yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

Limoncum, Sabah; 1 dilim beyaz peynir, kırmızı biber, çeri domates, 2 dilim tost ekmeği( Sandviç yaptığım için 2 dilim yedim) bide nescafe içtim az şekerli.. 20 dakika koştum, 100 mekik çektim.. Birazdan da 1 kase yoğurt yiyicem.

canım bende çözemedim ama hateketsizim ya birde okullar açıldı sabah 6da kalkıyorum ilçeye git gel akşam oluyor
topiğime de giremiyorum haliyle gün içinde üzülüyorum

sabah kahvaltısı yapmadım öğle yemeğimi unuttuğum için öğlen mide akşam
akşam yemeğinde tavuk ve patates yedim

harbi hiç değişmemişsin canım....
arzuuuuuuu selam,nasılsın,diyete devam ediyormuşsun tebrik ederim seni canım,50li kilolara inmene çok az kalmış maşallah.senden sonra bende ayrıldım takımdan,gına geldi ya,diyetten soğuttular beni aklıma geldikçe deliriyorum,gerçek hayatta hiçbir halt olamamış insanların egolarını tatmin etmeye çalışmalarıyla kendimizi yorduk durduk,allahın günü bitarafından kural uydurmalar,yaptırımlar,cezalar,ödevler,sonra kaprisler,kaprisler,kaprisler,kırıcı laflar öf o neydi be.takım da kapanmış sonra zaten.
Topiğinize limon sıktım arkadaşlar kusura bakmayın.iyi diyetler size:)

İyiyim Pelincim sen nasılsın özlemişim seni diyete devam derken dikkat etmeye çalışıyorum 61.500 de takıldım kaldım. Bana göre degildi takım yarışma falan ugrasamiyordum. Gerçekten sonlara doğru baya insanı sıkmaya başlamıştı. Bu topigimiz cok guzel kimse kimseyi zorlamiyor. Seni de bekleriz canim senin de az kalmıştı kilon yoksa geri aldın mı kiz...?Neyse canim öptüm seni kendine iyi bak görüşmek dileğiyle...

Günaydın kizlar iki gündür ugrayamadim cok hastaydim. Üsüme, sıtma, boğazlarım bugun daha İyiyim. Maalesef diyet bozuldu gerci cok bisey yiyemedim. Sizler naptniz bakıyim.. Simdi kahvaltımı yapacagım görüşürüz kizlar öptüm sizi.....

Hoş bulduk Canım. Boyum 1.60 kilom 63. Fazla sırıtmıyor kilom ama göbeğimden şikayetçiyim 53 kilo olsam süper olur.

Boyumuz Aynıymis seninle bende gobekten sikayetciyim. Ne kadar versemde o orda oyle kaliyor sanki iki sezeryandan sonra hic gitmeyecek gibi :)) ....benim ideal kilo yaptıgım zaman 51 gösteriyor ama 55 den aşağısı bana yakışmaz gibi me geliyor yüzüm minyon kilo verdikce yüzümden gidiyor bu seferde çirkin dürüyor.....

Evet ya göbek sinir ediyo beni. Benim o sorunum yok verdim mi eşit veriyorum. Ben 50 kiloyken yoktu göbek filan, ailevi sorunlar yaşandı stresten yemeye başladım, göbekte o zaman çıktı 63 kiloydum 60 olmuşum tartınmıyodum çoktandır başladığım gün baktım 3 kilo gitmiş Dikkat ediyorum 3 4 gündür hem yediklerime hemde sporuma=) İnşallah veririz.

slm hanımlar ben aranıza yeni katıldım 1.65boyunda 80 kiloyum eşim bile söylenmeye başladı kilo aldın diye destek ve önerilerinizi rica ediyorum herkese iyi forumlar...

slm hanımlar ben aranıza yeni katıldım 1.65boyunda 80 kiloyum eşim bile söylenmeye başladı kilo aldın diye destek ve önerilerinizi rica ediyorum herkese iyi forumlar...

Hoş geldiniz Yediklerimizi kısınca bide üstüne spor yapınca çözülmeyecek bi sorun değil Burda ne yediğimizi yazarak gaza da geliyoruz, umarız faydalı olur size de =)

Kızlar raporumu vereyim ben :126: Dün akşam hiç bişey yemediğim için 2 sandviç yedim bugün( Beyaz peynir, kırmızı biber, çeri domates) Nescafe içtim az şekerli üstüne de maden suyu içtim. Yediklerimizi eritiyomuş, öyle duydum. Sonra da 20 dakika koştum, 200 mekik çektim :92: Bol bol da su içiyorum

aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz..eşim 10 gündür izinli olduğu için benim yemek düzenim şaşmıştı kilo veremedim haliyle ama verdiğim o bir kiloyu hala koruyorum hala 60 kiloyum :)) tekrar spora ve yediklerime dikkat etmeye başlıyorum hepimize kolay gelsin..
bu sabahki menüm:
3-4 zeytin
peynirli tost
kızım sayesinde omlet :)
şekersiz çay

öğle:
bir kase çorba

arada sütlü nescafem var malesef yanında tatlım vardı bugün

akşam içinse çorba ve ıspanak yemeği olacak..ekmek yok..küçük bir kasede yoğurt yerim :)

selam kızlar 2 hafta attilden sonra okul beni serseme çevirdi.

birazcık saldım ama tekrar toplandım kızlar. sabah kahvaltı yapamıyorum 6da canım istemiyor. bende yanıma elma falan alıp 10 gibi onu yiyorum öğlende evden getiriyorum yolda dökülme riski olduğundan kuru makarna, patates, tast tarzı şeyler yiyorum

bugün elmamı bile yiyemedim
öğlen tost yedim akşam da misafirler vardı kalan yiyevcklerden mercimek köftesi ve börek yedim kızlar
kilom aynı 58.5 dikkat etmediğim günlerin acısı inş gidecek ya gitmeli.

sevgilim gelip gidnce salmıştım diyeti ama tekrar sahalardayım

yeni gelenelr hoşgeldiniz

rahatınıza bakın sonuçta ölüm kampımı burası hepimizin amacı belli tatlı tatlı sohbet edip kilolorımızdan kurtulmak

günaydın kızlarr. ben kilo veremiyorum
ama almıyorumda. hiç hareket yok. bu şekilde vermeye çalışsam olurmuki? hareket etmeden sadece yediklerime dikkat ederek

günaydın kızlarr. ben kilo veremiyorum
ama almıyorumda. hiç hareket yok. bu şekilde vermeye çalışsam olurmuki? hareket etmeden sadece yediklerime dikkat ederek

Günaydın canim hosgeldin aramıza bende kaç haftadır aynı kilodayim güya dikkat ediyorum gerçi tam anlamıyla edemedim ama almıyorum vermiyorum da galiba sporsuz olmayacak ben Çarşamba gunu step-aerobik başlıyorum bakalım o zaman birşeyler değişecek mı?

Günaydın kizlar hafta sonu giremedim nete benim tartı günlerim Pazartesi yine bir degisiklik yok. Aynı kilodayim. Çarşamba gunu step-aerobik e başlıyorum hafta da 2 gün 1 er saat diger gunlerde yürümeye başlıcam inşallah bu sefer olur.

Yarım litre su
Sabah : 1 kupa az sutlu nescafe, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir çeri domates.....

1.60 boyundayım ve 59,5 lilo olmuşum geçen yıl ki olan kiloma 53'e dönmek isyiorum :) bugün karar alıp diyete başlıyorum. lahana diyetini bir kaç gün denemek istiyorum bakalım gelişmeleri aktarırım :)

Bende aynı şekilde 1.63 boyum 60 kilom ama benim kemiklerim iri:) herkes iyisin diyor ama ben kıyafetlerden anlıyorum değişimi.Soğan diyetini deneyeceğim ama cesaret yok.Oturarak çalışıyorum.Kurtulmam gerekiyor 6 yada 7 kilodan.Puffff

İyi geceler kizlar yeni arkadaslar hoş geldiniz sizde bugun ku menum
Kalkınca yarım litre su
Sabah : az sutlu nescafe, bir kk peynir, 1 dilim ekmek çeri domates

1 kupa yesil çay

Öğlen : 1 simit

Ara : 1 avuç kuru meyva, 1 kupa sade nescafe

aksam : 3 kasık makarna, yanına da az bişey karnibahar yemeği, 1 kase yoğurt

Ara : 1 bardak sit

Gün icin de 2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…