Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın kızlar :34:
dün akşam katılamadım o kadar yorgun hissettim ki kendimi yemekten sonra biraz işlerim vardı onları hallettim biraz tv izleyim dedim uyuyakalmışım koltuğun üzerinde.size akşam yemeğimi yazayım büyük bir kase çorba,1 dilim ekmek,5 yk sebze yemeği,yoğurt,yağsız tuzsuz salata ara öğün olarak da 1 portakal ve tarçınlı süt
kahvaltım 1.5 dilim ekmek,yarım kk peynir,çok az domates ve 2 zeytin

veeee sabah tartıldım kilo verdim vermesine de 2 gündür tartılmıyorum ve ondan önceki 2 gün de aynı kilodaydım kıyafetlerim de bir fark yok neyse sadede geleyim
geçen hafta 61.3 tüm bu hafta 60.1 im başlangıç kilom da 62 bakalım haftaya ne olucak :)hadi kızlar olucak bu iş devam devam inşallah herkescikler vermiştir :3:

ne güzel kuzu süper istikrar :46:
bende bi gün önce 63 bigün sonra 64 anlamadım

başlangıç kilom : 71 (27.01.2014)
geçen cuma : 67,20
bugün : 66,50
marta 65 ile girerim inşallah

***hergkeslere günaydın yağmurlu bir Antalya sabahından sevgililer günü bereketi maşallah :)***

Günaydın kızlar sabah :2dlm kizarms ek donates yumurta kırmızı biber cay 2kasikda pekmez kiloma gelince gecen cuma:73.800 bu sabak 70.5cokmutluyum coook tabi bu ilk hafta kilosu haftaya bakcaz bakalimmm haftaya hedefim 68

Son düzenleme:
günaydın kızlar :34:
geçen hafta 61.3 tüm bu hafta 60.1 im başlangıç kilom da 62 bakalım haftaya ne olucak :)hadi kızlar olucak bu iş devam devam inşallah herkescikler vermiştir :3:
tebrik ederim canım
günaydın kızlar :) sabah heyecanla uyanıp hemen tartıldım pazar gün 84.400 ile başladığım diyet yolculuğuna bu sabah itibari ile 82.200 olarak devam ediyorum :D ayyy inşallah böle devam eder. hemen ardından sirkeli suyumu içtim ve bir kase konfileksimi yiyorum şuan iş yerimde :D
senide tebrik ederim canım güzel gitmiş
kızlar bende aynı kildayım 64.30 200 gr vermişim
sadece basenlerimden 2 cm incelme var o kadar dün tartıda 63.40 dı ama neden
böyle oldu anlamadım:43:

canım üzülme durabiliyor bazen maalesef bir de tartının yerinde de yanlış olabiliyor ben ilk çıktığımda 67 küsürdü şok oldum sonra yerini değiştirdim ve bir kaç yerde denedim aynı çıkmaya başladı tartıdan da hata olabiliyor yani

Günaydın kızlar sabah :2dlm kizarms ek donates yumurta kırmızı biber cay 2kasikda pekmez kiloma gelince gecen cuma:73.800 bu sabak 70.5cokmutluyum coook tabi bu ilk hafta kilosu haftaya bakcaz bakalimmm

maşallah canım sende güzel kilo vermişsin ilk hafta evet iyi gidiyor sonra yavaş yavaş ama gidiyorlar işteee :))

günaydın kızlar dün saat 6ya geliyodu baharatlı yoğurt yedim beni tıkadı heralde akşam sadece bir domates yedim sonra çok küçük ince bir dilim pasta yedim pişmanım :(

Başlangıç : 74,60 (21.01.2014)
Geçen cuma : 71,90
Bu sabah : 71,40
Haftaya hedef : 70
bu hafta 500 gr gitmiş sadece üzüldüm ama hiç verememekten iyidir diye teselli ediyorum kendimi

günaydın kızlar,

22.01.2014 : 80

07.02.2014 : 76,5

14.02.2014 : 75,5

haftaya hedefim de 1 kilo olsun :)

Günaydın kızlar sabah :2dlm kizarms ek donates yumurta kırmızı biber cay 2kasikda pekmez kiloma gelince gecen cuma:73.800 bu sabak 70.5cokmutluyum coook tabi bu ilk hafta kilosu haftaya bakcaz bakalimmm haftaya hedefim 68

canım maşallah çok iyi vermişsin sen spor da yapmıyosun bildiğim kadarıyla nasıl verdin kııı bu kadar kiloyu :46:

Başlangıç : 74,60 (21.01.2014)
Geçen cuma : 71,90
Bu sabah : 71,40
Haftaya hedef : 70
bu hafta 500 gr gitmiş sadece üzüldüm ama hiç verememekten iyidir diye teselli ediyorum kendimi

üzülme canım bazen olur öyle hem hiç vermemişsin değil sonuçta 500 gr gitmiş dahası da olcak :34:

Kızlar Günaydın lar.. herkesin sevgililer günü nu Kutlarım.
Gecen hafta 76 lara ciktim size demeye utanmistim.veeee bu sabah 73.200 çıktım. Cok mutlu oldum. ..
Haftaya hedefim 71 ... bakalım inşaallah veririm... veririz ... :)

Kızlar Günaydın lar.. herkesin sevgililer günü nu Kutlarım.
Gecen hafta 76 lara ciktim size demeye utanmistim.veeee bu sabah 73.200 çıktım. Cok mutlu oldum. ..
Haftaya hedefim 71 ... bakalım inşaallah veririm... veririz ... :)

tebrikler canım çok güzel vermişsin darısı devamına :) herkes kilocukları veriyo maşallah süperiz :32: :32:

Bas kılo:64.300
Sim kilo:64
Hedef:55
Öpüyorum hepinizi kızlar bu hafta cok yogundum ama telafi etcem
Kılo weren arkadasları tebrik ediyorum

Kızlar ben pazartesi başlıyorum vermem gereken tam 15 kilom var o 15 kg verince incecik bir kız olarak devam edeceğim hayatıma inşallah :))
Daha önce 1 ayda 11 kg vermişliğim var ama bu sefer acelem yok 2,5 - 3 ay gibi bir süre yeterli benim için.

Back
X