Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Canim benim agir dedigim cok yavas tani agir ilerliyo bna hafif geldi .))
Tiffanny dedigin 10 dklik bi videomu
Bu arada canım benim sana onerim jillian hani diyosun ya kasli diye onlar kimbilir nelerr yapiyolar canim benim jillianda 3 uncu gunumdu ve belimden 1 5bucuk santim gitmisti coj kisiye onetdim ve cokta memnun kaldilar bide 27 dakkacik .)))

Kız Allah seni cok sesli güldü yha bnde diyorum niye agır dediki bu diyorum :))) :9:
Hmm tmm o zaman canm bnm ewet 10 dk videosu var 12 dk lık var ortaya karısık yap bak bakalım eglenceli oluyo

Kızlar su ne alemde
Saat bası yada 2. Saatte bir rapormu tutsak ki:))))
Bn 2 lt bitti hadı bakalımmm

Canm hoşgeldin ....... Haftada 2 ser kılo vermesende gel sen.. İnş yaza kadar sabredersen istesigin kıloyu bericeksin
Atıyorum haziran ayına kadar ayda en az 2 kılo versen 5 ay var önünde 10 kılo vermiş oluyosun canm
Sabır ve azimle ve bizmlr bu kılolar gıdecek

inşallah canım azim edicem başka yolu yok yoksa bu kilomla istediğim tişörtü pantolonu rahat rahat giyemem

Kizlar bugun gunum cok guzel gecti kısaca özetleyim
Sabah 7 30 da bi dilim ekmek 3 zeytin 1 kocaman bardak su
Saat 10 30 da 2 kepce corba ekmeksiz bide yogurt
Saat 13 00 koca bi kase salata bi dilim ekmek
Saat 15 00 kardesim heldi ona patates kizartip yogurtladim ve sadece uc kere aldim .))
Suanda cay icuiyorum esim 1 saate anca geliyo o gelincede bamya ywmegi yiycem .)))

Kızlarrr ben kahvaltıdan sonra yemek yiyemedim daha yaaaaa :((
Hiç fırsatım olmadı:(
Simdi bulunduğum yerde pastalar börekler var ama yemiyorummmm ;)

slm kızlar, akşam tavuk sote, 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek, salata, yoğurt yedim.

Sonunda yemek yedim
2 kasık barbunya ve mevsim salata, ayran
Öğlen yiyememiştim :(
Beni tebrik etmelisiniz çünkü sofrada lahmacunlar, borekler, kurabiyeler ve pastalar vardı amaaa yemedimmm ;)

Sonunda yemek yedim
2 kasık barbunya ve mevsim salata, ayran
Öğlen yiyememiştim :(
Beni tebrik etmelisiniz çünkü sofrada lahmacunlar, borekler, kurabiyeler ve pastalar vardı amaaa yemedimmm ;)

tebrikler canım, iradene hayran kaldım ;)

canım harikasın ne güzel gitmiş kilolar, sensiz eksik kaldık vallahi, ayın 3'ü gelsin de konunun başına geç :)
Canım benım valla hep aklimdasiniz ... ben gelicem siz tam gaz devam. Diyet bitince fotoragli topik acmak icin savasiyoruz burada :) öptüm hepinizi

Kizlar bugun gunum cok guzel gecti kısaca özetleyim
Sabah 7 30 da bi dilim ekmek 3 zeytin 1 kocaman bardak su
Saat 10 30 da 2 kepce corba ekmeksiz bide yogurt
Saat 13 00 koca bi kase salata bi dilim ekmek
Saat 15 00 kardesim heldi ona patates kizartip yogurtladim ve sadece uc kere aldim .))
Suanda cay icuiyorum esim 1 saate anca geliyo o gelincede bamya ywmegi yiycem .)))

Canım ekmek=çorba
Dolayısıyla ekmek çok yemişsin bugün :(
Kızartma da , 3 kere alsan da olmamış
Az daha dikkat nolurr

Canım benım valla hep aklimdasiniz ... ben gelicem siz tam gaz devam. Diyet bitince fotoragli topik acmak icin savasiyoruz burada :) öptüm hepinizi

Evet evet bitsin diyetlerimiz de, güzel güzel kıyafetler alalım, resimlerimizi çekelim ve paylaşalım ;)

Back
X