Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

merhabalar ya bende yaza hatta iki ayda 6 kg falan verwem çok çok ii olur ama .....15 aylık bebeğim var emziriyorum iki gündür azıcık diyete benzer bişeyler yspmaya başladım (öncesi yemeyi baya abarttığım için)ve iki gündür evde hafif spor yapıyorum....aranuıza bende katılayım dedim ben de hırslanırım belki....şu an itibariyle 61 kg bakalım nasıl olacak

Iki ayda 6kilo cok rahat verilir cnm hic sıkıntı yapma sadece aburcubur yiyorsan ve cok hamur işi onlari kes bende emziriyorum 3aylik bebisim var geceleri yemk yerdim onu artik yapmiyorum bide çikolata cips biakuvi tatli vazgecilmeximdi azima surmuyorum gayet doyarak ve saglikli besleniyorum suan sende öyle yap Sütüm de gitmedi

e ye o zaman canım, sınırında yersin sorun olmaz herhalde.
bugünkülerde de sorun yok[/QUOTE

evet sınırında yemeye çalışıyorum ama kilo vermem çok hızlı değil belki yanlış yaptığım şeyler vardır. yediklerimi yorumlamaya devam edersen sevinirim. bu arada yazıyım 84 le başladım 7 haftada 5 kilo verdim şimdi 79 um.

ay dayanamıcam yine, hemen bi eczaneye gidip de geliim bariii :))))
hemen içmem lasımm :52::52::52:

bu bahsettiğiniz şey ne işe yarıyor

Biseydil cnm kesinlikle kilo illa ter atarak gitmez yada agir sporla sakin tempolu yürüyüşün yerini hicbisi tutmaz sonuclarini sıkılastikca daha fazla yürüdükce alirsin cnm bise yuruyerek verilen kilo geri alinmiyo ek biseyler katmaya bi kac ay sonra baslarsin

anladım ben dediğin gibi çok ter atılarak yapılan sporlar daha etkili diye düşünüyordum. ama yürüyüşe devam edicem ozaman

Iki ayda 6kilo cok rahat verilir cnm hic sıkıntı yapma sadece aburcubur yiyorsan ve cok hamur işi onlari kes bende emziriyorum 3aylik bebisim var geceleri yemk yerdim onu artik yapmiyorum bide çikolata cips biakuvi tatli vazgecilmeximdi azima surmuyorum gayet doyarak ve saglikli besleniyorum suan sende öyle yap Sütüm de gitmedi

bende emziriyorum gerçi beni kızım 15 aylık bide 5 yaşında oğlum var. sütümde azalma olmadı çok şükür bide sütten kesmeyi beklicektim diyet için Allahtan beklememişim.

evet sınırında yemeye çalışıyorum ama kilo vermem çok hızlı değil belki yanlış yaptığım şeyler vardır. yediklerimi yorumlamaya devam edersen sevinirim. bu arada yazıyım 84 le başladım 7 haftada 5 kilo verdim şimdi 79 um.

tabii yorumlarız, öle yapıoruz zaten hep..
karbonat suyun ph seviyesini yükseltiyo, suyu alkali yapıo, sinirim için iyi bişi.
internetten araştırabilirsin

anladım ben dediğin gibi çok ter atılarak yapılan sporlar daha etkili diye düşünüyordum. ama yürüyüşe devam edicem ozaman

bende emziriyorum gerçi beni kızım 15 aylık bide 5 yaşında oğlum var. sütümde azalma olmadı çok şükür bide sütten kesmeyi beklicektim diyet için Allahtan beklememişim.

Bekleme cnm beklersen 60lar 70oluyo sonrasida hizla geliyo sıkı tutmak gerek 1.65boylarindaki bi insan 60li kilolari gorunce durdemeli ben biraz kacirdim sen kilon daha az ken sıkı tut

aldım geldim :)))
karıştırdım da suyuma
sordum eczaneye de onlar da bilmio
baktım netten, 1lt suya 2-3 çay kaşığı dio

Ben bu tür şeylere cesaret edemiyorum :( sadece porsiyonlarimi azaltarak bişeyler yapmaya çalışıyorum aslında belkide cok ise yaraya bilir ama bebegime zarar verirse korkusu var bide yeneklerimde tuz yag kisitlamasinada gitmedim dedim gibi sadece azalttim ilk hafta ise yaradi gibi duruyo sonrasinda nolcak bilmiyom bakcaz bakalım:)

Arkadaşlar bilincsizce spor yapildiginda istenmeyen yada yanlış yerlerde kas oluşur aman dikkat bide herzaman hafiften baslamak gerek git gide cogaltmak gerek en önemliside ısınmadan sakin spor yapmayin titulup kalirsin ağrı yaparsiniz vücudunuza hizla spora baslarsamiz et kesilmeleriniz cook fazla olur dikkat etmek gerek!!!

karbonatla arada dişlerinizi de fırçalayın beyazlatıyor, özellikle sigara içenler için birebir :) 1 çay kaşığı karbonat üzerine 2-3 damla limon ile fırçanıza sürün ve sadece karbonat kullanın o gün.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilincsizce spor yapildiginda istenmeyen yada yanlış yerlerde kas oluşur aman dikkat bide herzaman hafiften baslamak gerek git gide cogaltmak gerek en önemliside ısınmadan sakin spor yapmayin titulup kalirsin ağrı yaparsiniz vücudunuza hizla spora baslarsamiz et kesilmeleriniz cook fazla olur dikkat etmek gerek!!!

canım ben de leslie ile yürüyüş yapıyorum 3 mile ile başladım, 3. hafta 4 mile geçtim. ne kadar süre aynı tempoda devam etmeliyim bilemedim. hava güzel olunca dışarıda yürüyorum 45 dakika ama genelde leslie bacımla takılıyorum. senin görüş ve önerilerin nedir merak ettim.

canım ben de leslie ile yürüyüş yapıyorum 3 mile ile başladım, 3. hafta 4 mile geçtim. ne kadar süre aynı tempoda devam etmeliyim bilemedim. hava güzel olunca dışarıda yürüyorum 45 dakika ama genelde leslie bacımla takılıyorum. senin görüş ve önerilerin nedir merak ettim.

Güzel arttirmissin bi ayda böyle devam et disarda yurumeyede devam et bence

Birde savuna eşofman lara dikkat kemik erimesi yapar kullanmamak gerek yada en kalitelisini almaniz gerek fiyatlari baya pahalidir ki onlari bile tavsiye etmem biz antremanlarda kat kat giyinirdik ter atmak için terlrdikten sonrada mutlaja dus attiniz ter geri yapisiyo yoksa

evet diğerine göre daha iyi gibi:52:

aynen öyle.
bu arada diyetisyenimle konuştum ilaçların en son çare olduğunu söledi.
gerçek kilonu yansıtmaz, sadece bizi yanıltır dedi.
doğal yollarla çözmemiz lazım dedi.

sabah kahvaltısı 3 kivi yi öneriyor kesinlikle.
su sabah bir danışanı denemiş, aramış ve çok işe yaradığından bahsetmiş

Birde savuna eşofman lara dikkat kemik erimesi yapar kullanmamak gerek yada en kalitelisini almaniz gerek fiyatlari baya pahalidir ki onlari bile tavsiye etmem biz antremanlarda kat kat giyinirdik ter atmak için terlrdikten sonrada mutlaja dus attiniz ter geri yapisiyo yoksa

güzel bilgiler için teşekkürler canım.

kızlar ya şu şeyda çoşkun ünlüleri nasıl zayıflatıyor diye merak ediyorum. 5-6 km yürütüyormuş falan. sadece yürüyüşle olsa ben 3 haftadır yürüyorum 4 kilo verdim sadece :) neler yediriyor ya da yedirmiyor acaba?

Back
X