canım ben yağını içiyorum sen ce aynı etkiyi yaparmı:44:
Safi varjen yagina gerek yok yada şöyle yağın in hakiki olduna eminsen yarar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben yağını içiyorum sen ce aynı etkiyi yaparmı:44:
izledim canım onu, ananas, beryyler (türkçe konuşunca havalı olmuyo malum) falan diyo da, tek onlarla olacak iş değil gibi.
Safi varjen yagina gerek yok yada şöyle yağın in hakiki olduna eminsen yarar :)
Iyi yapmışsın cnm inşallah ise yarar cayin :)aldığım aktar tanıdık ama
şimdi gidip 9 lu çayı yaptırdım karışımdan
hazırını almadım![]()
Kızlar slm ihmal ettim burayı 20 syf ilerlemiş ii kaynatmışsınız hepsini okudum çok ii olanları tebrik ederim kaçamak yapanlara dikkat dikkat!!! Benim menü aynı gidiyor. Ekmek konusunda haklısınız ama yemeyince tokluk hissetmiyorum kızlar başlayalı bi hafta oldu günde yaklaşık 1 ekmek yiyordum 1 haftada iyi azalttım😃öğlen fazla kaçtı azcık ekmek yineakşam yemeği yemedim bol çay.. Kendi ellerimde kocama pizza yaptım yarım tepsi pizzayı yedi gözümün önünde.. Ben yemedim mutluyum
Kızlar slm ihmal ettim burayı 20 syf ilerlemiş ii kaynatmışsınız hepsini okudum çok ii olanları tebrik ederim kaçamak yapanlara dikkat dikkat!!! Benim menü aynı gidiyor. Ekmek konusunda haklısınız ama yemeyince tokluk hissetmiyorum kızlar başlayalı bi hafta oldu günde yaklaşık 1 ekmek yiyordum 1 haftada iyi azalttım😃öğlen fazla kaçtı azcık ekmek yineakşam yemeği yemedim bol çay.. Kendi ellerimde kocama pizza yaptım yarım tepsi pizzayı yedi gözümün önünde.. Ben yemedim mutluyum
Kesinlikle yapma derim önce kiloyu vermek gerek hatta haberlerde gördüm Kıvanç Tatlıtuğ un diyet ve spor hocalariymis onlarda ayni seyi söylüyor yanlış kas olur vede kilolar dururken mekik gibi seyler yapilmamali kilo vermeyi engeller cunku kas olusmaya baslar buda hic iyibi görüntü olmax sen once zayifla sonrada sarkmamasi icin spor yapmaya basla sıkılasmasi icin kac yıl spor yatim bizede cok geliyolardi zayiflamak icin hocamiz hep diyodu bu sporla zayiflanmax kas olursa cok cirkin olur ee biseyler orendik orda
Kızlar süpersinizzz
Herkes akşam yemeğini harika yemiş
Bozan olmamış
Fazla yedim diyenler de, bence yememiş.
Bende akşam yemeği çorba, 1 fırında tavuk but ve salata yedim
Eve arkadaşlar geldi, gelirken tatlı getirmişler ve ben yemedimm :)
Mutluyum aynennn
Yarın diyetisyen kontrolüm var sabah, bu hafta kaç kilo yağ verdim bakalımmmm
![]()
iyi geceler canım sessiz olalım bizim kızlar uyudu galiba
senin menüler hep güzel zaten yorum yok,hadi güzel sonuçlarla gel inşallah yarın:)
Bendeki sorun 1-alkol alımım 2-haftasonu öğün kaçırıp fazla aç kalmam
Umarım iyi rakam görürüm yarın da mutlu olurum :)
Bizim kızlar kocalarıyla uğraşıodur![]()
ya hafta sonu illaki öğün atlanıyo da şu alkole dikkat edebilirsin ama :)
benim koca da nöbette yalnız takılıyorum bugün :)
ya hafta sonu illaki öğün atlanıyo da şu alkole dikkat edebilirsin ama :)
benim koca da nöbette yalnız takılıyorum bugün :)