yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

sabah ılık suyumu içtim her zamanki gibi:)
kahvaltı menüm :
2minik dilim çavdar ekmeği( 1 dilime eş)
5 tane zeytin
patates kızartması vardı çok çok az yedim(yemesem daha iyiydi ama eskiden olsa çok daha fazla ve ketçaplı falan yerdim buna da şükür :))
şekersiz çay
biraz peynir

öğle menüm:
bir kase çorba
2 kaşık pilav
2 kaşık barbunya
yoğurt

akşam menüm:

sanırım sadece çorba olacak çünkü öğle yemeğim biraz şişirdi beni..

bol bol su ve çay var aralarda..bu arada arada yediğim bir minik dilim böreğim var

slm bayanlar kk ile yeni tanıştım sayılır.bu topiğide kilo vermek istediğim için buldum. 4 gün oldu diyete başladım. ama ben 3 bucuk aylık bebeği olan emziren bir anneyim. kendime bir diyet listesi uyguladım. bebeğimin doyması için aç kalmıyorum ki sütüm olsun. ve sadece anne sütüyle besleniyor.inş yaza kadar kilolarım gidecek.bu topiği takip edeceğim. sizlerden öğrenecegm çok sey var eminim. şimdi kırmızı biber ve yeşil biberi yağzız az bi suyla soteledim. üzerine sarımsaklı yoğurt ve nane serptim birazdan onu yıyecegim. sabaha kadar su sekersz çay ve meyve yerim sadece.sabahda kahvaltı listemi yazarım. herkese sağlıklı bi yasam dilerim :)

Slm kizlar bugun gezmeye gitmiştim simdi geldim gitmeden 1 bardak süt, 7-8 tane fındık yedim.
Orda da 1 dilim sebzeli börek, bir kase borulce salatası. 1 tane de mercimek köftesi yedim.

Şimdiye kadar 1 buçuk litre su ictim. Aksama ne yerim bilmiyorum. Bu arada bu aksam kuzey ve güneyim var 9 dan 11 kadar yokum yani.....öptüm sizi

akşam 1 kaç kaşık bulgar pilavı 2 küçük oparça tavuk yedim. aralarda su su su yeşil çay

Ödem dökücü ve mideyi rahatlatan çay

1 tutam kuru mercanköşk
Çok az rendelenmiş muskat
1 tutam gül çayı kurusu
1 tatlı kaşığı bal
hepsinin üzerine sıcak su ekleyip demlendikten sonra içiliyor...her öğünden sonra bir fincan içilebilirmiş..

Zayıflatan kış sebze-meyve suyu

1 adet pırasa
1 adet sulu büyük boy taze armut
1 adet tatlı turp
1 kase taze nane yaprakları

Hazırlanışı: hepsini katı meyve sıkacağından geçirip içiyorsunuz..

bugün tvde selehattin dönmez verdi bu tarifleri deneyeceğim:)

Zayıflatan Bulgur Çorbası

1/2 çay bardağı haşlanmış bulgur
5 adet domates
1 kase mantar
1 çay kaşığı köri
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet tatlı kırmızı biber
Hazırlanışı: tencerede pişirip sonra mutfak robotundan geçireceğiz.
öğle menüsünde yenmesi gerekiyormuş..

ilk fırsatta deneyeceğim :)

benim uyuz midem ok hassas ya ılık suyu bile bıraktım içtim yine çıkardım değişik bir şeyi kabul etmiyor

inş işe yarar deneyeceklerin

İyi geceler kizlar bu aksam kuzey ve guney yok mus yaaa ben kucuk bir kaçamak yaptım misafir geldi cayın yanına kek yaptım kucuk bir dilim yedim... simdi yesil çay içip yatacağım sabah görüşürüz.....

Uykum kaçtı bende kendime kilo çizelgesi yaptım nasil olmuş böylelikle birbirimizin kaç kiloda başladığını hedefini ne kadar vermiş olduğunu görürüz...

Merhaba kızlar beni de alır mısınız aranıza
Ben kilomu bilmiyorum çok uzun zaman önce tartıldığımda 55 civarıydı işin komik yanı evde tartı yok şuan
Ben sadece aynaya baktığımda heh tamam böyle dediğim an tamamdır benim için...
Boyum 1.68 civarı buarada birazcık kilo versem daha iyi hissederim bence.
Aslında kilodan ziyade sağlıklı beslenmek istiyorum ve bunu alışkanlık haline getirmek tabii.
Mesela gece oturup aburcubur çok yiyodum, su içmiyodum, kahvaltı yapmıyodum, okula giderken yağlı yağlı açmalar yerdim.
Bu hafta karar alınca hoop kestim bunları.

Mesela günlük menümü yazayım:
Uyanır uyanmaz 3 bardak su içerim. Kahvaltıda ise 4 zeytin, bir dilim kepekli ekmek, 2 haşlama yumurta veya bir tane, birer domates, salatalık ve maydonoz, kibrit kutusunun yarısı kadar peynir.
Aralarda yine her içişte 3 bardak su, bir su bardağı kadar kuruyemiş veya meyve... Yeşilçayı da her fırsatta içiyorum günlük 1-2 bardak kadar.
Geç uyandığım için çok acıkmıyorum haliyle. Akşam ise olan yemeklerden çok az... Mesela ayıptır söylemesi bu akşam çok az çorba iki kaşık pırasa yedim ekmeksiz.
Tek sorun tam alışamadığımdan arada kaçamak yapıyorum çikolata vardı mesela bugün ucundan azcık attım ağzıma yasaklarsam bu durum yaşam felsefem haline gelemiyor çünkü, kilo verdiğimi hissettiğim an deli gibi yiyorum
Bu arada hergün leslie ile yürüyorum ve basen, arkabacak hareketlerini yapıyorum. Duşta soğuk-sıcak su masajı yapıyorum

Bu arada ailem ve çevrem biraz karşı buduruma zaten incecik gözüküyorsun boyun var ne gerek var deyip duruyolar üstüne az daha ye bi'şey olmaz aaa demeleri de cabası Erkek arkadaşım ise seviniyo çünkü kendisi spora gidiyodu ve sağlıklı beslenme konusuna takık biraz mesela kahvaltısını simitle vs.geçiştirmez kesin güzelce yapar, aksatmaz, her gün meyvesini kesin yer acıktıysa kuruyemiş atar ağzına deli gibi su içer:44: Haliyle ben de bu yolda ilerleyince heh bak böyle daha dinç hissedeceksin kendini sağlık bu diyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar:)))
dun sabah kahvaltıdan sonra epey yogundum oğlen ve akşam yemeklerımı yazamadım
öğlen
1 kase yayla corbası
3-4 kasık zeytınyaglı taze fasulye

aksam
buna aksam denırmı bılmıyorum okadar cok dolatım kı yorulmusum halıyle
saat 16,00 gibi ıkı tane ciğköfte dürüm ve bir büyük ayran valla cok ozlemıstım annemde evde olmayınca yedım
daha sonra yatana dek ıkı kayısı dısında hıc bırsey yemedım ve maydanoz suyunu ıctım

bu sabah ise
08,00 bır fıncan sıcak lımonlu su
08:15
2 yumurta
2 cery domates
8 zeytın
peynır
2 parca eskı kasar
ve yarım dılım tam bugday ekmegı
sekersız cay
henuz kayısı yemedım sevgılerrrrr

bu arada dun istanbulu bılenler ıcın osmanbeyden kabatasa kadar yurudum tüm abdi ipekçi rumeli caddesi hepsini dolastım:))))

hadi sizde yazınnnn:)))

günaydın arkadaşlar:)
güne erken başlamak çok güzel sizlerde deneyin
sabah 7 ye geliyodu uyandım
kahvaltı:
bir bardak ıhlamur çayı
bir orta boy salatalık
3 /4 yaprak marul
bir dilim esmer ekmek
bir tane rafadan yumrta
kk kaşar peynir
uyanır uyanmaz su ve bir tatlı kaşığı harnup(keçiboynuzu pekmezi)

kilo çizelgesi yapmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum :)

günaydın kızlar

raiinbow anladığım kadarıyla sen kilo vermekten çok sağlıklı yaşam istiyorsun aslında sağlıklı yaşarsak kilo da veriririz Gözümde canlandırınca seni bana da incececik geldin . Hadi bakalım hoş geldin

Öncelikle hosgeldin aramıza umarım saglikli bir sekilde verirsin kilolarını....

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy.... Bu siteden yapıyorsun biraz karışık bir dene istersen yapamadığında sana yardımcı olurum canim....

pazartesiden itibaren 6da kalkmaya başlayacağım yine şimdilik yatıştayım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

buralara bir bak istersen

Limon1988 in verdigi linkten yap canim o daha açıklayıcı anlatıyor....

Kahvaltımı simdi yapacagım. Gece hic uyuyamadim esim is gezisine çıktı. 4.30 da kalkması gerekiyordu. Onu uyandiracagim die uykum kaçtı. Neyse kahvaltımı yapiyim sonra görüşürüz...

su neden içmiyordun ki onu anlamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…