o nasıl bir beslenme tarzı tatlım
Interntten bi okuyun isterswniz hatta kitabini okumak lazim bir ara kitabin linkini atarim ayrica forumda hocanin beslenme sekli cok detayli anlatilmis kisacasi ekmek yok meyve dahil seker yok bir bakin derim aclik hissi yok kabizlik yok
canım sigarayı genelde çay ve kahveyle özdeştirerek içiyorsan bir süre bitki çayları iç hem sigara isteğin olmaz hemde zayıflamana yardımcı olur
ben o kadar bile yürüyemiyorum sürekli dolmuşlar püff
aman yaa gündüz kendime hakim olan ben akşam olup da eşim geldi mi çok zorlanıyorum ..aynı durumda olan varmı aranızda yoksa ben tekmiyim? yemek olayı bitti demiştim ama küçük de olsa kaçamak yaptım kocam saolsunpöff bana...
alxfa;
suyu, bitki çaylarını ..vs miden doluyken tüketmemeye çalışabilir misin? açken içmek gerekiyormuş suyu..tokken içildiğinde mideyi büyütmekten başka bir işe yaramıyormuş..mide dolu olduğu için mideyi genişletirmiş..ama açken içtiğinde mideden bağırsaklara çabuk geçermiş...diye okumuştum uygulamaya çalışıyorum..veee ekmek çok önemli sabah kahvaltı dışında yememeye çalışıyorum 2 gün sonra biraz fazla yesem mide rahatsız oluyor zaten özel bir çaba harcamana gerek yok ama dengeli beslenmeye dikkat et zayıflayayım derken daha çok kilo alma sonra..
Bugun ku menüm
Sabah :2 bardak su, 1 kupa yeşil çay
1 tane krep, yarım haslanmis yumurta, peynir domates sekersiz çay
Ara : kahve aradan sayılmaz ama yaziyim dedim
Öğlen : 1 dilim börek, ayran
Ara : 1 mandalina
Aksam : etli bezelye yemeği, 2 dilim ekmek
Simdi yine yeşil çay içeceğim....
Arkadaslar okuyorum azdiklarinizida ne olur hamur isini kaldirin hayatinizdan rica ederim birde okadar az beslenme falan yapmayin kendinize bunu...sabahlari iki dilim ekmek cok bunun yerine ceviz findik ve fistik yiyin kayisi kuru erik tuketin yalniz bunlarin hepsi islenmemis olsun yapmayin bunu kendinize tum gun birsey yemeyip aksam simit yemekle kilo verirsiniz ama sagliginizdan olursunuz Allah korursun... Optum hepinizi
sigarayı çayla kahveyle içmiyorum canım öyle kafam estiğinde içiyorum.
bişeye bağlı değil işte :18:
sigara düşmanı falan değilim ya da illa bırak diyecek çünkü bir işe yaraamz ama sigara sayını da yaz buraya her gün 1 tane azaltarak iç bakalım belki vicdan yaparsın
herkese selamlar kızlar.
dünkü tepkilerinizden sonra silkindim ve kendime geldim
sabah kendime tabak hazırladım.
2 dilim unonun tam tahıllı ekmeği
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
5 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
2 büyük bardak şekersiz çay
öğlen komşum çağırdı
1 milföy içinde az çikolata
1 dilim kek üstüne krem şanti.
3 bardak çay şekersiz
öğlen şekerli şeyler yediğimden acıkmadım
yemeyi düşünmüyorum yeter sanırım.
sizce menüm nasıl düzeltmem gerekenler varmı?
kilo 61.2
100 gr gitmiş.
bugünün iyi bence öğlen şekerli olması kötü ah o misafirlik yok mu :d akşam acıkmadıysan çok az meyve yiyebilirsin tatlım
yok canım acıkmadım elma var bi tane yesem kaç kalori acaba?
malesef misafirlikte yemesek olmaz ama allahtan çok bişey yapmamış bu kadar şey bile şişirdi beni ya alışmış midem:)
az önce gezinirken bi site buldum link vermek yasakmı biri yardımcı olurmu ona göre tavsiye edicem size de...
sitede bir yemeğin içine ne koyuyorsan mesela soğan domates salça kaç kalori olduğu yazıyor.
mesela 2 domates kullanıcaksın veya soğanı bol yemeklerden hoşlanıyorsun ona göre yemeğin kalorisini kendin hesaplıyorsun.
ben yemekleri yaparken kalori de takip edicem bundan sonra.
bilmiyorum yasak mıdır canım olmazsa özel mesaj atsana merak ettim bende
61 kilo 165 boy için 1671 kalori almam gerekiyormuş günlük.
acaba bu kiloyu korumak içinmi yoksa zayıflamak içinmi bu kalori?
günlük o kadar yemiyorumdur ya
boyuna göre kilın güzelmiş aslında ama insan hep daha zayıf olmak istiyor
teşekkürler canım
kilom fazlaydı canım ya. evlendiğimde 54 kiloydum. sonradan aldım bu kadar. 68 kilodan düştüm.
alırken ne kadar basit bikaç kızartma,tost tatlı tamamdır..
verirken aylarca uğraşıyoruz yinede giden gramlar..
zaten ben kilo alamayanları anlamam ye keki böreği al
1 çikolatayı yemek 2 dakika kalorisini vermek saatler
açım ben ya ve de kilo kaybı olmuyo öyle çok
iyi vermişsin ya inş daha da giderler
inşallah canım.
senin boyun kilon falan kaç?
61 kilo 165 boy için 1671 kalori almam gerekiyormuş günlük.
acaba bu kiloyu korumak içinmi yoksa zayıflamak içinmi bu kalori?
günlük o kadar yemiyorumdur ya
2007de evlendim ve 51 kiloydum :) 2009da 83 kiloyla doğuma gittim :) şimdi 61 kiloyum..nasıl ama:))3-4 kilo versem yeter bana ..inşallah vereceğim..kendimi avuttuğum tek şey çok yavaş kilo versemde verdiğimi geri almıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?