yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

Bugünkü menüm :

Sabah kalkınca yarım litre ılık su

Kahvaltı: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 dilim sucuk

Öğlen : 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, birkaç kaçık dible

Akşam : 1 dilim ekmek, 3 tane köfte, 1 kase yoğurt

1 kupa Nescafe
2 tane ekler

Bugün tam 2 litre su içtim ve 1 saat step-aerobik yaptım....

günaydın kızlar. dün gece ben bişey yaptım 3 dilim pizza yedim ve çok rahatsız oldum. hala midemde duruyo sanki. oyüzden kahvaltı yapamıyorum. öğlene yicem artık bişeyler

benimde yaza kadar 4 kilo vermem lazım aynen bende göbekten ve kalçadan aldım daha önce 18 kilo verdiğim için suan bedenim direniyor çok üzülüyorum

sanırım hepimiz vazgeçtik zayıflamaktan neyse ben bugün tekrar başlayayım yazmaya..
sabah sıcağa yakın suyumu içerek başladım güne..
kahvaltı menüm :
haşlanmış yumurta
2dilim ekmek
çok az tereyağ
3-4 zeytin
şekersiz çay

kızlar 19 şubatta diyete girdim tarılıyorum sabah aç karınla 57 çıkıyorum akşam tartılıyorum 60 çıkıyorum neye inanmalıyım sizce????? diyete devam edeyimmi?

1.60 boyundayım ve 59,5 lilo olmuşum geçen yıl ki olan kiloma 53'e dönmek isyiorum :) bugün karar alıp diyete başlıyorum. lahana diyetini bir kaç gün denemek istiyorum bakalım gelişmeleri aktarırım :)

Canım danıştığım diyetisyan lahanın vucuttan su attırdığını söyledi. Metabolizmayı hızladırması ilk iki hafta imiş, yanı yağdan çok sudan kaybettiriyor. Bırakınca tekrara hızlıca kilo alınıyor ama yazı geçirmek için olabilir.

kızlar iş yoğunluğu yüzünden birkaçgündür giremiyorum ama baktım kimse de girmemiş hiç. bıraktınızmı diyeti yoksa? ben de haftasonu biraz bozdum ama yine toparladım şükür. bu sabah 58.2 ydi. ama az önce bir kurufasülye pilav yedim kendime hakim olmasam bir tabak daha yicektim. koştum geldim buraya:) hadi kızlar dönün gerii yalnız olmuyoo

Evet canim yalnız olmuyo bende bir iki defa baktım hep benim yazdıklarım var o yüzden yazmıyorum diyet desen o da bozuldu kimsecikler yok birbirimizi motive edecek kimse yok bastan mı başlasak ne yapsak...?

Evet canim yalnız olmuyo bende bir iki defa baktım hep benim yazdıklarım var o yüzden yazmıyorum diyet desen o da bozuldu kimsecikler yok birbirimizi motive edecek kimse yok bastan mı başlasak ne yapsak...?

evet başlayalım şurda 2-3 aya kadar ben tatile gidiyorumm ama hala istediğim kiloda değilim.

evet başlayalım şurda 2-3 aya kadar ben tatile gidiyorumm ama hala istediğim kiloda değilim.

Aynen canim bende 60 larda takılı kaldım bu hafta yürüyüşe başlayacağım 2 gunde spora gidiyorum biraz da ağzımı tutsam olacak bu is ben yarın sabahtan itibaren yediklerimi gun gun yazacağım sen bari bırakma her gun girelim neler yedik birbirimize ornek olalım hadi bakalım kolay gelsin...

kilo verme amacıyla bi ara açtığım konu sonrasında sabit kiloda kaldım 57leri gördüm bi ara. Derken ramazan geldi ve ben uzun zamandır görmediğim kiloyu 61,5 gördüm. Tartılmaktan korkaenken cesaret çıktım ve diyete başlamak istiyorum.

evet 62leri görmüşüm zamanında diyete başladım bi dönem sonra bıraktım şimdi tekrar başladım 53e düştüm bakalım

kendi konumu özlemişim

Nasıl 53 kiloya geri döndün canım :)

eylülden beri dönem dönem diyetler yaptım önce 58lere sonra bıraktım.

bir kaç ay sonra 56ları gördüm öyle devam ettiö.

sağlıklı besleniyorum kahvaltı yapmazdım kahvalya başladım 3 öğün yemek yiyorum abur cuburu ve dışardan yemeği azaltım

normal besleniyorum özel diyetler beni bozuyorr denemedim yapamamda. her şeyden yiyorum ama sağlıklı bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…