yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

o saate kadar yemek değilde ara öğün şeklinde bişeyler atıştırma şansın varsa öyle yapabilirsin böylece eve geldiğinde salata yada meyve senin kurtarıcın olabilir..

az vermiş olabilirsin ama bence kalıcı şekilde veriyorsun..en önemliside bu bence geri alımı olmaz ..inşallah aynı şekilde devam edersin..

az vermiş olabilirsin ama bence kalıcı şekilde veriyorsun..en önemliside bu bence geri alımı olmaz ..inşallah aynı şekilde devam edersin..

benım zaten topu topu vermem gereken 3 kg o yuzden bu benım cııcn ıyı bır sonuc
aslında vucudumdakı ödemı tam olarak atsam sanırım bu rakam 1 k yı gececek bende onu beklıyorum maydonoz suyu ıcmem lazım eve gıdınce bı denemelıyım:)))
bu arada kasarlı sucuklu yumurta yıyen güzel bayan pastırmalı lorlu yumurta yemelısın kasarda sucukta işlenmiş yanı cok tuz var yanii cok su tutuyor bırde 2 dılım ekmegı 1 dılıme dşürünüz artık:))))

Selam kizlar dün aksam giremedim gündüz cocukları sinemaya götürdüm cok yordular beni erkenden uyumuşum

Yarım litre su
Sabah : 1 dilim Çavdar ekmegi, 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, domates sekersiz çay

Ara : turk kahvesi, 1 tane bademli hurma

Yarım litre su

Birazdan öğlen yemeğimi yiyeceğim

:))haklısın da işte sorunda orda zaten alışkanlıklardan vazgeçebilsek keşke...ekmek konusunda da aynı fikirdeyim azaltmanın zamanı geldi:)ama onda da şöyle bi avantajım var 2 dilim günlük ekmek limitim...bugün ilk öğünde tükettim hepsini malesef:)) ama katılıyorum bişeylerden vazgeçmezsek olmuyor..benimde vermem gereken 4 kilom kaldı inşallah vereceğim ..

Ne guzel sabah erkenden kalkıyorsun. Tatilden dolayı cocuklar evde olduğu icin uyku düzenim şaştı. Erkenden kalkmayı cok istiyorum. Hem metabolizma daha cok çalışıyormuş erken kalkınca... Bende halk ekmeğin cavdarlisini alıyorum.

Kizlar gecen gün paylaştığım zihinde yeme egzersizini yapan varmı ben ilk kitabı okuduğumda yapmıştım midem bulanmıştı sanki koca bir pasta yemis gibi oldum deneyen varmı?

hahahahaha çok iyi isteyerek erken kalkmıyorum tatlım 06,15 kalkıs 06,45 otobuse biniş saatim mesaim 08,00 de başlıyor gelde erken kalkma sabah ıyıde aksam saat 21,00 de evde olmak çok fenaaa:)))

Öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası,
sebzeli köfte havuçları yemedim
salata
1,5 lt suyum bitti şimdiye kadar aralarda gün kurusu ve kuru erik yiyorum öptüm sizii

(Herşey normal görünüyorda akşam 9 da yiyince herşey bozulacak:)))))

merhaba canım sağlam adımlarla ilerliyorsun belliki. menün güzelmiş.
akşam geç yemesen keşkeee
günaydın...sabah ılık su ile başladım güne
kahvaltı menüm:
sucuklu kaşarlı 1 yumurta
5 zeytin
2dilim çavdar ekmeği ( azaltma zamanı geldi artık)
şekersiz çay...

suya devam:))
merhabalar..
kaşarda çok kalori var ikiniz de kaşarlı yemişsinizzz. bence kaşarın yerine yağsız beyaz peynir tercih edin..

Kizlar gecen gün paylaştığım zihinde yeme egzersizini yapan varmı ben ilk kitabı okuduğumda yapmıştım midem bulanmıştı sanki koca bir pasta yemis gibi oldum deneyen varmı?
merhabalar. hangi filme gittiniz canım?
ben yapmaya çalıştım ama canım çekti yaa ne pis boğazım var hayal ederken bile canım istediiiii

evet herşey güzel ve normalll 9 da çok az ye. veya iş yerinde atıştır bişeyler. form şeysinden ye tok tutar akşamda çok acıkmazsın böylelikle

genel olarak selamlamamı yapayım
ben kendimi toparlayamıyorum kızlar yaa :18:
kilom artmış moralim çoooooook bozuk kendim eçok kızıyorum. ipin ucunu iyice kaçırmadan dizginleri elime almam gereekkkk :26:
sabah güne limonlu sıcak su ile başladım(8 de)
9 da bida içtim
10 da bida

öğlen 3 dilim kepekli ekmek yumurta yedim..

balık var yemek istemiyorum yeter artıııkkk ama kendimi tutamıyorum biriniz bişey söyleyin banaaaa..

marta çok az kaldı ve 59 u göremedim halaa:18::18:

Efsane beşli diye bir filme gittik canim... Oglenligin 3 dilim kepekli ekmek, yumurta yemişsin sabah bişey yemedin mı göremedim sabah menünü. Balık niye istemiyorsun cok guzel bir menü olur yanında da salata tabii yağda olmayacak balık. Canim benim sana tavsiyem öğünlerini atlama 3 ana 3 ara Ogün olarak beslen yoksa ordan kıs burdan ye olmuyo.

Öğlen menün cok guzel olmuş bende oglenligin cocuklar makarna istediler onlara yaptım ama ben yemedim. 1 dilim ekmek, sabahtan kalmış yarım haslanmi yumurta vardı, bide 1 kk beyaz peynir yedim

Öğleden sonraki aramda bir kayısıli activa yoğurt.....

hahahahaha çok iyi isteyerek erken kalkmıyorum tatlım 06,15 kalkıs 06,45 otobuse biniş saatim mesaim 08,00 de başlıyor gelde erken kalkma sabah ıyıde aksam saat 21,00 de evde olmak çok fenaaa:)))

Mecburiyetten yani ne isiyle uğraşıyorsun tatlım mesai saatin baya uzunmus.....

sabah yemedim canım. kahvaltı yapamıyorum zaten 7.30 da uyanıyorum gözüm kapalı giyinip işe gidiyorum.
güne sıcak limonlu su ile başlıyorum..
yağsız nassıl yapabilirim canım balığı peki?
ben eşyalarımı getirmedim buraya fırınım yok yani.. dolayısıyla tavada yapmak zorundayım.
öğün atlamazsam çok şişip kalıyorum ya
denicem atlamamaya çalışcam bundan sonra

Firinda diyecektim ama o da yokmuş yağsız tavalarda cok az bişey yağla yapabilirsin mı acaba ben hic denemedim ama genelde firinda yaparım balığı...

Sana biraz kızabilirmiyim????*
3 dilim ekmek ve sabah kahvaltısı yok aaaaaa
o kadar lımonlu su acaba tansıyonunu düşürmezmi aç karnına hımmmm????
lütfen balıkta ye ve ekmeği bırak artıkkk gerçekten sana karatay diyetini öneriyorum hiç açıkmayacaksın hiç bişey yok sen bu şekılde sadece su kaybedersınnn güzel bayan haberın olsun:))))

Mecburiyetten yani ne isiyle uğraşıyorsun tatlım mesai saatin baya uzunmus.....

mücevher tasarımcısıyım ben hanımlar 11 saat mesai birde iş yerim bana uzak oluncaa evde cok az zaman gecırıyorum ama yarın nişantaşı günümm deli gibi gezicem:)))

Firinda diyecektim ama o da yokmuş yağsız tavalarda cok az bişey yağla yapabilirsin mı acaba ben hic denemedim ama genelde firinda yaparım balığı...
azıcık yağda yapıyorum şuan.

kız bana ya gerçekten birinin beni kendime getirmesi gerekiyor.
karatayı bi araştırayım.tansiyonumda bişey yapmadı, sabah limonlu su isteyince sağolsun arkadaşlar bıraksam akşama kadar limonlu su içircekler.
ikincisini de isteyere içtim ama 3. sünde yeter dedim:)

mücevher tasarımcısıyım ben hanımlar 11 saat mesai birde iş yerim bana uzak oluncaa evde cok az zaman gecırıyorum ama yarın nişantaşı günümm deli gibi gezicem:)))
vaayy kullanıcı adından az çok tahmin etmiştm:)
gez gez benim için de geezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…