Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
bu yazdı
günaydın kızlar
raiinbow anladığım kadarıyla sen kilo vermekten çok sağlıklı yaşam istiyorsunaslında sağlıklı yaşarsak kilo da veriririz Gözümde canlandırınca seni bana da incececik geldin . Hadi bakalım hoş geldin
su neden içmiyordun ki onu anlamadım canım
Herkese merhaba. Benimde boyum 1.70 Almanya'ya tatile gittiğimde 59.0 kiloyu gördüğümde dedim kendime diyete başlayacağım diye Türkiye'ye döndüm ve weight watchers diyetine başladım. Bugün tam 1. ay ve ben 56.0 dayım 3 kilom gitti tam da olması gerektiği gibi ne çok fazla ne de çok az.
50.0 kiloya düşmek istiyorum. Biz bayanlar bence istediğimiz zaman her şeyi başarabiliriz.
Merhaba1 ayda çok iyi ya diyetinden biraz bahsedebilir misin?
akşam yemeğinde patates püresi ve bir kaç lokma mantar. Ya kızlar çok az yiyorum ama kilo kaybım olmuyor anlamıyorum. Annemle babam benden daha çok yemelerine rağmen kilo kaybedip duruyorlar
akşam yemeğinde patates püresi ve bir kaç lokma mantar. Ya kızlar çok az yiyorum ama kilo kaybım olmuyor anlamıyorum. Annemle babam benden daha çok yemelerine rağmen kilo kaybedip duruyorlar
Limonum bak benim basıma dün ne geldi gecen bizim burda bir eczaneye gitmiştim yağ ölçümü falan yapililiyordu hadi bende yaptırıyim dedim neyse benim kilo 60 yağ oranı da 33 çıktı yağ oranın fazla dedi diyet uygulamalısınız neyse bana bir hap verdi yağ yakıcı kullan bir ay sonra görüşelim dedi. Ben o hapı en fazla 3-4 gün duzenli kullanmisimdir. Evimde mutfağımı yaptırıyordum tadilat işlerinden ne diyet ne hap kullandım...dün eczaneden aradılar gelin diye gittim on gündür diyet yapıyorum yaa sabah da fazla yememiştim gayet rahat bir sekilde çıktım tartiyaa o da neeee 61.400 çıktım yağ oranım 34 olmuş sok oldum imkansız falan dedim sabah çünkü evdeki tartı da 60.400 çıkmıştım tartim da dijital yag olcumu yapan tartilardan anlayacağın hic moralimi bozmadan aynen yola devam ediyorum arada bir Kaçamaklara yapsak da eninde sonunda vereceğiz bu kiloları canim benim....
Limonum bak benim basıma dün ne geldi gecen bizim burda bir eczaneye gitmiştim yağ ölçümü falan yapililiyordu hadi bende yaptırıyim dedim neyse benim kilo 60 yağ oranı da 33 çıktı yağ oranın fazla dedi diyet uygulamalısınız neyse bana bir hap verdi yağ yakıcı kullan bir ay sonra görüşelim dedi. Ben o hapı en fazla 3-4 gün duzenli kullanmisimdir. Evimde mutfağımı yaptırıyordum tadilat işlerinden ne diyet ne hap kullandım...dün eczaneden aradılar gelin diye gittim on gündür diyet yapıyorum yaa sabah da fazla yememiştim gayet rahat bir sekilde çıktım tartiyaa o da neeee 61.400 çıktım yağ oranım 34 olmuş sok oldum imkansız falan dedim sabah çünkü evdeki tartı da 60.400 çıkmıştım tartim da dijital yag olcumu yapan tartilardan anlayacağın hic moralimi bozmadan aynen yola devam ediyorum arada bir Kaçamaklara yapsak da eninde sonunda vereceğiz bu kiloları canim benim....
tatlım az yemek hata zaten dolu dolu karnın doyana kadar ye ama ne yemen lazım öncelıkle bunu bılmen lazım patates püresi bol nişastalı kök sebze bu sebze diyet donemınde hıc onerılmez :))) oğünlerin arasında 4-5 saat olsun ve ara öğün yapma ki depodaki yaglar gitsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?