- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam yemeğim, çorba salata yoğurt 1 dilim ekmek
Süpersin cnm bide spor yap kalk kalk hadi yap yakıcaz😀
akşam yemeğim çorba,1 dilim ekmek,5 yk sebze,1 kase yoğurt biraz da limonlu brokoli,şimdi yemedim tabi 45 dk oldu en az:)
kızlar ben öğleden sonra ara öğün olarak 1 elma,a.fıstık normal fıstık karışık toplam 16 tane yedim açlık hissettikçe birer ikişer attım sizce fazla mı
sabah leslie 4 mile yaptım![]()
sabah leslie 4 mile yaptım![]()
Ama az kilo verdik diye yelkenleri indirmiyek vücut cok farkli hersey öyle sistemlikli bunu anlayamayiz herzamn ayni kilo verilmez bazen cok yersin ama iyi gitmistir bazen hic yemedim dersin hic gitmemis sadece yedinle alakali dil psikolojin hareketin yağ yakımını yaa varda varr bosver hicc birakim filn düşünme yelkenleri toplayı ver sudan :))
Bravo sana cnm.. benim kalbim sıkışıyor gibi oluyor yaa eşim beni korkuttu damar tıkanıklığı yağlanma sigara falan filan dedi canımı sıktı şimdi araştıracam dediği şeyi 😞
Alkışlar sana:))ben emzirdim icin cok yormuyom kendimi bugun 15dk yürüdüm yavaş yavaş baslicam malum et kesilmeleri filan olmasın
Okadar takma canım arada kaccak okadar olur ipin ucunu koyvermedikce bisi olmaz fındık dan fistiktan![]()
Aranıza yeni arkadaşlar alıyormusunuz? Bende katılmak istiyorum kabul ederseniz![]()
Psikoloji cnm burda olmamızın tek açıklaması destek olmazsaydın ben bugün yatar dururdum kalktım sporumu yaptım zinde hissediyorum 😘😘😘😘