Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

HOŞGELDİN HATUN NASILSIN :52:
NASIL GİDİYOR

Günaydın çıtırım, iyiyim sen nasılsın bakiiim :1::1:

Bu sabah diyetisyenime gittim ve bu hafta 300 gr yağ vermişim :25:

Ama 8 Ocak - 12 Şubat arası, yani 1 ayda toplam verdiğim kilo 3.200
Sevindirici haber hepsi yağdan gitmiş.
Başlangıçtaki su ve kas oranım bugün ile aynı.
Yine diyetimde değişiklik yaptı.
Ara öğünlerle ana öğünlerinin yer değiştiği diyete devam ancak bu hafta tamamen protein haftası.
Yeni diyet menüm:

9.00: 1 bardak süt
11.00: 1 bardak süt, 1 yumurta, 60 gr peynir, yeşillik-söğüş
13.00: 2 meyve
15.00: Sınırsız et/tavuk/balık, salata, soda
18.00: 1 bardak süt/ayran
20.30: 1 porsiyon et, salata, 1 kase yoğurt/1 bardak ayran

Tuvalete çıkamama sorunum olursa 2 seçeneğim var
1-haftada 1 gün sabah 9 daki süt yerine 3 kivi
2-3 gece yatmadan önce yarım bardak süt e 2 kuru inciri doğrayıp kaynatıp, incirleri yiyip sütünü içicem

İlaç kullanmamı istemioya:1::1::1::1:

Ha bi de ingiliz karbonatlı suya aynen devam dedi, bi zararı yok dedi, ben günde en az 3 lt su içiorum ve hepsinin içinde karbonat var. Yanlız karbonat miğdeyi bağırsakları hareketlendirir, gaz yapar dedi, rahatsız olmazsa devam dedi.

İyi ki varsın bu arada :132:

zaten burda sizlerle olmasaydım eminim bozmuştum düzenimi .. seviyorum sizi :))
dün akşam 1 kase mercimek çorba yarım porsiyon salçalı bulgur pilavı 2 bardak ayran
ara tarçınlı süt
bu sabah kahvaltıda arkadaşlar kıymalı börek almış çokta ısrar ettiler burnuma gelen nefis kokularda cabası ama yinede hayırrr dedim ve 1,5 dilim kepek ekmek 1 kk peynir 5 zeytin 1 domates 1 yeşil 1 kırmızı biber ve yeşillik ile mis gibi doyurdum karnımı :)

bu arada ben işe gidip gelirken yürüyorum günde yaklaşık 4km falan akşamlarıda leslie arkasınada basenleri eritmek için bikaç hareket vardı onu yapıyorum bunları biraz kilo verdikten sonramı yapayım şimdi devam edeyimmi hani kas falan olmasın diye çok uzun oldu kusurabakmayın artık :))

canım akşamki menünde hem mercimek çorba hem bulgur pilavı, fazla olmuş, birinden birini yeyip yanına da salata ekseydin daha güzel olurdu.
Sabah ki direncin ve iraden için tebrik ederim. Gerçekten çok zor oluyor öyle mis gibi kokan böreklere hayır diyebilmek. Amaaaaa sen başarmışsın bravooo:46::46::46:

Hergün 4 km yürüyor olman harikaa, basen hareketleri için de bir kaç hareket yapıyor olmanda da sıkıntı yok.
Ağırlıklı spor yapmadığın sürece kas almazsın canım endişe etme, yürüyüş kadar güzel bir spor yok zaten.:34:

Ara öğünlerle ana öğünlerinin yer değiştiği diyete devam ancak bu hafta tamamen protein haftası.
Yeni diyet menüm:

2-3 gece yatmadan önce yarım bardak süt e 2 kuru inciri doğrayıp kaynatıp, incirleri yiyip sütünü içicem

Ha bi de ingiliz karbonatlı suya aynen devam dedi, bi zararı yok dedi, ben günde en az 3 lt su içiorum ve hepsinin içinde karbonat var. Yanlız karbonat miğdeyi bağırsakları hareketlendirir, gaz yapar dedi, rahatsız olmazsa devam dedi.

süper olmuş canım
ben akşamları yemiycem dedim ama
eşim delimisn sen diyo
fazla yemiyorum ama çok yemiş gibi yapıyorum
ben iki kaşık yiyene kadar o ontane yiyor iyim ama
63 ü görcem sanırım:52:

süper olmuş canım
ben akşamları yemiycem dedim ama
eşim delimisn sen diyo
fazla yemiyorum ama çok yemiş gibi yapıyorum
ben iki kaşık yiyene kadar o ontane yiyor iyim ama
63 ü görcem sanırım:52:

aa evet ben onu soracaktım sana dün akşamları yememe durumunu, kaynadı gitti :1::1:

hiç bişi yemeden olmaz tabii ki canım, sen yavaş yavaş ye, 2 şer kaşık yemiş olursun, hatta salatadan 10 kaşık ye, 5 kaşık da yoğurt, 2 kaşık da yemek, ohoooo çok yemişsin :52::52::52::52::52:

63 mü harikaaaa, görürsün sen bu azimle. 55 mi olmak istiodun? Boyun da 1.70 di di mi? Yanlış mı hatırlıyorum.

:53:

Yeni diyet menüm:

canım tebrikler :) hepsinin yağdan gitmesi süper olmuş bu demek oluyorki geri almıcaksın o kiloları :)

aa evet ben onu soracaktım sana dün akşamları yememe durumunu, kaynadı gitti :1::1:

hiç bişi yemeden olmaz tabii ki canım, sen yavaş yavaş ye, 2 şer kaşık yemiş olursun, hatta salatadan 10 kaşık ye, 5 kaşık da yoğurt, 2 kaşık da yemek, ohoooo çok yemişsin :52::52::52::52::52:

63 mü harikaaaa, görürsün sen bu azimle. 55 mi olmak istiodun? Boyun da 1.70 di di mi? Yanlış mı hatırlıyorum.

:53:

evet canım 1.70 olcam ben ya
senin diyetisyen süper canım
8.30 da akşam yemeği yiyosun
bide 7den sonra yemek yemeyin derler
içki içiyosun ama yağ yakabiliyorsun
diyetisyen tercihin süper:21:

canım tebrikler :) hepsinin yağdan gitmesi süper olmuş bu demek oluyorki geri almıcaksın o kiloları :)

yani 1 ayda verdiğim tüm kilonun aynen yağdan gitmesi ayrı bi meziyet sanırım, ayarlasam tutmaz :))))
alınmaz mı canım alınır, normal şartlarda ben fast food çok severim, diyeti bırakıp mc donalds vs yesem şu an aynen geri alırım yağları:1::1::1:

yani 1 ayda verdiğim tüm kilonun aynen yağdan gitmesi ayrı bi meziyet sanırım, ayarlasam tutmaz :))))
alınmaz mı canım alınır, normal şartlarda ben fast food çok severim, diyeti bırakıp mc donalds vs yesem şu an aynen geri alırım yağları:1::1::1:

canım ben geçen pazar yedim ama almadım
yarısnı yiyebildim hamburgerin ayran aldım yanına :52:

evet canım 1.70 olcam ben ya
senin diyetisyen süper canım
8.30 da akşam yemeği yiyosun
bide 7den sonra yemek yemeyin derler
içki içiyosun ama yağ yakabiliyorsun
diyetisyen tercihin süper:21:

Bu ana öğün ara öğün yer değişimli diyette maalesef akşam yemeği saatim geç oldu, yoksa normal diyetlerde saat 7 deydi akşam yemeğim ama saat 10 gibi ara öğünüm vardı süt/meyve fln. Bunda yok.
7 den sonra bişi yemeyin diolar evet ama bizim yediğimiz şeyler zaten sağlıklı şeyler. O yüzden sorun yok.

İçki içmeseydin ve bu ilk diyet deneyimin olsaydı ayda 6 kiloya kadar verirdin dedi.
Ama benim bu hayatımdaki belki 20. diyet:1::1::1: metabolizma bozuk tabiii

İçki kısmına gelince ona karışamıyo, çünkü ben içtiğim içkiyi tolere edebilmesi için yediklerime o kadar çok dikkat ediyorum ki, bana ye dediğinden bile az yiorum ya da zaman zaman bi öğün yemeyerek cezalandırıyorum kendimi. Yine de alkol almam rağmen yağ verebiliyorum. Çünkü alkol benim için büyük bir zevk. Zaten zevk aldığım hiçbirşeyi yemiyor ve içmiyorken, tek kalan zevkim olan alkole de karışamıyor. Bana sen içince mutlu oluo musun dio, bende kilo verdiğimi görmek kadar mutlu edio beni diorum. O zaman tamam dio.
Çünkü diyet yaparken psikolojimiz de çok önemli. Mutlu ve motive iken daha çok kilo verebiliyoruz.
O yüzden hatta dedi ki, zırt pırt tartıya çıkıp iniş çıkışlı rakamlara takılıp moralini bozma.
Haftada bir tartıl dio, ama malum biz dayanamıyoruz.

Hatta bir araştırmadan bahsetti.
Bir grup diyet yapan aynı boy ve kiloya sahip bayanlara istediğiniz zaman tartılmak serbest demiş.
Diğer aynı özelliklere sahip bayanlara da tartılmayı yasaklamış ve haftada bir tartılcaksınız demiş.
Bu iki grubun yaptıkları diyet aynı, yaşları aynı, boyları aynı, kiloları aynı, araştırma esnasında aynı yerde yaşıolar.
Ve sonuç haftada bir tartılanların daha fazla kilo verdiği görülmüş.
Bunun nedenini de tartıdaki rakamları görmediklerinden kafaya takmamaları, rahat olmaları. Yani psikolojik.

Bu ana öğün ara öğün yer değişimli diyette maalesef akşam yemeği saatim geç oldu, yoksa normal diyetlerde saat 7 deydi akşam yemeğim ama saat 10 gibi ara öğünüm vardı süt/meyve fln. Bunda yok.
7 den sonra bişi yemeyin diolar evet ama bizim yediğimiz şeyler zaten sağlıklı şeyler. O yüzden sorun yok.

İçki içmeseydin ve bu ilk diyet deneyimin olsaydı ayda 6 kiloya kadar verirdin dedi.
Ama benim bu hayatımdaki belki 20. diyet:1::1::1: metabolizma bozuk tabiii

İçki kısmına gelince ona karışamıyo, çünkü ben içtiğim içkiyi tolere edebilmesi için yediklerime o kadar çok dikkat ediyorum ki, bana ye dediğinden bile az yiorum ya da zaman zaman bi öğün yemeyerek cezalandırıyorum kendimi. Yine de alkol almam rağmen yağ verebiliyorum. Çünkü alkol benim için büyük bir zevk. Zaten zevk aldığım hiçbirşeyi yemiyor ve içmiyorken, tek kalan zevkim olan alkole de karışamıyor. Bana sen içince mutlu oluo musun dio, bende kilo verdiğimi görmek kadar mutlu edio beni diorum. O zaman tamam dio.
Çünkü diyet yaparken psikolojimiz de çok önemli. Mutlu ve motive iken daha çok kilo verebiliyoruz.
O yüzden hatta dedi ki, zırt pırt tartıya çıkıp iniş çıkışlı rakamlara takılıp moralini bozma.
Haftada bir tartıl dio, ama malum biz dayanamıyoruz.

Hatta bir araştırmadan bahsetti.
Bir grup diyet yapan aynı boy ve kiloya sahip bayanlara istediğiniz zaman tartılmak serbest demiş.
Diğer aynı özelliklere sahip bayanlara da tartılmayı yasaklamış ve haftada bir tartılcaksınız demiş.
Bu iki grubun yaptıkları diyet aynı, yaşları aynı, boyları aynı, kiloları aynı, araştırma esnasında aynı yerde yaşıolar.
Ve sonuç haftada bir tartılanların daha fazla kilo verdiği görülmüş.
Bunun nedenini de tartıdaki rakamları görmediklerinden kafaya takmamaları, rahat olmaları. Yani psikolojik.

aynen devam o zamn bebeğim
takmamak elde değil mutfakta duruyor tartı
ister istemez çıkıyorum hemen
ben içkiyi bi 2 hafta önce içtim bide haftaya içicem malum kocamın doğum günü
büyük süpriz yapcam ona pastada yerim belki ya yemek ya pasta akşama:52:

aynen devam o zamn bebeğim
takmamak elde değil mutfakta duruyor tartı
ister istemez çıkıyorum hemen
ben içkiyi bi 2 hafta önce içtim bide haftaya içicem malum kocamın doğum günü
büyük süpriz yapcam ona pastada yerim belki ya yemek ya pasta akşama:52:

evet ya onun için evde tartı olmaması lazım.
bende de banyoda duruyo, her gidişimde tartıya çıkıorum sapık gibi:52::52::52:

sen iç tabii , özel gün :34:
zaten ayda 2 kez de hiçbişi olmaz.
hatta sınır koyma, iç iç sarhoş ol da bi rahatla:16::16::16:

evet canım çok pişman oldum ama
patates kızartmasına hiç dayanamam :27:

bende çok severimmm:1:
hani bir gün gelecek biz istediğimiz kiloya ulaşıcaz ya, koruma diyeti yapıcaz mutlaka bir süre, o zaman belki patates fln yememize izin verilecek. İşte bu kızartma olayını hayatımızdan çıkarmammız lazım yine de, bunun yerine yapacağımız patates-kabak-patlıcan kızartmalarını, fırında üzerlerine yağ-yumurta sürerek yapmalıyız. Baharatlı fln çok güzel oluo, aynı kızartma.:56:

bende çok severimmm:1:
hani bir gün gelecek biz istediğimiz kiloya ulaşıcaz ya, koruma diyeti yapıcaz mutlaka bir süre, o zaman belki patates fln yememize izin verilecek. İşte bu kızartma olayını hayatımızdan çıkarmammız lazım yine de, bunun yerine yapacağımız patates-kabak-patlıcan kızartmalarını, fırında üzerlerine yağ-yumurta sürerek yapmalıyız. Baharatlı fln çok güzel oluo, aynı kızartma.:56:

ben aynı senin dediğini yaptım ilk haftalar kocam bile 4 kilo verdi
hem dediğin gibi çok lezzetli oluyor
zaten bu beslenme düzenine alışırsak midemiz küçülcek
diyet bitince çok yiyemeyiz:52:

Back
X