kızlarrrrr
çizmelerim ve kıyafetlerımle tartıldım belımdede koca kemer var 54.450 geldimm
daha önde 56. geliyordum yihuuuu
ve hıc acıkmadım hıc kendımı sıkmadım sadece ekmek ve seker tuketımını mınumuma ındırdım ekmegı sadece sabah kahvaltıda tuketıyorum baskada yok onun dısında herseyı yedım tatlı yemıyorum meyve gunde sadece 1 tane karatay dıyetını bır okusanız hıc acıkmayacaksınız hıc sıkmayacaksınız kendınızıı
Sersin tatlım maşallah darısı bizim basımıza ben su Karatay diyetini hic yapamam gibime geliyor. Ekmeksiz yapamam gibime geliyor....
lütfen o ilacı kullanmayı bırak sağlığını ozellıkle karacıger ve bobregını olumsuz etkıleyen ılaclar onlar bunun yerıne yürür ve ekmek+ şeker alımını bırak kimyasalllar vucutta ınanılmaz su tutuyor ve gece yatmadan 1 buyuk bardak maydanoz suyu ıc ödemler içinn
evet vermişim ben de inanamadım. 10 gündür bende ara verdim akraba ziyaretini olunca olmuyor diyet ama hiç oturmadım desem yeri hep bişeyler buldum herşeyden de
yedim az az. Bugün bi baktım kilo vermişim 57.600 olmuşumeğer alsaydım devam etmezdim ama şimdi daha sıkı sarıldım bu kadar vermişken dönemem.
Sakın bırakma olur mu ara ver ama hedefi görmeden bırakmayalım..
Ne guzel 63 ten 57 kere dusmussun ne zamandır diyettesiniz...?
MerhabaaaÇok merak ettim ılık su ne işe yarıyorrr ?? :44:
bütün gece aç kalıyoruz mide ve bağırsak için ilk olarak içmek iyi geliyor..bide fazla yememi engelliyor..metebolizma hızlandırdığıda doğru..bi programda dr ayça adaçayı içilse çok iyi demişti sabah aç karnına..
Metabolizmayi hizlandiriyor...
ya arkadaslar ben kilo çizelgesini bi türlü yapamadım. ama başlangıç kilom karnım iice doymuşken hatırlıyorum 71 küsür çıkıyodu. 1 hafta oldu düzenli ve sağlılklı besleneli .bu sbh aç tartıldm 68. 300 çıktım:)
yarın akşm nişan var o yuzden akşm yemek yemicem ordaki verilen şeyleri yerim.çnkü 1 haftadır ne çikolata ne kek abur cubur yemedim. akşm menümü oraya bırakıyorum. sabah yeşillik bol olacak kahvaltımda eşim çok şey almış pazardan.öğlende pilavüstünü yerim yıne bugunden kalan onunla nişana giderim die planlıyorum. inş istediğimgbi olur hersey. hedefim 55 . evlendğim kiloma geri dönmek istyorum ama haziran 30 a kadar. sizce zormu arkadaslar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?