yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

3-5 yaş için abla demem normalde ama nasıl dememi istersin:)

sizlerde kendinizi tanıtırmısınız???
yaş kaç meslekler neler :))))

30 yaşında çevre mühendisiyim..ama şuan çalışmıyorum kızımı büyütüyorum..:) diplomalı ev hanımı yani:))eşimin işi nedeniyle şuan erzincandayım..

gece kalorisi düşük bişeyler yersen sıkıntı olmaz heralde ya dert etme ...bu arada öğle menüsü güzelmiş..

öğle menüm :
ezogelin çorbası
bir adet ızgara köfte
çok az yoğurtlu közlenmiş patlıcan

akşam:
haşlanmış karnıbahar
çorba
1,5 lt su içtim yatıncaya kadar 2 lt ye tamamlarım...

arada yediğim fındık var..bide kuru erik

ayrıca gün içinde steperda 300 adım yaptım
50tane karın egzersizi yaptım...
10 dakika falanda masaj aleti ile masajım var:))

Son düzenleme:
30 yaşında çevre mühendisiyim..ama şuan çalışmıyorum kızımı büyütüyorum..:) diplomalı ev hanımı yani:))eşimin işi nedeniyle şuan erzincandayım..

Masallah en buyuk kariyer bir hanim icin hayirli evlat yeristirmekkk

Guzel bir gün olmuş, menün, sporun suyun hepsi tamam tebrikler....

Bende bugun ku menumu bastan söyle bir tekrar geceyim

Kalkınca yarım litre su
Sabah : 1 dilim Çavdar ekmegi, 1 kk peynir, 1 haslanmis yumurta, domates sekersiz çay

Ara : 1 turk kahvesi, 1 tane bademi hurma, yarım litre su

Öğlen : makarna vardı yememek icin 1 dilim ekmek, 1 kk peynir yarım haslanmis yumurta

Ara : 1 kayısıli activa, yarım litre su

Aksam : 1 tabak kıymalı karnibahar yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara olarak meyva yiyeceğim, gün icinde 1 kupa yeşil çay ictim gece tekrar içeceğim. Suyumu 2 litreye tamamlayacağım.

Bugun dikkat ederseniz ekmek limitimi 3 e düşürdüm

selam kızlar 2 gündür tüm gün dışardaydım yemek düzenim her şeyim bozuldu bol bol yedim içtim ya hep zararlı şeyler. bugün hamburger bile yedim off

yarın düzeneme geri döneceğim inş kızlar.

nasılsınız ?

Günaydın kızlar ;
Bu günde İstanbul sisli mi sili vapur kalkmayacak diye korka korka indin iskeleye neyse ki korkulan olmadı ve vapur zamanında kalktı...
Sevindirici bir haber dün gün boyu karnımdaki şişlik inmeye calıstı baya rahatladım akşam ise yemekten sonra maydonoz cayı içtim ve gece wc ye koştum kurtuluyorum ödemlerimden:)))
Akşam(20.40)
2-3 kasık ıspanak
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük tavuk budu haslanmıs ve tuzsuz
(vee büyük kacamak ıkı küçük dilim kabak tatlısı annemın sucu benım degıl:)))

Sabah
08.00 1 fincan sıcak limonlu su
08.15 1 dilim tam bugday ekmeği
1 avuc ıcı kadar peynır
3-4 parca eski kasar
10 tane siyah zeytin
cery domates
sekersiz cay
bugun ne cevızım var nede kayısım nede yumurtamm

ve elbetteki su şişelerim yanımdaaa:)))

siz ne yedinizzz????

Günaydın kizlar

Güne yarım litre su, 1 kupa sade nescafeyle başladım. Birazdan kahvaltımı yapacagım....l

Sabah kahvaltım : 1 dilim Çavdar ekmegi, 1 kk peynir, 3 yesil zeytin, domates, 1 kupa tarcinli yesil çay....

Oglenligin yokum kizlar bir arkadasa gideceğiz.. Muhtemelen börek falan olacak napicam ben yaa....

26.01.2013te beri ailecek kilo durumumuz aç karna tartıldığımızda

ben
başlangıç 59.5 şimdi 58.5

babam
başlangıç 95.5 şimdi 93

annem
başlangıç 74.5 şimdi 72.5

ben diyetimi 2 gün bozdum onlar sıkı bir şekilde devam etti babam sporda yapıyor

Ohh ne guzel ailecek yapıyorsunuz annemle babanın azmine hayran kaldım tebrik ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…