yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

slm dünkü menümü yazayım öncelikle:ılık su içtim tabi hergün olduğu gibi
sabah kahvaltısı: peynirli omlet, zeytin, 1dilim ekmek, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuk baget 1 tane, 2 kaşık pilav,bol salata,bir kase yoğurt ekmek yok
akşam: haşlanmış tavuk parçalı bol salata ve bir kase yoğurt
çok su içemedim toplamda 1,5 lt içmişimdir..
akşam 8 olmadan yemiştim yemeğimi sonrasında cnm çok istedi sütlü kahve içtim..

gelelim bu güne:
kalkınca ılık suyumu içtim
kahvaltı: ceviz büyüklüğünde çökelek(peynir yerine), 5-6 adet zeytin, 2 küçük krep ,şekersiz çay

akşam yemeğinde patates püresi ve bir kaç lokma mantar. Ya kızlar çok az yiyorum ama kilo kaybım olmuyor anlamıyorum. Annemle babam benden daha çok yemelerine rağmen kilo kaybedip duruyorlar

tatlım çok az yemen daha çok kilo vereceğin anlamına gelmiyor ki..yapılan en büyük hatalardan biri de bu zaten..sen az yedikçe beynin depolama işine ağırlık veriyor..sistemini değiştir bence..bak gör nasıl kilo vereceksin..en önemlisi de kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle bir düzen seç kendine..ara öğünlü yada ara öğünsüz bunu sen belirle..önemli olan akşam yemeğinde ne yediğin..çok kalorili bişeyler yememeye çalış..ekmeği azaltabildiğin kadar azalt..fazlasıyla işe yarayacak bu inan bana:)) birde vermen gereken kilo fazlaysa daha çabuk kilo veriyor insan..o yüzden çok şişman insanlar çok daha rahat kilo veriyor ..hadi bakalım kolay gelsin :))

canım ben normalde de çok abartmam yemeği iştahlıyımdır çok severim ama dur derim kendime aç kalkmıyorum tabiki. Ekmek kahvaltıda yerim diğer öğünlerde yemem bu hep böyleydi. Beni kilo aldıran ne dersen geçen yıl işe başladığımda 2. teneffüste simit çay, öğlen pide yemek şiştim birde cips, çikolata.

Bu sene daha sağlıklı besleniyorum inş giderler

evet ya babam süper gidiyor benim gazımla bir sürü kişi diyete başladı

sabah ılık suyumu içtim
kahvaltıda 1 dilim ballı ekmek 4 tane zeytin biraz peynir ve çay

3 yıldır içeceklere şeker koymuyorum ve böyle daha lezzetli geliyor

akşam yemeğimi yedim az önce 1 küçük kase tarhane çorbası
yoğurtlu brokili salatası

selam kızlar:)
bugun daha bi mutluyum . sabah kalktm wcden sonra tartıldım 68.200 ü görünce çok mutlu oldum.gerckten dengeli beslenmenin ve porsiyonları aşmamanın sonucunu aldım:) çok mutluyum.beslenme alışkanlığımı tamamen değiştrdm. ben abartılı denecek kadar çok yiyordum. ama şimdi 1 haftadır dengeli düzenli besleniyorum.gercekten sonuç iyiye gidiyor. açlık hissi duyarak zayıflayacagımızı zannetmiyorum çünkü o boşluklar birgün mutlaka doldurulacak.bu da kiloları fazlasıyla almkla olacak kesin ! o yuzden ne kadar yediğimzden öte ne yediğimz önemli.bana kalırsa insan canının istediği herseyı yemeli ama az. diyet listeniz çeşitli olsun ama azar azar olsun. böylelikle hçbirseyden mahrum kalmayın.gece kızım uyutmadı o yuzden sbh kahvaltımı 10 da yaptım listem şöyle: (listeyı isteklerime göre değiştryorum ama ölçü şaşmıyo.

kahvaltı

1 tabak tarhana çorbası
1 dilim esmer ekmek

5 tane y zeytn
1 yumurta rafadan
2 kuru incir
kk kaşar

ara
1 kase sütlaç

akşam
1 tabak pilavüstü kuru fasulye(prinç pilavı sıvıyağla yapıldı)
1 tabk kırmızı biber yoğurtlusu(kırmzı biberler haşlanmış)
ve hergun sabahtan yatana kadar 3 lt su

pöff bana bugün iddialı bir kaçamak yaptım öğle yemeğinde yazmasam daha iyi:)
akşam yemeğinde 2kaşık ıspanak yemeği..bir kase çorba...
ama öğlen dışarda yaptığım kaçamak herşeye bedel o yüzden bugün kızın bana lütfen:))

kötü gidiyor ya bozdum bir ara bakalım tekrar döndüm tatlım Senden kilo mu gitmiş bana mı öyle geliyor D: Tebrikler

evet vermişim ben de inanamadım. 10 gündür bende ara verdim akraba ziyaretini olunca olmuyor diyet ama hiç oturmadım desem yeri hep bişeyler buldum herşeyden de
yedim az az. Bugün bi baktım kilo vermişim 57.600 olmuşum eğer alsaydım devam etmezdim ama şimdi daha sıkı sarıldım bu kadar vermişken dönemem.

Sakın bırakma olur mu ara ver ama hedefi görmeden bırakmayalım..

canım ya kendim vermişim gibi sevindim tebrikler kocaman sana inş hepsi gidecek. en azından daha sağlıklı besleniyoruz

canım ya kendim vermişim gibi sevindim tebrikler kocaman sana inş hepsi gidecek. en azından daha sağlıklı besleniyoruz

çok sağol canım benim darısı başına.. vazgeçmeyelim yeter ki yaza daha çok var ve sadece spor yapsak bile inan hem kilo gidiyo hem de sıkılaşma oluyor.

Merhabaaa Çok merak ettim ılık su ne işe yarıyorrr ?? :44:

Hanimlar diyet doneminde sütlac pirinc pilavi tatli ve ekmek yemiyoruz meyveleri gunduz yiyoruz o da sadece bir tane icindeki sekerin cay sekerinden farki yokmus... Kuru meyve yiyebiliriz ama abartmadan gun kurusu. Kayusi gunde iki tane incir cok yok....bunlara dikkat edelim lutfen tartida yuzumuzde kocaman gulucuk olsun ....ve sana kiziyorum limonnnn

ya arkadaslar ben kilo çizelgesini bi türlü yapamadım. ama başlangıç kilom karnım iice doymuşken hatırlıyorum 71 küsür çıkıyodu. 1 hafta oldu düzenli ve sağlılklı besleneli .bu sbh aç tartıldm 68. 300 çıktım:)
yarın akşm nişan var o yuzden akşm yemek yemicem ordaki verilen şeyleri yerim.çnkü 1 haftadır ne çikolata ne kek abur cubur yemedim. akşm menümü oraya bırakıyorum. sabah yeşillik bol olacak kahvaltımda eşim çok şey almış pazardan.öğlende pilavüstünü yerim yıne bugunden kalan onunla nişana giderim die planlıyorum. inş istediğimgbi olur hersey. hedefim 55 . evlendğim kiloma geri dönmek istyorum ama haziran 30 a kadar. sizce zormu arkadaslar ?

ama ben emziriyorum . ve evde ne varsa onları yapıyorum. ama az yıyorum ölçülü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…