ancak o saatte evde oluyorumm artık sadece corba ıcıyorumama davul gıbı yım ne yapsam bılmedım erken ancak dısarda yiyebılırım onuda cok tercıh etmıyorum ama artık sadece meyve yada salata yıycem sanırımm((
Soğuk rüzgarlı bir okadar da kasvetli bir istanbuldan hepinize sıcacık merhaba:)))
Sabah menümü paylaşayımmm
08.00 bir bardak sıcak limonlu su 2 gün kurusu kayısı
08.15
2 yumurta
10 zeytın
1 avuc içi kadar peynir
2 -3 parca eski kasar
2 cery domates
yarım dilim ekmek ( ekmek nasıl böyle azaldı bilmiyorum hiç yemesem yemezdim ben halk ekmeğin tam bugday ve keten tohumlu ekmeğini yiyorum size de bunu tavsiye ediyorum)
1 bardak şekersiz cay
aralarda bol su şu an yarım lt bitirmek üzereyim...
hadi sizde paylaşın yediklerinizi
birde ben sanırım 300 -400 gr vermişim ama sorun şu ki ben akşam yemeğimi 21.00 gibi yiyebiliyorum dolayısıyla inanılmaz şişkinlik hissediyorum buna ragmen 300 gr kadar eksiğim birde şişkinliklerim gitse :)))))
az vermiş olabilirsin ama bence kalıcı şekilde veriyorsun..en önemliside bu bence geri alımı olmaz ..inşallah aynı şekilde devam edersin..
benım zaten topu topu vermem gereken 3 kg o yuzden bu benım cııcn ıyı bır sonuc
aslında vucudumdakı ödemı tam olarak atsam sanırım bu rakam 1 k yı gececek bende onu beklıyorum maydonoz suyu ıcmem lazım eve gıdınce bı denemelıyım:)))
bu arada kasarlı sucuklu yumurta yıyen güzel bayan pastırmalı lorlu yumurta yemelısın kasarda sucukta işlenmiş yanı cok tuz var yanii cok su tutuyor bırde 2 dılım ekmegı 1 dılıme dşürünüz artık:))))
Soğuk rüzgarlı bir okadar da kasvetli bir istanbuldan hepinize sıcacık merhaba:)))
08.15
2 yumurta
10 zeytın
1 avuc içi kadar peynir
2 -3 parca eski kasar
2 cery domates
yarım dilim ekmek ( ekmek nasıl böyle azaldı bilmiyorum hiç yemesem yemezdim ben halk ekmeğin tam bugday ve keten tohumlu ekmeğini yiyorum size de bunu tavsiye ediyorum)
1 bardak şekersiz cay
birde ben sanırım 300 -400 gr vermişim ama sorun şu ki ben akşam yemeğimi 21.00 gibi yiyebiliyorum dolayısıyla inanılmaz şişkinlik hissediyorum buna ragmen 300 gr kadar eksiğim birde şişkinliklerim gitse :)))))
Ne guzel sabah erkenden kalkıyorsun. Tatilden dolayı cocuklar evde olduğu icin uyku düzenim şaştı. Erkenden kalkmayı cok istiyorum. Hem metabolizma daha cok çalışıyormuş erken kalkınca... Bende halk ekmeğin cavdarlisini alıyorum.
08.15
2 yumurta
10 zeytın
1 avuc içi kadar peynir
2 -3 parca eski kasar
2 cery domates
1 bardak şekersiz cay
merhabalar..günaydın...sabah ılık su ile başladım güne
kahvaltı menüm:
sucuklu kaşarlı 1 yumurta
5 zeytin
2dilim çavdar ekmeği ( azaltma zamanı geldi artık)
şekersiz çay...
suya devam:))
Selam kizlar dün aksam giremedim gündüz cocukları sinemaya götürdüm cok yordular beni erkenden uyumuşum
Yarım litre su
Sabah : 1 dilim Çavdar ekmegi, 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, domates sekersiz çay
Ara : turk kahvesi, 1 tane bademli hurma
Yarım litre su
Birazdan öğlen yemeğimi yiyeceğim
merhabalar. hangi filme gittiniz canım?Kizlar gecen gün paylaştığım zihinde yeme egzersizini yapan varmı ben ilk kitabı okuduğumda yapmıştım midem bulanmıştı sanki koca bir pasta yemis gibi oldum deneyen varmı?
Öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası,
sebzeli köfte havuçları yemedim
salata
1,5 lt suyum bitti şimdiye kadar aralarda gün kurusu ve kuru erik yiyorum öptüm sizii
(Herşey normal görünüyorda akşam 9 da yiyince herşey bozulacak:)))))
merhabalar. hangi filme gittiniz canım?
ben yapmaya çalıştım ama canım çekti yaa ne pis boğazım var hayal ederken bile canım istediiiii
genel olarak selamlamamı yapayım
ben kendimi toparlayamıyorum kızlar yaa :18:
kilom artmış moralim çoooooook bozuk kendim eçok kızıyorum. ipin ucunu iyice kaçırmadan dizginleri elime almam gereekkkk :26:
sabah güne limonlu sıcak su ile başladım(8 de)
9 da bida içtim
10 da bida
öğlen 3 dilim kepekli ekmek yumurta yedim..
balık var yemek istemiyorum yeter artıııkkk ama kendimi tutamıyorum biriniz bişey söyleyin banaaaa..
marta çok az kaldı ve 59 u göremedim halaa:18::18:
Öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası,
sebzeli köfte havuçları yemedim
salata
1,5 lt suyum bitti şimdiye kadar aralarda gün kurusu ve kuru erik yiyorum öptüm sizii
(Herşey normal görünüyorda akşam 9 da yiyince herşey bozulacak:)))))
hahahahaha çok iyi isteyerek erken kalkmıyorum tatlım 06,15 kalkıs 06,45 otobuse biniş saatim mesaim 08,00 de başlıyor gelde erken kalkma sabah ıyıde aksam saat 21,00 de evde olmak çok fenaaa:)))
Efsane beşli diye bir filme gittik canim... Oglenligin 3 dilim kepekli ekmek, yumurta yemişsin sabah bişey yemedin mı göremedim sabah menünü. Balık niye istemiyorsun cok guzel bir menü olur yanında da salata tabii yağda olmayacak balık. Canim benim sana tavsiyem öğünlerini atlama 3 ana 3 ara Ogün olarak beslen yoksa ordan kıs burdan ye olmuyo.
sabah yemedim canım. kahvaltı yapamıyorum zaten 7.30 da uyanıyorum gözüm kapalı giyinip işe gidiyorum.
güne sıcak limonlu su ile başlıyorum..
yağsız nassıl yapabilirim canım balığı peki?
ben eşyalarımı getirmedim buraya fırınım yok yani.. dolayısıyla tavada yapmak zorundayım.
öğün atlamazsam çok şişip kalıyorum ya
denicem atlamamaya çalışcam bundan sonra
Sana biraz kızabilirmiyim????*merhaba canım sağlam adımlarla ilerliyorsun belliki. menün güzelmiş.
akşam geç yemesen keşkeee
merhabalar..
kaşarda çok kalori var ikiniz de kaşarlı yemişsinizzz. bence kaşarın yerine yağsız beyaz peynir tercih edin..
merhabalar. hangi filme gittiniz canım?
ben yapmaya çalıştım ama canım çekti yaa ne pis boğazım var hayal ederken bile canım istediiiii
evet herşey güzel ve normalll 9 da çok az ye. veya iş yerinde atıştır bişeyler. form şeysinden yetok tutar akşamda çok acıkmazsın böylelikle
genel olarak selamlamamı yapayım
ben kendimi toparlayamıyorum kızlar yaa :18:
kilom artmış moralim çoooooook bozuk kendim eçok kızıyorum. ipin ucunu iyice kaçırmadan dizginleri elime almam gereekkkk :26:
sabah güne limonlu sıcak su ile başladım(8 de)
9 da bida içtim
10 da bida
öğlen 3 dilim kepekli ekmek yumurta yedim..
balık var yemek istemiyorum yeter artıııkkk ama kendimi tutamıyorum biriniz bişey söyleyin banaaaa..
marta çok az kaldı ve 59 u göremedim halaa:18::18:
Mecburiyetten yani ne isiyle uğraşıyorsun tatlım mesai saatin baya uzunmus.....
azıcık yağda yapıyorum şuan.Firinda diyecektim ama o da yokmuş yağsız tavalarda cok az bişey yağla yapabilirsin mı acaba ben hic denemedim ama genelde firinda yaparım balığı...
kız bana ya gerçekten birinin beni kendime getirmesi gerekiyor.Sana biraz kızabilirmiyim????*
3 dilim ekmek ve sabah kahvaltısı yok aaaaaa
o kadar lımonlu su acaba tansıyonunu düşürmezmi aç karnına hımmmm????
lütfen balıkta ye ve ekmeği bırak artıkkk gerçekten sana karatay diyetini öneriyorum hiç açıkmayacaksın hiç bişey yok sen bu şekılde sadece su kaybedersınnn güzel bayan haberın olsun:))))
vaayy kullanıcı adından az çok tahmin etmiştm:)mücevher tasarımcısıyım ben hanımlar 11 saat mesai birde iş yerim bana uzak oluncaa evde cok az zaman gecırıyorum ama yarın nişantaşı günümm deli gibi gezicem:)))
sizlerde kendinizi tanıtırmısınız???
yaş kaç meslekler neler :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?