en azından canım sana kilo aldırtan bebişmiş bana boğaz
1.60 boy kilom 60 tı şimdi 58.5lardayım
geçen sene 53tümyedim yedim yedim oturdum
spor yapamıyorum ya çok üşeniyorum yoruluyorum ( yoruluyorum çok saçma oldu yorumladan kilo mu verilirmiş diyebilirsiniz ama yorulunca çok acıkıyorum :) )gün içerisinde alman gereken kaloridir o cnm..ama kilo vermek istiyorsan bunun üzerinden yaklaşık 500 kalori az alman lazım bildiğim kadarıyla...bunuda kalori hesabı yaparak dengelemek mümkün ..yada sporla aldığın kalorinin bir kısmını yakmak zorundasın..
mesela bu kalorinin 300 kalorisini yemeklerden kıstın diyelim geriye kalan 200 kaloriyide sporla yok etmek zorundasın...geçen ay epey bi araştırdım da :)
2007de evlendim ve 51 kiloydum :) 2009da 83 kiloyla doğuma gittim :) şimdi 61 kiloyum..nasıl ama:))3-4 kilo versem yeter bana ..inşallah vereceğim..kendimi avuttuğum tek şey çok yavaş kilo versemde verdiğimi geri almıyorum..
53 boyuna göre iyiymiş. inşallah istediğimiz kilolara geri dönebiliriz
spor yapamıyorum ya çok üşeniyorum yoruluyorum ( yoruluyorum çok saçma oldu yorumladan kilo mu verilirmiş diyebilirsiniz ama yorulunca çok acıkıyorum :) )
çok kilo almışsın hamileliğinde ama gitmiş çoğu.
boyun kaç? hedefin kac canım
hamileliğimde 18 kilo aldım cnm..önceside var yani :)) boyum 165cm ve maksimum 5 kilo vermem lazım çünkü 55in altı yakışmıyor yüzüm çöküyor benim..kilo vermekten çok sıkılaşma amacım var o yüzden 3 kilo bile versem yeter diyeceğim azimli bir şekilde spor yapamıyorum bende..bide bi süre sonra sıkılıyorum bu diyet olayından..yoksa 3 kilo ne ki millet ne kilolar veriyor diyesim geliyor da neyse :))
hamilelikte çok değilmiş o zaman. evlendikten sonra neden kilo alıyor bu kadınlar anlamıyorum. DKH aldırıyor bu doğru.
acaba bizde biraz rahatlıyoruz alan aldı nede olsa mı diyoruz
ben yemekleri çok yapardım elimin ayarı yoktu ilk zamanlarda o kalmasın bu kalmasın derken çok yiyordum. bununda etkisi vardı.
bide çalışmıyordum evdeyim buzdolabı gözümün önünde, aklıma geldikçe açıp açıp yiyordum.
şimdi çalışıyorum düzenli bi hayatım var sanırım kilo vermek daha kolay.
kilo verirken sıkılaşmak gerekiyor haklısın.hep niyetleniyorum spora ama başlayınca 1 dk bile sürmüyor
ben hamile kalmaya karar verdikten sonra çok hızlı kilo aldım aslında..benim hatam nasılsa kilo alıcam diye dikkat etmedim sonra birde baktım ki ooo bi sürü kilo almışım tabi bi süre onları vermekle uğraştım sonrasında da hamilelik...öyle işte bende durum:) evlendiğim zamanki kiloma dönemem gibi ama en azından 61den 55-56 ya insem fena olmaz hani:)
inş veriririz kızlar aslında çok bi kilo yok ama bende spor yapamıyorum şu anda tatilde olmama rağmen zaten çoğu bitti tatilin
göbüş varya sinir oluyorum ona
Iyi geceler hanimlarrr
sevgili Alfax insallah yanlis yazmiyorumdur ceviz findik ve fistikta eger islenmemisse b vitamini var ve bunlar eger gunde bir cay bardagi kadar tuketilirse ekmek alimini azaltir ve bu yaglar vucuttan hemen atilir canan hoca boyle der kitabinda simdi tatlim krem santi falan yapmayin bunlari ne olur benim amacim saglikli beslenmek cok bir kilom yok sanirim uc kilo oda zaten is degistirdigim ve hareketsizlikten kaynakli yazin gider. Dolayisiyla bu krem santi gibi inanilmaz yapay seyleri hayatimizdan cikarmaliyiz.. Hem sagligimiz hemde kilo almamk icin.. Simdi birqk kibrit kutusunu avcunun ici kadar beyaz peynir on tane zeytin iki yumurta tere yagli bile yapabilirsin pastirmali bile olabilir cunku pastirma kimyasala maruz kalmadan isslenmis bir ettir. Bir cay bardagida cevizini ye ikji de kayisi ama ekmek yok caya seker yok meyve gunde sadece bir tane. Bak gireceksin zaten acikmayacaksin optum seni kizmayin bana olurmu
boylarımız aynı. o boya 55-56 güzel bencede.
spor derken neler yapıyorsun mesela?
Iyi geceler hanimlarrr
sevgili Alfax insallah yanlis yazmiyorumdur ceviz findik ve fistikta eger islenmemisse b vitamini var ve bunlar eger gunde bir cay bardagi kadar tuketilirse ekmek alimini azaltir ve bu yaglar vucuttan hemen atilir canan hoca boyle der kitabinda simdi tatlim krem santi falan yapmayin bunlari ne olur benim amacim saglikli beslenmek cok bir kilom yok sanirim uc kilo oda zaten is degistirdigim ve hareketsizlikten kaynakli yazin gider. Dolayisiyla bu krem santi gibi inanilmaz yapay seyleri hayatimizdan cikarmaliyiz.. Hem sagligimiz hemde kilo almamk icin.. Simdi birqk kibrit kutusunu avcunun ici kadar beyaz peynir on tane zeytin iki yumurta tere yagli bile yapabilirsin pastirmali bile olabilir cunku pastirma kimyasala maruz kalmadan isslenmis bir ettir. Bir cay bardagida cevizini ye ikji de kayisi ama ekmek yok caya seker yok meyve gunde sadece bir tane. Bak gireceksin zaten acikmayacaksin optum seni kizmayin bana olurmu
senin yediklerine imrendim. böyle kilo verebiliyormusun peki? çok güzel beslenmen var..
2007de evlendim ve 51 kiloydum :) 2009da 83 kiloyla doğuma gittim :) şimdi 61 kiloyum..nasıl ama:))3-4 kilo versem yeter bana ..inşallah vereceğim..kendimi avuttuğum tek şey çok yavaş kilo versemde verdiğimi geri almıyorum..
estf canım neden kızalım bilinçli yapılmayan diyetlerde verilen kiloların geri alındığını hepimiz biliyoruz, bende şimdiye kadar diyet yapmadım bilinçlendirdiğin için ayrıca teşekkür ederimIyi geceler hanimlarrr
500 adım ortalama kaç metre yapıyor acaba? yani günlük 1 km yürümüş oluyormusun? bende 7 dk falan yürüyorum işe giderken, öğlen geliyorum gidiyorum, akşam geliyorum toplamda 28 dk oluyorbende steper var hergün 500 adım yapsam çok güzel olacak..geçen ay hergün 500-600 adım yapıp sonrasında mekik çekerek bir haftada 1 kilo vermiştim...1 kilo az belki ama sıkılaşmıştım aynen devam etmem lazım..tekrar başladım günde 300-400 kaç tane yaparsam artık..ciddi kalori yakmak için 1000den az olmaması lazım ama mekik çekmemi kolaylaştırıyor ve sıkılaşmama yardım ediyor tabi kiloda veriyorum..bu defa işi biraz daha sıkı tutuyorum mesela bugün 400-500 adım yaptım(steperın pili bitmiş o yüzden tam sayıyı bilmiyorum ama 3dakikada 100 adım yapıyorum normal şekilde kendim hesapladım:)o yüzden net sayı veremiyorum) sonrasında twister ile 3-4 dk bel hareketi yaptım..sonrasında zayıflama etkili masaj aleti ile göbek ve yan kısımlara masaj yaptım:) bu şekilde 1 haftada öncekinin üzerine biraz daha sıkılaştığımı hissetmeye başlarım sanırım...
börek 1 dilim zararı olmaz diye düşündüm ama tabi siz daha iyi bilirsinizCanim aslında o börekler falan olmasa daha guzel olacak ama daha onceleri bir oturuşta 3 dilim börek yiyebilen ben simdi 1 dilim yiyorum yemesem Belki daha guzel kilo vereceğim ama insan alışkanlıklarından çabuk vazgeçemiyor daha once böyle yaparak 5 kilo vermiştim... Bakalım simdi ne olacak...
günaydın kızlar
menün gayet güzel tatlım
Tartılmaya korkuyorum ya acı gerçekle yüzeleşebilcek miyim
ben ılık su 2 gündür içmiyorum dün midemi çok kötü yaptı ilk kez bende 2 gün ara verdim
kahvaltıda
1 dilim ekmek
zeytin peynir yerim
evde katmer var ama yemeyeceğim belki ucundan küçücük tadına bakarım
acı gerçek neden olsun kız:) tartıl bakalım kaç çıkıcaksın?
ılık suyun içine bişey koyuyomusun sirke limon falan?
azıcıcık katmerden bişey olmaz göz hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?