limon koyuyordum normalde hiç bir şey olmuyordu dün çıkarmak zorunda kaldım
kahvaltımı yaptım.
tartılıyorummm heycan dorukta az sonra
58.5 canım su gitti bir haftada inş haftada 1 kilo veririm hep D:
inş canım ya en azından göbeğim az gitsim sevgilimle kaç aydır görüşmüyorduk ve ben bu sürede 3 kilo aldımbugün tekrar görüşeceğiz ve göbüş var ben de yav
göbek hareketleri faan yapıyormusun?
sıkılaşırsa da ince görünürsün hem. o 3 kilo kolay gider hemen inşallahhh
mekik çekmeye çalışıyorum bakalım ya aklım başıma 1 hafta önce geldi neyse bu da beni gaza getirdi acelem yok her hafta 1 kilo ya da ayda 2 kilo gitse yeter. Beslenme tarzımı oturmaya çalışıyorum. 53 oluncaya kadar yola devam
bende alışkanlık haline getiricem bu beslenmemi. gerçekten midemde şişlik olmadan sofradan doyarak kalkıyorum.
önceden ne çok yermişim
şimdi de kahvaltıda mesela, doyuyorum ama aç gözlülüğümden heralde yemek istiyorum. sofrayı donatmamak gerekiyor bunu anladım.
mesela bi tabak hazırlayıp sadece onu yemek. masada herşey olmayacak. zeytinden 4-5 tane tabağına alıp zeytin tabağını sofraya koymayacaksın. peynir tabağı ortada olmayacak, azıcık alıp tabağına koyup gerisini kaldıracaksın..
gözünün önünde olunca çok yiyor insan..
her gün ayrı bi tecrübe
kendine tabak hazırlama konusunda kesinlikle haklısın o daha etkili oluyor az yemekte..mesela ne kadar ekmek koyarsam kendim için onun hepsini yiyordum ben şimdi çeyrek ekmeğe kadar düşürdüm..buraya yazmaya başladığımda bile kahvaltıda 2 dilim yerdim şimdi yarım bile çok geliyor tıkıyor beni:)
bunu bugün farkettim bende:)
ara öğün yaptım elma yedim az önce. çok acıktım ya nedense..
senin çeyrek dilim ekmek minnacık bişeydir ya:)
ekmekten aldığımız lifin bize artısı yokmu neden az yiyorsun? gnde 1 dilim yeter benceee
sabah ilk işim aç karnına tartılmak oldu..veee 60 kiloyum..buraya yazmaya başladığımda yani dikkat etmeye başladığımda 61 çıkıyordum...sanırım 1 kilo vermişim:)
ılık suyumu içip başladım güne..
kahvaltı menüm: çeyrek dilim ekmek,menemen,zeytin,şekersiz çay..
arada sütlü nescafe ve yanında 3 tane burçak bisküvi
öğle menüm: çorba,2 kaşık taze fasulye küçük bir kase yoğurt..
inan bilinçli değil çeyrek dilim yoksa bende yeri geliyor kahvaltımı 2 dilimle bitiriyorum:)ama kahvaltıda az yedimse diğer öğünlerde de ekmek tüketiyorum..kahvaltıda 2 dilim yedimse özellikle akşam ekmek yemeden bitiriyorum günü..dengeliyorum yani..bir günlük ekmek tüketimim değil yani o:)
günlük 2 dilim sınır koudun ozaman.
bildiğim akdarıyla ekmekten aldığımız şeyler de var çünkü. öğlen akşam yemiyorum ekmek sabah yiyorum. o da hafta sonları malesef..
hafta içi kahvaltı edemiyorum.
sabah ilk işim aç karnına tartılmak oldu..veee 60 kiloyum..buraya yazmaya başladığımda yani dikkat etmeye başladığımda 61 çıkıyordum...sanırım 1 kilo vermişim:)
ılık suyumu içip başladım güne..
kahvaltı menüm: çeyrek dilim ekmek,menemen,zeytin,şekersiz çay..
arada sütlü nescafe ve yanında 3 tane burçak bisküvi
öğle menüm: çorba,2 kaşık taze fasulye küçük bir kase yoğurt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?