selam kızlar benim sabah iyiydi ama öğleni kaçırdım biraz
sabah 2 dilim tahıllı ekmek 2 çeri domates 1 kk yağsız peynir 2 zeytin ve bir bardak ıhlamur.
öğlen 1 tabak tutmaç çorbası bir tabak etli bulgur pilavı salata ekmek yok.
bende bu hafta 800 grm vermişim. devam edidem 53ü görene kadar. ya bu kilo göstergesi varya nasıl değiştrcem onu ben
kızlar 57,6 ya düştüm abur cubur 0 küçük şekerleden bile yemiyorum:)hedef 60.9 dan 54 de düşmekti iyi gidiyorum sanırım
Ne kadar zamanda düştün canım 57,6 e?
selam kızlar ben bu sabah 1 dilim kızarmış ekmek 1kk yağsız peynir. 1 lokma ekmeğe krem peynir. 2 adet çeri domates 2 zeytin yedim. ara öğünde 1 bardak kefir içtim. sindireme iyi geliyormuş. öğlende bi yemek kaşığı pilav ve 6 tane suda haşlanmış köfte yedim 1 küçük kasede yoğurt. az öncede 2 tane hurma yedim:) babam umreden getirdide dayanamadm:)
arkadaşlar ben hergün girmeye çalışıyorum. yazınc daha çok motiv oluyorum.sizde yazınn. bırakmayın yoksa diyet bozuluyoo
ben utandığım için yazamaıyorumkonu sahibi olarak diyeti bıraktım
ama tekrar başlamak istiyorum. 58im şu anda
kusura bakmayın kızlar gelemedim, çünkü geldiğimde vicdan yaptım:2: :26:
Regl olacağım bu aralar aşırı tatlı krizim tutuyor
O geçsin öyle başlayacağım.
aynen bende öyleyim bugün aslında bahane olmamalı ama nedense tatlı isteğim çok oluyo başka şeylerle bastırmak lazım kuru incir, kuru üzüm, kayısı gibi canım......
aynen bende öyleyim bugün aslında bahane olmamalı ama nedense tatlı isteğim çok oluyo başka şeylerle bastırmak lazım kuru incir, kuru üzüm, kayısı gibi canım......
kuru üzüm yemeyin kızlar:) kayısı sadece incir ve üzümde çok fazla kalori ve şeker var diyetisyenler tavsiye etmez hiç. inciri çok severim ama bu yüzden yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?