yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

moral bozmak yok yeterki devamı gelmesin kızlar..bir şekilde telafi ederiz..
amaa moral bozmak yok..

inş tatlım ya gidecek 53 olarak göreceğim kendimi ve o kioda sabit kalacağım

moral ister istemez bozuluyor ama
bir anlık yenildik nefsimize, bi daha olmaz artık..

kızlar şu anda kilonuz kaç merak ettim de ben hemen tartılım geliyorum

kızlar şu anda kilonuz kaç merak ettim de ben hemen tartılım geliyorum

şuan söylemek istemiyorum gerçekten utanırım ya o kadar çok çay ve su içtimki..
bide dün fazla kaçırdığımın kilosu var. en son 61 dim. yani dünkü kaçamaktan sonra..
bakmaya yüreğim dayanmazkiiiiiiii :18:

canım ben acı gerçekler yüzleşmek için tartıldım şu anda kilomu görüp kendime kızmak için yüzleşme iyi geliyor. kaç ay kilomu ölçmedim bi ara aldığımn farkındaydım sırf yüzleşmemk için

bu saatte tartılsam oo olmaz:) 61-62 arası gelirim zaten tok karnına 61 geliyorum bide bu saatte o kadar suyun çayın üstüne yok ben tartılmasam daha iyi:) en güzeli sabah aç karnına tartılmak..hıı bide ben çoğunlukla üzerimde fazlalık olmadan tartılırım aç karnına..

ben yarın akşam yazıcam size kilomu
bu arada saatin farkında değilim erken kalkıyorum normade bu saate kalmazdım:)
kızlar ben yatıyorum hepinizi öptüm.. İyi geceleeeerrrr

canım ender saraçın salatalık diyeti ile iki haftada 5 kilo vermiştim zaten 4-6 kilo verdirmeyi vaat ediyordu bir bak istersen

bakayım canım da ben belli bir diyete uyabilceğimi zannetmiyorum porsiyon ufaltma ve abur cubur çıkarmakla vermeyi deneyeceğim teşekkürler önerin için

bakayım canım da ben belli bir diyete uyabilceğimi zannetmiyorum porsiyon ufaltma ve abur cubur çıkarmakla vermeyi deneyeceğim teşekkürler önerin için

bende başta senin gibi denemiştim ama yapamadım kilom sabit kalıyordu
sonra bu diyeti yaptım sanırım detox etkisimi ne varmış metabolizma değişiyormuş vs yani sonasında yesende uzun süre kilo almıyorsun benim nerdeyse 4-5 ay oldu abur cuburu cok tüketmem ramen geri almadım o yüzden söyledim canım

bende kaçtım iyi geceler herkese...

hım o zaman araştırmak lazım :) teşekkürler

Soğuk rüzgarlı bir okadar da kasvetli bir istanbuldan hepinize sıcacık merhaba:)))

Sabah menümü paylaşayımmm

08.00 bir bardak sıcak limonlu su 2 gün kurusu kayısı

08.15
2 yumurta
10 zeytın
1 avuc içi kadar peynir
2 -3 parca eski kasar
2 cery domates
yarım dilim ekmek ( ekmek nasıl böyle azaldı bilmiyorum hiç yemesem yemezdim ben halk ekmeğin tam bugday ve keten tohumlu ekmeğini yiyorum size de bunu tavsiye ediyorum)
1 bardak şekersiz cay

aralarda bol su şu an yarım lt bitirmek üzereyim...

hadi sizde paylaşın yediklerinizi

birde ben sanırım 300 -400 gr vermişim ama sorun şu ki ben akşam yemeğimi 21.00 gibi yiyebiliyorum dolayısıyla inanılmaz şişkinlik hissediyorum buna ragmen 300 gr kadar eksiğim birde şişkinliklerim gitse :)))))

günaydın canım akşam daha erken yeme ihtimalin yok mu ? şişkinlik ancak öyle geçer

günaydın canım akşam daha erken yeme ihtimalin yok mu ? şişkinlik ancak öyle geçer

ancak o saatte evde oluyorumm artık sadece corba ıcıyorumama davul gıbı yım ne yapsam bılmedım erken ancak dısarda yiyebılırım onuda cok tercıh etmıyorum ama artık sadece meyve yada salata yıycem sanırımm ((

yok canım dışarda hiç yeme çorba, salata mantıklı

günaydın...sabah ılık su ile başladım güne
kahvaltı menüm:
sucuklu kaşarlı 1 yumurta
5 zeytin
2dilim çavdar ekmeği ( azaltma zamanı geldi artık)
şekersiz çay...

suya devam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…