Günaydın canim hosgeldin aramıza bende kaç haftadır aynı kilodayim güya dikkat ediyorum gerçi tam anlamıyla edemedim ama almıyorum vermiyorum da galiba sporsuz olmayacak ben Çarşamba gunu step-aerobik başlıyorum bakalım o zaman birşeyler değişecek mı?
daha önceki diyetimde 1 ay aerobik platese gtmiştim ben ve çok ta memnun kaldım. hareket şart evet bende dün evimde plates yapmaya başladım. başka türlü veremicem bu kiloları. bide bişey sormak istiyorum bu kilomu nasıl değiştircem ben?
selam kızlar nasıl gidiyor? kilolar ne alemde ben 58,5 la 58 arasındayım. okul çok yoğun dengem bozuldu
1,5 haftadır sabah aç karınla sıcak su içiyorum bi fincan.dün diyete başladım.sabah aç karınla sıcak su daha sonra
1 dilim krem peynirli ekmek 5 zeytin yarım fincan nescafe
saat 10 gibi elma
çay saatinde çayın yanında 1 tane form bisküvi
öğle yemeği
sebze yemeği tatlıya dayanamıyorumyarım sütlü tatlı
ikindi vakti çayın yanında 1tane form bisküvi
saat 5te form çubuk
akşam yemeği yoğurt ve karnıbahar
ikigündür bu şekilde yiyorum ve kızlar 60.9 dan 58.7 çok şaşırdım mutlu oldum başaracağıma inandım.
not:günde 1 lt su içmeye gayret ediyorum.
Canim ben daha yeni bu sabah tartı da değişmeler gördüm inşallah boyle gider spora başlayacağım icin daha cok dikkat etmeye başladım. Pazartesi bildirimimi yapacagım aslında herkes Pazartesi ya da cuma günleri bildirim yapsa kilolarını daha iyi olur diye düşünüyorum kimse tam net olarak giden kiloyu yazmıyor. Belki böylece birbirimizden görerek daha cok gaza geliriz
bildirimi hangi gün yapacağımıza ortak bi karar versek daha iyi olur dediğin gibi..bu belki daha motive edici olur..p.tesi bence daha uygun gibi hem bu sayede h.sonu kaçamakları daha az olur
herkese selamlar....boşlamışlığın ardından yarın tekrar başlıyorum spora ve dikkat etmeye...kaldığım yerden devam...kolay gelsin hepimize..
1,5 haftadır sabah aç karınla sıcak su içiyorum bi fincan.dün diyete başladım.sabah aç karınla sıcak su daha sonra
1 dilim krem peynirli ekmek 5 zeytin yarım fincan nescafe
saat 10 gibi elma
çay saatinde çayın yanında 1 tane form bisküvi
öğle yemeği
sebze yemeği tatlıya dayanamıyorumyarım sütlü tatlı
ikindi vakti çayın yanında 1tane form bisküvi
saat 5te form çubuk
akşam yemeği yoğurt ve karnıbahar
ikigündür bu şekilde yiyorum ve kızlar 60.9 dan 58.7 çok şaşırdım mutlu oldum başaracağıma inandım.
not:günde 1 lt su içmeye gayret ediyorum.
Tebrikler canim insanin isteyip de yapamayacagi hic bir sey yoktur, demek sen bunu gercekten istedin ve başardın devamını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?