim
1 tane muz yedim
eşim pestil almış dayanamadım yedim.
ya arkadaşlar kararlıyım kilo vermeye ama akşam tv karşısına oturunca sanki içimden bir abur cubur canavarı çıkıyor
sabah 5.30 da kalkıp yürüyeyim diyorum ama uykudan gözümü açamıyorum.![]()
Günaydınlar sabah bi domates bi kirmizi biber Kıvırcık iki zeytin biraz peynir iki dlm cqvdr ek iki kurabiye dun aksam tv karşısında inNilmaz canim cekmisti yemedim sabah yicem dedim iyle yaptim bu gun biraz daha dikkkat etcem butun gun baska ek yok
Kurabiye
bugün yasaklısın evet ekmek yok sana, bol protein ve yeşillikli bir gün geçirmeni dilerim
canım takma bu kadar, bende haftada 2-3 gün alkol alıyorum. kii ben çok içiyorum. Ama aynen acısını daha da az yiyerek çıkarıyorum.
Haftalık vermem gereken yağdan belki daha veriyorum ama illa ki veriyorum yine de.
Alkol aldığının ertesi günü şişkinlik olur, sonrada vücut susuz kalır, alkali su çok işe yarar. sirkeli su bu yüzden çok iyi, gün içinde de karbonatlı su tüketebilirsin, Ki ben 10 gündür tüm sularımı karbonatlı içiyorum. Gaz yapıo o da gerçi ama olsun. Kivi de aç karnına kahvaltı olarak iyi çözüm. Bağırsaklarını çalıştırır.