yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

selamkızlar bende başladım bugun diyete.. 60 kiloyum 53e düşmem gerek. yardım edinn:) çünkü yemeğe çokbüyük zaafiyetimvar

İyi geceler kizlar bu cok koşuşturmali bir gündü okullar açıldı iki cocuk gotur getir isleri başladı. Bı de bugun o ses turkiyedeydim simdi geldim. Bu sabah tatildim . Ayniyim hic bir şey değişmemiş ne bir gram eksik ne de fazla bugun ku menüm cok saçma oldu ama yazıyorum

Sabah : 1 kupa sutlu nescafe

Öğlen : 6-7 kasık bulgur pilavi, 1 bardak ayran

Aksam üstü o ses e gideceğim diye bir muz yedim o kadar
Sonra orda bir sandviç
2 litre su ictim bugun

bende dün sabah bir poğaça yedim. öğlen yarım kepçe çorba. iki yemek kaşığı pilav üstü et. ve salata. akşam bir kepçe makarna ve gece meyve. sizin yazdıklarınıza bakıyorumda ben çok yemişim

Boşlamalar başladımı diyetti yoksa hımmm?????

yok boşlama değilde bunları yemek benm için mucize:) çok yemek yiyen ve yemeği seven birisiyim:) hareket yok pek. masa başında oturmaktan oluyo birazda. belirli bölgelerde kilom zaten göbek ve yan simitler:) nasıl gitceeeeeeeeeeeekk :) akşam mekik çektim evde.

selam kızlar oku açıldığı için topiğimde yemeklerim de şaştı ya

sbah az bişiler tıştırdım öğlen arkadaşa gittik
makarna ve patlıcan yemeği yedim

akşam da çorba ve az sarma yedim

kilom aynı ama ilk zamanlardaki gibi dikkat edemiyorum ya

Limoncum beni de al, beni de beni de 10 kilo fazlam var Vermem gerekiyor yaza kadar, göbüş de var Hem diyet hemde mekik çekmeye başlicam diyorum ama başlayamıyorum bi türlü, topiğin uğurlu gelir belki

Limoncum beni de al, beni de beni de 10 kilo fazlam var Vermem gerekiyor yaza kadar, göbüş de var Hem diyet hemde mekik çekmeye başlicam diyorum ama başlayamıyorum bi türlü, topiğin uğurlu gelir belki

hoşgeldin tatlım
yediklerini yazarsın buraya insan yazınca vicdan yapıyor daha az yiyor hadi bakalım

hoşgeldin tatlım
yediklerini yazarsın buraya insan yazınca vicdan yapıyor daha az yiyor hadi bakalım

İnşallah Canımm =) Bi ara bi topiğe takıldım ilk gün iyiydi, ikinci gün 5 tane tereyağlı lahmacun yedim Topik sahibesi bana kızdı ' git 2 saat spor yap öyle gel' diye. Gittim bi daha hiç uğramadım, sporumu da yapmadım Burda etkili olur umarımm..Yarından itibaren yazarım

İyi geceler kizlar valla 15 tatilde ne güzeldi her oğunu ayrı ayrı yazıyorduk. Simdi sadece gece girip butun gunu yazar oldum. Bugun ku menumu yaziyim

Kalkınca yarım litre su

Sabah : 1 dilim ekmek, az peynir, domates, zeytin sekersiz çay

Öğlen : 1 simit 1 büyük bardak ayran

Ara : 1 sutlu nescafe

Aksam : 3 kasık z.y kereviz 1 dilim ekmek

Ara : 1 bardak süt, bir avuç kuru meyve

2 litreden az su ictim bugun

Limoncum bazen ilk zamanlardaki gibi olmuyor olabilir toparlanacagiz öğlen kaçırdın mı mesela aksam az yiyeceğiz yaza ne kaldı sunun şurasında yediklerinde gayet az görünüyor ama nere de dikkat edemiyorsun mesela?

Boşlamalar başladımı diyetti yoksa hımmm?????

eşim 10 günlük izinde ve uyku düzeninden yeme düzenimize kadar herşey altüst olmuş durumda..çok sıkı dikkat edemiyorum ama özellikle akşam dikkat etmeye devam..sanırım bu sayede verdiğim bir kiloyu hala koruyorum..şu izin bitsin sıkı bir şekilde devam edeceğim son 3 kilo kaldı ideal kiloma ama ben bu 3den sonra belki 1-2 daha vermek istiyorum..evlendiğimde 50-51 olan ben belki 55e olabilirim:))

Günaydınnnn
boşlamalar varmı derken en cok ta cuvaldızı kendıme batırmıstım aslında sanırım haftaya regl olucam bır boşladımkı sormayın abur cubur falan yemıyorum boşlama dedıysem okadarda degıl sadece sabahları evden kahvaltı getıremıyorum artık dısardan tost yada ekmke arası alıyorum dolayısıyla gun boyu yemedıgım ekmegı sabah yıyorum buda benı uzuyor baskada kendımı saldıgım bısey yokk
bırde dun aksamdan ıtıbaren elma sırkesı ıcıyorum cok faydalıymıs bırde yag yakıcı ozellıgı varmıs verecek kılom yok ama bır ıkı daha verırsem super olur dıye dusunuyorum

formulu anlatayım yarım lt pet sısenın ıcıne 2,5 tatlı kasıgı sırke ben sırkenın kotu kokusunu alsın dıye lımonda sıktım yemeklerden sonra ıcılmesı gerekıyor ben yarım lt sabah yarım ltde aksam ıcıcem ısteyen ıcıne balda koyabılır...yalnız ben dogal sırke aldım dıgerlerı mıde ıcın sıkıntıymıs asite oranı %4 yazıyor fıyatı 15 tl öptüm siziiii

kızlarr ben sizin kadar az yiyemiyorum burda öğlen yemek çıkıyo mecbur onu yiyorum dün mesela bir kepçe tarhana çorbası bir parçada kızarmış tavuk göğsü yedim. hiç ekmek yok. akşamda bir tabak bezelye çorbası biraz taze fasülye ve pilav. bu sabahta bir dilim ekmek 1 yumurtadan omlet ve biraz peynir. böyle veremem sanırım

selam kızlar,
herkes rehavete kapılmış gibi tabiiii bendeeeeeeeeeee

sporu bıraktım tekrar başlamam lazım sporsuz olmuyo

şu 14 şubat geçsin tekrar hızlandıricim, kocamın doğum günü ve ona güzel bir yaş pasta yaptım az önce onuda yiyim söz burdayım (azıcık yiycem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…