benim uyuz midem ok hassas ya ılık suyu bile bıraktım içtim yine çıkardım değişik bir şeyi kabul etmiyor
inş işe yarar deneyeceklerin
günaydın arkadaşlar:)
güne erken başlamak çok güzel sizlerde deneyin
sabah 7 ye geliyodu uyandım
kahvaltı:
bir bardak ıhlamur çayı
bir orta boy salatalık
3 /4 yaprak marul
bir dilim esmer ekmek
bir tane rafadan yumrta
kk kaşar peynir
uyanır uyanmaz su ve bir tatlı kaşığı harnup(keçiboynuzu pekmezi)
kilo çizelgesi yapmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum :)
kahvaltı:
bir bardak ıhlamur çayı
bir orta boy salatalık
3 /4 yaprak marul
bir dilim esmer ekmek
bir tane rafadan yumrta
kk kaşar peynir
pazartesiden itibaren 6da kalkmaya başlayacağım yine şimdilik yatıştayım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
buralara bir bak istersen
kahvaltı:
bir bardak ıhlamur çayı
bir orta boy salatalık
3 /4 yaprak marul
bir dilim esmer ekmek
bir tane rafadan yumrta
kk kaşar peynir
su neden içmiyordun ki onu anlamadım canımMerhaba kızlar beni de alır mısınız aranıza
Ben kilomu bilmiyorum çok uzun zaman önce tartıldığımda 55 civarıydı işin komik yanı evde tartı yok şuan
Ben sadece aynaya baktığımda heh tamam böyle dediğim an tamamdır benim için...
Boyum 1.68 civarı buarada birazcık kilo versem daha iyi hissederim bence.
Aslında kilodan ziyade sağlıklı beslenmek istiyorum ve bunu alışkanlık haline getirmek tabii.
Mesela gece oturup aburcubur çok yiyodum, su içmiyodum, kahvaltı yapmıyodum, okula giderken yağlı yağlı açmalar yerdim.
Bu hafta karar alınca hoop kestim bunları.
Mesela günlük menümü yazayım:
Uyanır uyanmaz 3 bardak su içerim. Kahvaltıda ise 4 zeytin, bir dilim kepekli ekmek, 2 haşlama yumurta veya bir tane, birer domates, salatalık ve maydonoz, kibrit kutusunun yarısı kadar peynir.
Aralarda yine her içişte 3 bardak su, bir su bardağı kadar kuruyemiş veya meyve... Yeşilçayı da her fırsatta içiyorum günlük 1-2 bardak kadar.
Geç uyandığım için çok acıkmıyorum haliyle. Akşam ise olan yemeklerden çok az... Mesela ayıptır söylemesi bu akşam çok az çorba iki kaşık pırasa yedim ekmeksiz.
Tek sorun tam alışamadığımdan arada kaçamak yapıyorum çikolata vardı mesela bugün ucundan azcık attım ağzıma yasaklarsam bu durum yaşam felsefem haline gelemiyor çünkü, kilo verdiğimi hissettiğim an deli gibi yiyorum
Bu arada hergün leslie ile yürüyorum ve basen, arkabacak hareketlerini yapıyorum. Duşta soğuk-sıcak su masajı yapıyorum
Bu arada ailem ve çevrem biraz karşı buduruma zaten incecik gözüküyorsun boyun var ne gerek var deyip duruyolar üstüne az daha ye bi'şey olmaz aaa demeleri de cabasıErkek arkadaşım ise seviniyo çünkü kendisi spora gidiyodu ve sağlıklı beslenme konusuna takık biraz mesela kahvaltısını simitle vs.geçiştirmez kesin güzelce yapar, aksatmaz, her gün meyvesini kesin yer acıktıysa kuruyemiş atar ağzına deli gibi su içer:44: Haliyle ben de bu yolda ilerleyince heh bak böyle daha dinç hissedeceksin kendini sağlık bu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?