kızlar şu anda kilonuz kaç merak ettim deben hemen tartılım geliyorum
58.6 geldim.....................
şuan söylemek istemiyorum gerçekten utanırım yao kadar çok çay ve su içtimki..
bide dün fazla kaçırdığımın kilosu var. en son 61 dim. yani dünkü kaçamaktan sonra..
bakmaya yüreğim dayanmazkiiiiiiii :18:
canım ben acı gerçekler yüzleşmek için tartıldım şu anda kilomu görüp kendime kızmak için yüzleşme iyi geliyor. kaç ay kilomu ölçmedim bi ara aldığımn farkındaydım sırf yüzleşmemk için
canım ender saraçın salatalık diyeti ile iki haftada 5 kilo vermiştim zaten 4-6 kilo verdirmeyi vaat ediyordu bir bak istersen
bakayım canım da ben belli bir diyete uyabilceğimi zannetmiyorum porsiyon ufaltma ve abur cubur çıkarmakla vermeyi deneyeceğimteşekkürler önerin için
bende başta senin gibi denemiştim ama yapamadım kilom sabit kalıyordu
sonra bu diyeti yaptım sanırım detox etkisimi ne varmış metabolizma değişiyormuş vs yani sonasında yesende uzun süre kilo almıyorsun benim nerdeyse 4-5 ay oldu abur cuburu cok tüketmem ramen geri almadım o yüzden söyledim canım
günaydın canım akşam daha erken yeme ihtimalin yok mu ? şişkinlik ancak öyle geçer
ancak o saatte evde oluyorumm artık sadece corba ıcıyorumama davul gıbı yım ne yapsam bılmedım erken ancak dısarda yiyebılırım onuda cok tercıh etmıyorum ama artık sadece meyve yada salata yıycem sanırımm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?