Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Bekleme cnm beklersen 60lar 70oluyo sonrasida hizla geliyo sıkı tutmak gerek 1.65boylarindaki bi insan 60li kilolari gorunce durdemeli ben biraz kacirdim sen kilon daha az ken sıkı tut

aslında kilom az değil ama 1 beden küçüldüm 46 dan 44 e düştüm aslında hedefim 40 beden olmak bakalım hayırlısı

aynen öyle.
bu arada diyetisyenimle konuştum ilaçların en son çare olduğunu söledi.
gerçek kilonu yansıtmaz, sadece bizi yanıltır dedi.
doğal yollarla çözmemiz lazım dedi.

sabah kahvaltısı 3 kivi yi öneriyor kesinlikle.
su sabah bir danışanı denemiş, aramış ve çok işe yaradığından bahsetmiş

sabah 3 kivi yenecek dimi sadece k,lo vermeyimi hızlandırıyormuş

kızlar ya şu şeyda çoşkun ünlüleri nasıl zayıflatıyor diye merak ediyorum. 5-6 km yürütüyormuş falan. sadece yürüyüşle olsa ben 3 haftadır yürüyorum 4 kilo verdim sadece :) neler yediriyor ya da yedirmiyor acaba?

3 haftada 4 kilo gayet iyi oda bu hızda verdiriyordur kesin. sen böle devam et doğru yoldasınız.

ben bugün yediklerimi özet geçeyim.
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir 4 zeytin 2 çeri domates
öğle 1 parça haşlanmış tavuk göğsü yağsız tuzsuz
akşam çok az yağda kızarmış hamsi salata ekmek yok
öğle40dk akşam 30 dk yürüyüş
gece 1 elma

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu bloğu çok sevdim
Beni de aranıza alın nolur
Tek istediğim çok değil 5 kilo vermek ama yapıştı veremiyorum bir türlü ama sizi okudukça tekrar ve istikrarlı başlamaya karar verdim
Ben yurt dışındayım o yüzden sizin saatinizden farklı ben geriden geliyorum
Yarın sabah başlıyorum bende
Yani size göre bu sabah

Bide ben daha önce ayça Kaya'nın kitabını okumuştum ona göre diyet yapmıştım haftada 1 kilo vererek doğum kilolarımı vermiştim

günaydın herkese
bugün moralim bozuk aynada hala kilolu halimi görünce şevkim kırılıyo tamam hemen veremeyeceğimi biliyodum
ama tartıda sanki hep aynı rakamları görüyorum daha sabırsız oluyorum dün bozmamak için zor tuttum kendimi
tatlı krizine girdim resmen aklımdan neler neler geçti :( sonra bir bardak tarçınlı süt içip yattım

günaydın herkese
bugün moralim bozuk aynada hala kilolu halimi görünce şevkim kırılıyo tamam hemen veremeyeceğimi biliyodum
ama tartıda sanki hep aynı rakamları görüyorum daha sabırsız oluyorum dün bozmamak için zor tuttum kendimi
tatlı krizine girdim resmen aklımdan neler neler geçti :( sonra bir bardak tarçınlı süt içip yattım

günaydın canım moralini bozma dediğin gibi hemen olmayacak sabırlı olmak lazım bende bu hafta duraksadım
sabah tarçınlı süt içtim bende işe de yürüyerek geldim benim sorunum sanırım kahvaltı yapmamak bir süt ve bitki çayıyla 12 ye kadar duruyorum 12 de öğle yemeğine gidiyorum bazen kahvaltı şeklinde yapıyorum öğle yemeğini annemde yediğim için
ama bu hafta durmak beni de biraz etkiledi

dün akşam bır tabak bulgur pilavı ve salata yedim
1 tane muz yedim
eşim pestil almış dayanamadım yedim.
ya arkadaşlar kararlıyım kilo vermeye ama akşam tv karşısına oturunca sanki içimden bir abur cubur canavarı çıkıyor
sabah 5.30 da kalkıp yürüyeyim diyorum ama uykudan gözümü açamıyorum.:50:

Gunaydin kizlar aksam ictigim alkol yuzunden bugun kendime ceza verdim sabah sirkeli suyumu ictim ardindan 2 tane kivi yedim. Dun aksamin acisini bugun cikarmam lazim vicdanim rahat vermiyo :(

günaydın herkese

Arkadaşlar bi kacgundur cogunuz azindan bunu duyuyorum olmazki ama bizim bi amacimiz var yaza kadar dedik daga yaza 3aydan fazla var hemn boyle yelkenleri koyverniyek bi kacgun durur gibi olur tartiya bi cikarsin 4kilo birden gitmis kendini hic üzme gitcek bu kilolari seneler icinde aldik henen bi kac haftada vermeyi beklemeyelim tmmmi cnm :)

Günaydınlar sabah bi domates bi kirmizi biber Kıvırcık iki zeytin biraz peynir iki dlm cqvdr ek iki kurabiye dun aksam tv karşısında inNilmaz canim cekmisti yemedim sabah yicem dedim iyle yaptim bu gun biraz daha dikkkat etcem butun gun baska ek yok

Bende buaksam kotu bisi yaptim aksam yemegi yemedim ama 2 tane malt bira ictim :( cok uzgunum

Gunaydin kizlar aksam ictigim alkol yuzunden bugun kendime ceza verdim sabah sirkeli suyumu ictim ardindan 2 tane kivi yedim. Dun aksamin acisini bugun cikarmam lazim vicdanim rahat vermiyo :(

canım takma bu kadar, bende haftada 2-3 gün alkol alıyorum. kii ben çok içiyorum. Ama aynen acısını daha da az yiyerek çıkarıyorum.
Haftalık vermem gereken yağdan belki daha veriyorum ama illa ki veriyorum yine de.
Alkol aldığının ertesi günü şişkinlik olur, sonrada vücut susuz kalır, alkali su çok işe yarar. sirkeli su bu yüzden çok iyi, gün içinde de karbonatlı su tüketebilirsin, Ki ben 10 gündür tüm sularımı karbonatlı içiyorum. Gaz yapıo o da gerçi ama olsun. Kivi de aç karnına kahvaltı olarak iyi çözüm. Bağırsaklarını çalıştırır.

günaydın herkese

Canım benim moralin bozulmasın, her hafta aynı kiloyu veremeyiz. Mesela benim bi hafta 2 kilo gitmişti, başka bi hafta da 300 gr gitti.
Gün içinde ara öğünlerinde tükettiğin meyve de tatlı krizini çözebilir.
tarçınlı süt bastırır bu duygunu, hatta sütü 2 kuru incir ile kaynatıp içersen, sabah kolayca tuvalete de çıkarsın.

dün akşam bır tabak bulgur pilavı ve salata yedim
1 tane muz yedim
eşim pestil almış dayanamadım yedim.
ya arkadaşlar kararlıyım kilo vermeye ama akşam tv karşısına oturunca sanki içimden bir abur cubur canavarı çıkıyor
sabah 5.30 da kalkıp yürüyeyim diyorum ama uykudan gözümü açamıyorum.:50:

canım akşam hem muz hem pestil yemişsin, fazla kaçmış.
abur cubur canavarını, dirildiği vakit bol su içerek tıkayabilirsin.

Günaydınlar sabah bi domates bi kirmizi biber Kıvırcık iki zeytin biraz peynir iki dlm cqvdr ek iki kurabiye dun aksam tv karşısında inNilmaz canim cekmisti yemedim sabah yicem dedim iyle yaptim bu gun biraz daha dikkkat etcem butun gun baska ek yok

Kurabiye:41::41::41:

bugün yasaklısın evet ekmek yok sana, bol protein ve yeşillikli bir gün geçirmeni dilerim

canım takma bu kadar, bende haftada 2-3 gün alkol alıyorum. kii ben çok içiyorum. Ama aynen acısını daha da az yiyerek çıkarıyorum.
Haftalık vermem gereken yağdan belki daha veriyorum ama illa ki veriyorum yine de.
Alkol aldığının ertesi günü şişkinlik olur, sonrada vücut susuz kalır, alkali su çok işe yarar. sirkeli su bu yüzden çok iyi, gün içinde de karbonatlı su tüketebilirsin, Ki ben 10 gündür tüm sularımı karbonatlı içiyorum. Gaz yapıo o da gerçi ama olsun. Kivi de aç karnına kahvaltı olarak iyi çözüm. Bağırsaklarını çalıştırır.

canımm çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım. ama bugün birazcık fazla dikkat edeyim bol bitki çayı ve su allahtan suyla ilgili hiç problemim yok :) hemen karbonat alıyorum :)

zaten burda sizlerle olmasaydım eminim bozmuştum düzenimi .. seviyorum sizi :))
dün akşam 1 kase mercimek çorba yarım porsiyon salçalı bulgur pilavı 2 bardak ayran
ara tarçınlı süt
bu sabah kahvaltıda arkadaşlar kıymalı börek almış çokta ısrar ettiler burnuma gelen nefis kokularda cabası ama yinede hayırrr dedim ve 1,5 dilim kepek ekmek 1 kk peynir 5 zeytin 1 domates 1 yeşil 1 kırmızı biber ve yeşillik ile mis gibi doyurdum karnımı :)

bu arada ben işe gidip gelirken yürüyorum günde yaklaşık 4km falan akşamlarıda leslie arkasınada basenleri eritmek için bikaç hareket vardı onu yapıyorum bunları biraz kilo verdikten sonramı yapayım şimdi devam edeyimmi hani kas falan olmasın diye çok uzun oldu kusurabakmayın artık :))

Back
X