akşam yemeğinde patates püresi ve bir kaç lokma mantar. Ya kızlar çok az yiyorum ama kilo kaybım olmuyor anlamıyorum. Annemle babam benden daha çok yemelerine rağmen kilo kaybedip duruyorlar
tatlım çok az yemen daha çok kilo vereceğin anlamına gelmiyor ki..yapılan en büyük hatalardan biri de bu zaten..sen az yedikçe beynin depolama işine ağırlık veriyor..sistemini değiştir bence..bak gör nasıl kilo vereceksin..en önemlisi de kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle bir düzen seç kendine..ara öğünlü yada ara öğünsüz bunu sen belirle..önemli olan akşam yemeğinde ne yediğin..çok kalorili bişeyler yememeye çalış..ekmeği azaltabildiğin kadar azalt..fazlasıyla işe yarayacak bu inan bana:)) birde vermen gereken kilo fazlaysa daha çabuk kilo veriyor insan..o yüzden çok şişman insanlar çok daha rahat kilo veriyor ..hadi bakalım kolay gelsin :))
herkese merhaba, 10 gündür siteye giremedim ama diyete tam gaz devam
hoş bulduk şekerimnasıl gidiyor diyet
kötü gidiyor ya bozdum bir ara bakalım tekrar döndüm tatlımSenden kilo mu gitmiş bana mı öyle geliyor D: Tebrikler
evet vermişim ben de inanamadım. 10 gündür bende ara verdim akraba ziyaretini olunca olmuyor diyet ama hiç oturmadım desem yeri hep bişeyler buldum herşeyden de
yedim az az. Bugün bi baktım kilo vermişim 57.600 olmuşumeğer alsaydım devam etmezdim ama şimdi daha sıkı sarıldım bu kadar vermişken dönemem.
Sakın bırakma olur mu ara ver ama hedefi görmeden bırakmayalım..
canım ya kendim vermişim gibi sevindim tebrikler kocaman sana inş hepsi gidecek. en azından daha sağlıklı besleniyoruz
çok sağol canım benim darısı başına.. vazgeçmeyelim yeter ki yaza daha çok var ve sadece spor yapsak bile inan hem kilo gidiyo hem de sıkılaşma oluyor.
slm dünkü menümü yazayım öncelikle:ılık su içtim tabi hergün olduğu gibi
sabah kahvaltısı: peynirli omlet, zeytin, 1dilim ekmek, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuk baget 1 tane, 2 kaşık pilav,bol salata,bir kase yoğurt ekmek yok
akşam: haşlanmış tavuk parçalı bol salata ve bir kase yoğurt
çok su içemedim toplamda 1,5 lt içmişimdir..
akşam 8 olmadan yemiştim yemeğimi sonrasında cnm çok istedi sütlü kahve içtim..
gelelim bu güne:
kalkınca ılık suyumu içtim
kahvaltı: ceviz büyüklüğünde çökelek(peynir yerine), 5-6 adet zeytin, 2 küçük krep,şekersiz çay
MerhabaaaÇok merak ettim ılık su ne işe yarıyorrr ?? :44:
Hanimlar diyet doneminde sütlac pirinc pilavi tatli ve ekmek yemiyoruz meyveleri gunduz yiyoruz o da sadece bir tane icindeki sekerin cay sekerinden farki yokmus... Kuru meyve yiyebiliriz ama abartmadan gun kurusu. Kayusi gunde iki tane incir cok yok....bunlara dikkat edelim lutfen tartida yuzumuzde kocaman gulucuk olsun ....ve sana kiziyorum limonnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?