yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

günaydın...saat 7:30da kalkan ben ılık suyumu içtim..saat 8:30du kahvaltıdan kalktım:)birazdan bir bardak sıcağa yakın su içip spor yapacağım..bide yeşil çay içmeyi planlıyorum...kahvaltı menüm: 2 dilim çavdar ekmeği (kızarmış),bir yumurta (sucuklu),2 tane zeytin :)biraz tereyağ,şekersiz çay...

o nasıl bir beslenme tarzı tatlım

Interntten bi okuyun isterswniz hatta kitabini okumak lazim bir ara kitabin linkini atarim ayrica forumda hocanin beslenme sekli cok detayli anlatilmis kisacasi ekmek yok meyve dahil seker yok bir bakin derim aclik hissi yok kabizlik yok

Arkadaslar okuyorum azdiklarinizida ne olur hamur isini kaldirin hayatinizdan rica ederim birde okadar az beslenme falan yapmayin kendinize bunu...sabahlari iki dilim ekmek cok bunun yerine ceviz findik ve fistik yiyin kayisi kuru erik tuketin yalniz bunlarin hepsi islenmemis olsun yapmayin bunu kendinize tum gun birsey yemeyip aksam simit yemekle kilo verirsiniz ama sagliginizdan olursunuz Allah korursun... Optum hepinizi

Interntten bi okuyun isterswniz hatta kitabini okumak lazim bir ara kitabin linkini atarim ayrica forumda hocanin beslenme sekli cok detayli anlatilmis kisacasi ekmek yok meyve dahil seker yok bir bakin derim aclik hissi yok kabizlik yok

teşekkürler araştıtracağım

sabah 11 de kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek az tereyağı zeytin ve peynir
aralarda su içtim dışarda olduğum için ara öğün falan yoktu
akşam lahana dolması yedim ama çok güzeldi

sigarayı çayla kahveyle içmiyorum canım öyle kafam estiğinde içiyorum.
bişeye bağlı değil işte :18:

mide boşken içiyorum ben hep. Doldurmuyorum zaten
bügün güzel yedim. aç kalmadım. menumü yazıcam aşağı

senin yediklerine imrendim. böyle kilo verebiliyormusun peki? çok güzel beslenmen var

az beslenen, gün boyunca yemek yemeyip akşam simit yiyen bendim canım ceviz fındık fıstık kalorili değilmi?
normalde ben zaten yemiyorum ama yersem kilo yapmazmı?

herkese selamlar kızlar.
dünkü tepkilerinizden sonra silkindim ve kendime geldim
sabah kendime tabak hazırladım.
2 dilim unonun tam tahıllı ekmeği
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
5 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
2 büyük bardak şekersiz çay

öğlen komşum çağırdı
1 milföy içinde az çikolata
1 dilim kek üstüne krem şanti.
3 bardak çay şekersiz

öğlen şekerli şeyler yediğimden acıkmadım
yemeyi düşünmüyorum yeter sanırım.

sizce menüm nasıl düzeltmem gerekenler varmı?

kilo 61.2
100 gr gitmiş.

bugünün iyi bence öğlen şekerli olması kötü ah o misafirlik yok mu :d akşam acıkmadıysan çok az meyve yiyebilirsin tatlım

bugünün iyi bence öğlen şekerli olması kötü ah o misafirlik yok mu :d akşam acıkmadıysan çok az meyve yiyebilirsin tatlım

yok canım acıkmadım elma var bi tane yesem kaç kalori acaba?
malesef misafirlikte yemesek olmaz ama allahtan çok bişey yapmamış bu kadar şey bile şişirdi beni ya alışmış midem:)

az önce gezinirken bi site buldum link vermek yasakmı biri yardımcı olurmu ona göre tavsiye edicem size de...
sitede bir yemeğin içine ne koyuyorsan mesela soğan domates salça kaç kalori olduğu yazıyor.
mesela 2 domates kullanıcaksın veya soğanı bol yemeklerden hoşlanıyorsun ona göre yemeğin kalorisini kendin hesaplıyorsun.

ben yemekleri yaparken kalori de takip edicem bundan sonra.

bilmiyorum yasak mıdır canım olmazsa özel mesaj atsana merak ettim bende

61 kilo 165 boy için 1671 kalori almam gerekiyormuş günlük.
acaba bu kiloyu korumak içinmi yoksa zayıflamak içinmi bu kalori?
günlük o kadar yemiyorumdur ya

boyuna göre kilın güzelmiş aslında ama insan hep daha zayıf olmak istiyor

zaten ben kilo alamayanları anlamam ye keki böreği al

1 çikolatayı yemek 2 dakika kalorisini vermek saatler

açım ben ya ve de kilo kaybı olmuyo öyle çok

iyi vermişsin ya inş daha da giderler

zaten ben kilo alamayanları anlamam ye keki böreği al

1 çikolatayı yemek 2 dakika kalorisini vermek saatler

açım ben ya ve de kilo kaybı olmuyo öyle çok

iyi vermişsin ya inş daha da giderler

inşallah canım.
senin boyun kilon falan kaç?

Son düzenleyen: Moderatör:

gün içerisinde alman gereken kaloridir o cnm..ama kilo vermek istiyorsan bunun üzerinden yaklaşık 500 kalori az alman lazım bildiğim kadarıyla...bunuda kalori hesabı yaparak dengelemek mümkün ..yada sporla aldığın kalorinin bir kısmını yakmak zorundasın..

mesela bu kalorinin 300 kalorisini yemeklerden kıstın diyelim geriye kalan 200 kaloriyide sporla yok etmek zorundasın...geçen ay epey bi araştırdım da :)

2007de evlendim ve 51 kiloydum :) 2009da 83 kiloyla doğuma gittim :) şimdi 61 kiloyum..nasıl ama:))3-4 kilo versem yeter bana ..inşallah vereceğim..kendimi avuttuğum tek şey çok yavaş kilo versemde verdiğimi geri almıyorum..

en azından canım sana kilo aldırtan bebişmiş bana boğaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…