yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

Sersin tatlım maşallah darısı bizim basımıza ben su Karatay diyetini hic yapamam gibime geliyor. Ekmeksiz yapamam gibime geliyor....

Aslında ben de hic taraftar değildim öyle haplara nasil aldım bende bilmiyorum zaten pek kullanmadan bıraktım....

Ne guzel 63 ten 57 kere dusmussun ne zamandır diyettesiniz...?

Ne guzel 63 ten 57 kere dusmussun ne zamandır diyettesiniz...?

canım ben 16 ocakta başladım, öyle diyet listem falan yok sadece dikkat ettim ve yürüdüm, yaklaşık 10 gündür misafirlikteydim korktum alırım diye ama üstüne vermişim
hep hareketliydim ondan sanırım. hedefim 50 bakalım inş olurum. eski kilomu çok özledim.
önemli olan ne kadar yediğin ve ne kadar hareket ettiğin onu anladım sanırım bu şekilde de az az verebilirim.

günaydın arkadaslar
şimdi kahvaltı yapıyorum

kahvaltım:
ıhlamur çayı
kk peyniri
yeşil biber
roka/maydanoz
1 yumurta
yeşil zeytn
domates
bügün tüm gün ekmek yok menümde.

günaydın taş gibi hatun olmada hızla ilerleye hanımlar
birazdan kahvaltımı yapacağım

Merhabaaa Çok merak ettim ılık su ne işe yarıyorrr ?? :44:

bütün gece aç kalıyoruz mide ve bağırsak için ilk olarak içmek iyi geliyor..bide fazla yememi engelliyor..metebolizma hızlandırdığıda doğru..bi programda dr ayça adaçayı içilse çok iyi demişti sabah aç karnına..

bugün ılık su içemedim
kahvaltı menüm:
ince kaşar dilimli tost
bir haşlanmış yumurta
5-6 zeytin
yarım sivri biber şekersiz çay

Çok teşekkürler yarından itibaren bende başlayayım o zaman

Metabolizmayi hizlandiriyor...

Sizede teşekkürler şimdi gördüm yazdığınızı

Bence başarabilirsiniz. İnanmak başarmanın yarısıdır

öğle menüm:
çorba
2kaşık ev makarnası
2 kaşık ıspanak yemeği
küçük kase yoğurt..
bugünkü öğle yemeği akşam üstüne sarktı o yüzden akşam yemeği yemem artık..zaten gezmeye gideceğim orada atıştırırım akşam yemeği yemesem daha iyi :))

Son düzenleme:
az önce bir haber okudum sizinle de paylaşmak istiyorum...buyrun bakalım

1 kg yağ eritmek için

Hepimiz üç-beş hareket yapıp, biraz da boğazımızdan kıstığımızda zayıflayacağız sanırız. Ama diyet vakti geldiğinde hiç de öyle olmadığını birebir yaşarız. Uzmanlar da işi rakamlara dökerek, gerçeği görmemizi sağlıyor. Birazdan okuyacağınız rakamlar sizi şaşırtabilir. Daha önce duymuş da olabilirsiniz. Olsun. Duymayanlar duysun, unutanlar hatırlasın... Kilo vermek gerçekten zor, ama bu sizi kilo verme konusunda yıldırmasın. Dileriz yemek yeme konusunda yılarsınız da, önümüzdeki yaz aylarına dilediğiniz kiloda girersiniz.

Gelelim o sihirli rakamlara; başlıkta da söyledğimiz gibi, 1 kilogram vücut yağının erimesi için 43 saat voleybol oynamak, 13.4 saat ip atlamak ya da 125 kilometre koşmak gerekiyor. Tabii bunu bu hareketleri yapasınız da hastanelik olasınız diye söylemiyor uzmanlar. Beslenmenize dikkat edip, doğru ve düzenli egzersizlerle fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

Devam edelim: Ortalama bir kişinin 1 kilogram vücut yağını eritebilmesi için 20,5 saat tenis, 16.1 saat basketbol oynaması, 5,1 saat güreş yapması ve 17,2 saat yüzmesi gerekiyor.

:) yemek kolayda vermek zor

sabah kahvaltıtda bir dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir ,zeytin yedim

yağ eritmek çok zormuş gerçekten.
akşam menüm
4 tane buğulanmış balık(yarım ç b su ile pişirdm)
bi porsiyon yağsız tuzsuz çok çeşitli salata
2 dilim esmer ekmk.
bunlarla tıka bsa doydum :)

İyi geceler kizlar hafta sonu malum cok giremiyorum bilgisayara bugünkü menumu yaziyim
Yarım litre su
Sabah : 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, az bişey yumurta, domates sekersiz çay.....

Yarım litre su
Öğlen sosisli sandviç maalesef havuzdaydik karnımda cok acıkmıştı yiyecek başka alternatifim de yok tu

Yarım litre su

Aksam : 2 kasık bulgur pilavi, 2 kasık zeytinyağlı kereviz, 1 parça firinda tavuk 1 bardak ayran

Yarım litre su

Bügunluk bu kadar yarın tartılacagim

selam kızlar okullar açıldı netimden uzak kaldım

kahvaltıda çok az bişeyler atıştırdım. Öğlen yemeklerimi evden götürüyorum yolda dökülmemesi adına genelde makarna, pilav oluyor. bugün erişte makarnası yedim

aralarda çay ve su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…