yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
bu yazdı

Aynen Limon Daha zayıftım işte kürdan bacak diyolardı şimdi biraz gevşedim sanki sıkılaşmam da lazım. Rejim mantığıyla yaparsam kilonun gittiğini hissettiğim an aburcuburla baya baya samimi oluyorum

su neden içmiyordun ki onu anlamadım canım

Su içiyordum canım ama alışkanlığım yoktu anca aklıma gelicekte bir bardak içicem. Susadım mı onun yerine gidip başka içeçekler içiyordum

selam bayanlar nasıl gidiyor nefse hakim olmak çok zor maalesef.
dün akşm meyve ve su yla kapadım günü.eşim tatlı yedi yanımda çok canım istedi
bende bu sbh kahvaltımı yaptım 7 bucuk gbi. öğlen 1 gbi de o tatlılardan 3 tane yedim. baklavadan küçük dilimleri.3 tanecik :)
akşm yemeği de yıne sebze haslanmışı bi kase yoğurt. bi tbk tarhana çorba bi dlm esmr ekmek.

İyi akşamlar kizlar esim yok diye bende teyzeme yatıya geldim. Bugun ku menumu yaziyim

Sabah : yarım litre su, 1 haslanmis yumurta, az bişey süt ile 1 kupa sade nescafe

Ara : 1 activa yoğurt

Yarım litre su
Öğlen : 1 kepçe çorba, yarım kır pidesi, 1 bardak ayran

Yarım litre su
Aksam : 5-6 tane kıymalı yaprak dolması, az bişey karnibahar, yoğurt, 1 dilim ekmek

Suyumu 2 litreye tamamlayıp bir de yesil çay içeceğim....

Herkese merhaba. Benimde boyum 1.70 Almanya'ya tatile gittiğimde 59.0 kiloyu gördüğümde dedim kendime diyete başlayacağım diye Türkiye'ye döndüm ve weight watchers diyetine başladım. Bugün tam 1. ay ve ben 56.0 dayım 3 kilom gitti tam da olması gerektiği gibi ne çok fazla ne de çok az.
50.0 kiloya düşmek istiyorum. Biz bayanlar bence istediğimiz zaman her şeyi başarabiliriz.

Merhaba1 ayda çok iyi ya diyetinden biraz bahsedebilir misin?

Öğlen uyandığım için kahvaltı da biraz geç oldu kendime güzel bir tabak hazırladım. Tabak hazırlıyorum çünkü önümde olursa tıkıştırıyorum ağzıma ama tabakta olunca "yiyeceklerim bukadar" deyip beynen de doymaya çalışıyorum

*Kahvaltıda bir tam domates,
*Şekersiz bir kupa çay,
*Küçücük bir peynir, 5 zeytin, bir haşlanmış yumurta, 2 küçük dilim kızarmış kepekli ekmek.

Akşam yemeğini yedi buçuk gibi yedim ekmeksiz çorba ve 2 kaşık sebze yemeği.

Şimdi şekersiz kahve içicem çok canım istedi:18:

Merhaba1 ayda çok iyi ya diyetinden biraz bahsedebilir misin?

Tabii Bir kitap var weight watchers diye her yediğin yemeğin noktası noktasına puanı var. Ve günlük 20 puanı aşmıyorsun kendimi 22 olarak ayarladım gerçi. Türkiyede sanırım başlamadı bu diyet daha ama ingilizceniz varsa ingilizcesini uygulayabilir ya da çevirebilirsiniz.

Örn: Muz 1 puan , 1 yemek kaşığı eritme peyniri 0.5 puan , 75 gr ekmek 2 puan gibi

Hem eğlenceli hemde güzel bir diyet

Ayrıca bol su zorunluuu

Son düzenleme:
akşam yemeğinde patates püresi ve bir kaç lokma mantar. Ya kızlar çok az yiyorum ama kilo kaybım olmuyor anlamıyorum. Annemle babam benden daha çok yemelerine rağmen kilo kaybedip duruyorlar

akşam yemeğinde patates püresi ve bir kaç lokma mantar. Ya kızlar çok az yiyorum ama kilo kaybım olmuyor anlamıyorum. Annemle babam benden daha çok yemelerine rağmen kilo kaybedip duruyorlar

Canim daha cok başındayiz vereceksin ama zamanla hic moralini bozma devam et onlar simdi tabii daha fazla verecek kiloları senden daha cok o yüzden senin vereceğin kilo en az 5-6 kilo o yüzdendir canim.....

Limonum bak benim basıma dün ne geldi gecen bizim burda bir eczaneye gitmiştim yağ ölçümü falan yapililiyordu hadi bende yaptırıyim dedim neyse benim kilo 60 yağ oranı da 33 çıktı yağ oranın fazla dedi diyet uygulamalısınız neyse bana bir hap verdi yağ yakıcı kullan bir ay sonra görüşelim dedi. Ben o hapı en fazla 3-4 gün duzenli kullanmisimdir. Evimde mutfağımı yaptırıyordum tadilat işlerinden ne diyet ne hap kullandım...dün eczaneden aradılar gelin diye gittim on gündür diyet yapıyorum yaa sabah da fazla yememiştim gayet rahat bir sekilde çıktım tartiyaa o da neeee 61.400 çıktım yağ oranım 34 olmuş sok oldum imkansız falan dedim sabah çünkü evdeki tartı da 60.400 çıkmıştım tartim da dijital yag olcumu yapan tartilardan anlayacağın hic moralimi bozmadan aynen yola devam ediyorum arada bir Kaçamaklara yapsak da eninde sonunda vereceğiz bu kiloları canim benim....

tatlım az yemek hata zaten dolu dolu karnın doyana kadar ye ama ne yemen lazım öncelıkle bunu bılmen lazım patates püresi bol nişastalı kök sebze bu sebze diyet donemınde hıc onerılmez :))) oğünlerin arasında 4-5 saat olsun ve ara öğün yapma ki depodaki yaglar gitsin:)

kızlarrrrr
çizmelerim ve kıyafetlerımle tartıldım belımdede koca kemer var 54.450 geldimm
daha önde 56. geliyordum yihuuuu
ve hıc acıkmadım hıc kendımı sıkmadım sadece ekmek ve seker tuketımını mınumuma ındırdım ekmegı sadece sabah kahvaltıda tuketıyorum baskada yok onun dısında herseyı yedım tatlı yemıyorum meyve gunde sadece 1 tane karatay dıyetını bır okusanız hıc acıkmayacaksınız hıc sıkmayacaksınız kendınızıı

lütfen o ilacı kullanmayı bırak sağlığını ozellıkle karacıger ve bobregını olumsuz etkıleyen ılaclar onlar bunun yerıne yürür ve ekmek+ şeker alımını bırak kimyasalllar vucutta ınanılmaz su tutuyor ve gece yatmadan 1 buyuk bardak maydanoz suyu ıc ödemler içinn

birde boyun kaç %33 cok cıddı bır rakam
bu çizelgeyı yaparken beden kitle endeksin kaç cıktı?
birde bir diyetisyen tanıdıgım vardı ediğine göre o ölçüm cihazları doğruyu yansıtmıyormus .. sadece hastaya şirin gözükmek içinmiş... bende GNCde ölçtürmüştüm ama 3 yıl önceydı ban 300 gr yag verip 2 kg kastan kılo almanız lazım demıstı bunların hep nedenı spor yapmıyor olmamız

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

hım hadi ya canım bilmiyordum teşekkürler bundan sonra dikkat edeceğim. Ben açıkcası bu bilgilerden çooook uzağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…