Hoş geldin canim aramıza boyun kilon kaç? Kaç kiloya düşmek istiyorsun?
canım bende çözemedim ama hateketsizim ya birde okullar açıldı sabah 6da kalkıyorum ilçeye git gel akşam oluyorLimoncum bazen ilk zamanlardaki gibi olmuyor olabilir toparlanacagiz öğlen kaçırdın mı mesela aksam az yiyeceğiz yaza ne kaldı sunun şurasında yediklerinde gayet az görünüyor ama nere de dikkat edemiyorsun mesela?
İyi geceler kizlar bu cok koşuşturmali bir gündü okullar açıldı iki cocuk gotur getir isleri başladı. Bı de bugun o ses turkiyedeydim simdi geldim. Bu sabah tatildim . Ayniyim hic bir şey değişmemiş ne bir gram eksik ne de fazla bugun ku menüm cok saçma oldu ama yazıyorum
Sabah : 1 kupa sutlu nescafe
Öğlen : 6-7 kasık bulgur pilavi, 1 bardak ayran
Aksam üstü o ses e gideceğim diye bir muz yedim o kadar
Sonra orda bir sandviç
2 litre su ictim bugun
harbi hiç değişmemişsin canım....
arzuuuuuuu selam,nasılsın,diyete devam ediyormuşsun tebrik ederim seni canım,50li kilolara inmene çok az kalmış maşallah.senden sonra bende ayrıldım takımdan,gına geldi ya,diyetten soğuttular beni aklıma geldikçe deliriyorum,gerçek hayatta hiçbir halt olamamış insanların egolarını tatmin etmeye çalışmalarıyla kendimizi yorduk durduk,allahın günü bitarafından kural uydurmalar,yaptırımlar,cezalar,ödevler,sonra kaprisler,kaprisler,kaprisler,kırıcı laflar öf o neydi be.takım da kapanmış sonra zaten.
Topiğinize limon sıktım arkadaşlar kusura bakmayın.iyi diyetler size:)
Hoş bulduk Canım. Boyum 1.60 kilom 63. Fazla sırıtmıyor kilom ama göbeğimden şikayetçiyim53 kilo olsam süper olur.
Evet ya göbek sinir ediyo beni. Benim o sorunum yok verdim mi eşit veriyorum. Ben 50 kiloyken yoktu göbek filan, ailevi sorunlar yaşandı stresten yemeye başladım, göbekte o zaman çıktıBoyumuz Aynıymis seninle bende gobekten sikayetciyim. Ne kadar versemde o orda oyle kaliyor sanki iki sezeryandan sonra hic gitmeyecek gibi :)) ....benim ideal kilo yaptıgım zaman 51 gösteriyor ama 55 den aşağısı bana yakışmaz gibi me geliyor yüzüm minyon kilo verdikce yüzümden gidiyor bu seferde çirkin dürüyor.....
slm hanımlar ben aranıza yeni katıldım 1.65boyunda 80 kiloyum eşim bile söylenmeye başladı kilo aldın diye destek ve önerilerinizi rica ediyorum herkese iyi forumlar...
günaydın kızlarr. ben kilo veremiyorum
ama almıyorumda. hiç hareket yok. bu şekilde vermeye çalışsam olurmuki? hareket etmeden sadece yediklerime dikkat ederek
1.60 boyundayım ve 59,5 lilo olmuşumgeçen yıl ki olan kiloma 53'e dönmek isyiorum :) bugün karar alıp diyete başlıyorum. lahana diyetini bir kaç gün denemek istiyorum bakalım gelişmeleri aktarırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?