Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Mervecim leslie yapiyim sence jillianmi 15 gun yapmistim Jilliani sonra dedimki once diyetle kilo veriyim sonra.jijillianla sıkılasiyim dedim simdide leslieyiduydumsen yaptinmi ne kadsr kilo verdin hergunmu yaptin bude yaptigin videoyu atarmisin

Canm leslie yap kıllıan dırek kasa cevırıyo hedef kılona 3 4 kılo kala + jıllıan yaparsın
Leslie sansone 2 mile yaz walk yürüyş bu ben pazar hariç bazen cumartesıde yok her yapıyorum

Kızlar merhabalar ben geldim:)
Gecen hafta kilom : 75.400
Bu sabahki kilom: 73.000
Yani hedef kiloma 1 kilo fark atarak gecmisim kızlar. .. :) cok mutluyum ve haftaya hedefimi 72 koyuyorum cunku 6 gunde 3 kilo verdim ben 76 ile basladim aslinda.. o yüzden cok zorlamak istemiyorum . Hedefimi 72 diyorum. .girmye çalışırm yine. Ayin 3 une kadar net yok maalesef :(
Sizleri seviyorum kızlar .......

Slm kizlar banada yardimci olun lutfen her gece karar veriyorum sabah olunca moralim bozuluyor bu kadar kilo nasil gider diye dogum kilolarimi veremedim 71 kiloyum 9 aylik kizim var hala emiyor. Aslinda 56 kilo olunca cok guzel oluyorum. Ama nasil verilir dile kolay 15 kilo. O kadar moralim bozuk ki oz guven denilen bisey kalmamis artik bogazimida tutamiyorum banada yardimci olun :(((

Canm leslie yap kıllıan dırek kasa cevırıyo hedef kılona 3 4 kılo kala + jıllıan yaparsın
Leslie sansone 2 mile yaz walk yürüyş bu ben pazar hariç bazen cumartesıde yok her yapıyorum

bende jillian yapıyorum lesslie ye mi geçsem bu senin yaptığın lesli 45 dk. mı 30 dk. filan yok mu acaba

Slm kizlar banada yardimci olun lutfen her gece karar veriyorum sabah olunca moralim bozuluyor bu kadar kilo nasil gider diye dogum kilolarimi veremedim 71 kiloyum 9 aylik kizim var hala emiyor. Aslinda 56 kilo olunca cok guzel oluyorum. Ama nasil verilir dile kolay 15 kilo. O kadar moralim bozuk ki oz guven denilen bisey kalmamis artik bogazimida tutamiyorum banada yardimci olun :(((

ahh canımm bende doğum yaptım 14 aylık kızım var sen yine iyisin 71 kilosun ben 80 kiloyum ben napayım 20 kilo fazlam var ama kararlıyım sende kararlı ol . burası motivasyon için bana çok iyi geldi.

bugün misafirim vardı hiç uğrayamadım ama mesajlarınızı okudum .. teşekkür ederim cevaplarınız için desteklerinizle zayıflıcam inşş. bugün diyetimi bozmadım misafre rağmen iyydim. yarın görüşürüz herkese ii geceler:34:

Yarindan itibaren bogazimi tutyorum artik teter ya midemde büyümüş o kadar yemek tedim doldurdum katnimi suyla falan saat 11 de yine aciktim ve tuttum kendimi .))

bende jillian yapıyorum lesslie ye mi geçsem bu senin yaptığın lesli 45 dk. mı 30 dk. filan yok mu acaba

ahh canımm bende doğum yaptım 14 aylık kızım var sen yine iyisin 71 kilosun ben 80 kiloyum ben napayım 20 kilo fazlam var ama kararlıyım sende kararlı ol . burası motivasyon için bana çok iyi geldi.

bugün misafirim vardı hiç uğrayamadım ama mesajlarınızı okudum .. teşekkür ederim cevaplarınız için desteklerinizle zayıflıcam inşş. bugün diyetimi bozmadım misafre rağmen iyydim. yarın görüşürüz herkese ii geceler:34:

Ins. Dedigin gibi olurum pazar baslayacgm ins

Canm sen ugra bu topiğe bak dedıklerımızı yap biz nası erıtcez seni
Yawrunu allh bagıslasın yarın olsun sanada bi kaç önerım olur
Hoşgeldn canm :))
Yarindan itibaren bogazimi tutyorum artik teter ya midemde büyümüş o kadar yemek tedim doldurdum katnimi suyla falan saat 11 de yine aciktim ve tuttum kendimi .))
Helsl olsun bak isteyınce oluyomuş dımı canmm
Canm leslie sansone 2 mile walk yaz youtube yaklasık 25 dk
Jıllıan vucudu yorar ve kas yapmk şekllenmk için yapılan egzersizdir
Leslie ise bizm gibi yeni baslayanlar veya hedef kılosuns cok olanlar için cok güsel sıkılastıran forma sokan bi egzersz
Hedef kılona son 3 4 kılo kalıncada leslie + jıllıan yaparsın
Jıllıanı suanda bırak denzcm mvcut yaglarım kasa dnüşür yoksa

80 kıloyum demışşon bu ay sonuna en az 75 leri görcez yok ole yagma canmmm
Yani hedef kiloma 1 kilo fark atarak gecmisim kızlar. .. :) cok mutluyum ve haftaya hedefimi 72 koyuyorum cunku 6 gunde 3 kilo verdim ben 76 ile basladim aslinda.. o yüzden cok zorlamak istemiyorum . Hedefimi 72 diyorum. .girmye çalışırm yine. Ayin 3 une kadar net yok maalesef :(

Bebişim seni bekliyorummmm beklıyoruzz:)))

canım çok güzel vermişin kiloyu süpersin:21::21::21::21:

kızlar ben geldim

hadi gelin artık dün 5 ten sonra hiç bişey yemedim
sadece portakal ve az yağlı süt
sabah bir baktım 65.50 tartıda:)
ama sabah salçalı ekmek yedim:52::52:

Kızlar yaa benim de tavsiyeye ve motivasyona ihtiyacım var yemek konusunda sıkıntım yok da spor yapmaya çok üşeniyorum evden de çıkamıyorum :((
Alışverişe çıkmam lazım ama üstümde hiçbir şey güzel durmuyor acilen zayıflamam lazım!!!

Selam canlar nasılsınız bakalım
Hilalcm salcalı ekmk sabah yemişssn aksama kadar yakarsın onu inşş

Tebrik ederim canım :)

kızlar ben geldim

hadi gelin artık dün 5 ten sonra hiç bişey yemedim
sadece portakal ve az yağlı süt
sabah bir baktım 65.50 tartıda:)
ama sabah salçalı ekmek yedim:52::52:

Selam canım,
Ooooo 65,50 fln çok iyi valla:)
Bende de oluo bazen öle akşam yemeyince. Diyetisyenime sormuştum, su kaybı demişti :/
Ekmek 1 dilimse, salçalı ekmek sorun olmaz cnm o kadar da.

Selam canım,
Ooooo 65,50 fln çok iyi valla:)
Bende de oluo bazen öle akşam yemeyince. Diyetisyenime sormuştum, su kaybı demişti :/
Ekmek 1 dilimse, salçalı ekmek sorun olmaz cnm o kadar da.

süt falan içtim canım
bu 5 ten sonra portakala elma falan yedim süt içtim
5 ten sonra bişey yemeyenler topiği var:)
bugün misafirim gelcek çalıştıgım için yemekleri 1 gece önceden hazırladım ondan yemedim ama 2 güne 1 yapsak mı ki:44:

Kızlar yaa benim de tavsiyeye ve motivasyona ihtiyacım var yemek konusunda sıkıntım yok da spor yapmaya çok üşeniyorum evden de çıkamıyorum :((
Alışverişe çıkmam lazım ama üstümde hiçbir şey güzel durmuyor acilen zayıflamam lazım!!!

Ewde yapabilecegin egzersizler var canm
Leslie sansone 2 mile den baslıyo yarım saatlık
Tifanny var ama ilk leslie ile basla derim gir videolara yotubeden
Tamam
Totonu kaldırmassan k. Bakma canm o istediginn elbiselerin içine zor girersin bunun farkındasınnn eeee daha niye bekliyosun

Kızlar bugün geç yaptım kahvaltımı saat 10.30 gibi, bu nedenle ara öğünümü atlayıp mecburen direk öğle yemeği yicem saat 1 de :/

3 gün sebze diyetiydi, bugün son günü, bitsin de kurtuluyum yaaa
Zor gelio bana sebze yemeği yapmak, zaten çok da aram yoktur.
Ben protein diyetini daha çok seviyorum, daha kolay gelio et tavuk yumurta yemek, ekmek olmasa bile...
Neyse ki yarın sabahtan itibaren yine protein diyeti :))

gün içinde başka ekmek yok canım ben bi kahvaltıda yiyorum zaten
:52:

Ok yawru ceylanım o zaman bi problem olmaz bebişşşş

Yemeden de yasabıldigiizi anlıyoruz dimi ben bu zayıflama işnden en cok anladıgım bu :1::9:

Back
X