yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

inş canım ya en azından göbeğim az gitsim sevgilimle kaç aydır görüşmüyorduk ve ben bu sürede 3 kilo aldım bugün tekrar görüşeceğiz ve göbüş var ben de yav

inş canım ya en azından göbeğim az gitsim sevgilimle kaç aydır görüşmüyorduk ve ben bu sürede 3 kilo aldım bugün tekrar görüşeceğiz ve göbüş var ben de yav

göbek hareketleri faan yapıyormusun?
sıkılaşırsa da ince görünürsün hem. o 3 kilo kolay gider hemen inşallahhh

göbek hareketleri faan yapıyormusun?
sıkılaşırsa da ince görünürsün hem. o 3 kilo kolay gider hemen inşallahhh

mekik çekmeye çalışıyorum bakalım ya aklım başıma 1 hafta önce geldi neyse bu da beni gaza getirdi acelem yok her hafta 1 kilo ya da ayda 2 kilo gitse yeter. Beslenme tarzımı oturmaya çalışıyorum. 53 oluncaya kadar yola devam

bende alışkanlık haline getiricem bu beslenmemi. gerçekten midemde şişlik olmadan sofradan doyarak kalkıyorum.
önceden ne çok yermişim
şimdi de kahvaltıda mesela, doyuyorum ama aç gözlülüğümden heralde yemek istiyorum. sofrayı donatmamak gerekiyor bunu anladım.
mesela bi tabak hazırlayıp sadece onu yemek. masada herşey olmayacak. zeytinden 4-5 tane tabağına alıp zeytin tabağını sofraya koymayacaksın. peynir tabağı ortada olmayacak, azıcık alıp tabağına koyup gerisini kaldıracaksın..
gözünün önünde olunca çok yiyor insan..

her gün ayrı bi tecrübe

kendine tabak hazırlama konusunda kesinlikle haklısın o daha etkili oluyor az yemekte..mesela ne kadar ekmek koyarsam kendim için onun hepsini yiyordum ben şimdi çeyrek ekmeğe kadar düşürdüm..buraya yazmaya başladığımda bile kahvaltıda 2 dilim yerdim şimdi yarım bile çok geliyor tıkıyor beni:)

Herkese günaydınlar kızlar.
kimse tartılmıyormu giden kiloları yazsanız da neşemiz keyfimiz yerine gelseeee
ben güne 60.7 yi görerek başladım. 61.3 tüm.
birazdan kahvaltı yapıcaz eşimle gece geç yatmıştık anca kalktık.
kahvaltı menüm;
1 dilim uno tam tahıllı light ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
küçük sosislerden var ama sanırım göz hakkı 1 tane yiyebilirim
çay içmiyorum bugün süt içicem 1 büyük bardak..

bu menüm nasıl sizce?

menü gayet güzel aynen devam...
bu arada 500 adım kaç metre bilmiyorum steperda sağ yada sol ayak adımı sayıyor yani merdiven çıktım desem 1000basamak eder sonuçta basamaklarda bi sağ bi sol yapıyoruz..ama metre olarak düşünmedim hiç cnm ya..

bunu bugün farkettim bende:)
ara öğün yaptım elma yedim az önce. çok acıktım ya nedense..
senin çeyrek dilim ekmek minnacık bişeydir ya:)
ekmekten aldığımız lifin bize artısı yokmu neden az yiyorsun? gnde 1 dilim yeter benceee

sabah ilk işim aç karnına tartılmak oldu..veee 60 kiloyum..buraya yazmaya başladığımda yani dikkat etmeye başladığımda 61 çıkıyordum...sanırım 1 kilo vermişim:)
ılık suyumu içip başladım güne..
kahvaltı menüm: çeyrek dilim ekmek,menemen,zeytin,şekersiz çay..
arada sütlü nescafe ve yanında 3 tane burçak bisküvi
öğle menüm: çorba,2 kaşık taze fasulye küçük bir kase yoğurt..

inan bilinçli değil çeyrek dilim yoksa bende yeri geliyor kahvaltımı 2 dilimle bitiriyorum:)ama kahvaltıda az yedimse diğer öğünlerde de ekmek tüketiyorum..kahvaltıda 2 dilim yedimse özellikle akşam ekmek yemeden bitiriyorum günü..dengeliyorum yani..bir günlük ekmek tüketimim değil yani o:)

tebrik ederim canım
menün de doyurucu..

günlük 2 dilim sınır koudun ozaman.
bildiğim akdarıyla ekmekten aldığımız şeyler de var çünkü. öğlen akşam yemiyorum ekmek sabah yiyorum. o da hafta sonları malesef..
hafta içi kahvaltı edemiyorum.

öylede denebilir..denge kurmaya çalışıyorum desem daha doğru olur..ne bileyim hamur işi yeme ihtimalim yüksekse o gün içinde kahvaltıda bile yememeye çalışıyorum...ne olursa olsun akşam yemeğinde ekmek yok ama ...buna dikkat edersen sende farkedeceksin akşam ekmeğini kesmek iyi geliyor..vee sonra alışıyorsun :)kahvaltı mutlaka olmalı hayatında cnm ya..

kızlar normalde nasıl kahvaltılar yapardım tatil günleri patates kızarması yumurtalar reçeller her şeyden bol bol.
şu anda kahvaltıda hiç birini yapmıyorum ve yine de yaşamaya devam edebiliyormuşuz

Peygamberimizin beslenme şeklini yerleştirebilek zaten öyle bir sürü diyete şuna buna gerek yok

karnımızın 3te1i yemek
3te 1 su
3te 1ide hava

ben neyapıyordum 3te 6sı yemek

İyi geceler hanımlar hafta sonları yeme düzenim acayip şaşıyor öğünler birbirine giriyor resmen bügünde öğle oldu

Sabah 2 dilim ekmek, 1 yumurta, kk peynir. 2 çatal patates kızartması

Ara yok maalesef

Öğlen ve aksam yine birleşti pilav üstü tavuk 1 bardak ayran

1 kupa yeşil çay

1 bardak süt

Soz yarın daha guzel bir menüye karşınıza çıkacağım hafta sonları beni mazur görün lütfen....

Tebrikler canim 1 kilo gitmiş cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…