yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

sabah aç karnına bir bardak limonlu ılık su.
bol yeşillik çeri domates ve 1kk yağsız peynir. 1 bardak az şekerli çay 2 küçük dilim tahıllı ekmek
arada 5 adet çubuk kraker
öğlende 3 yemek kaşıgı pilav üstü et sote. 2 kase cacık. 1 dilim tahıllı ekmek.
akşamada portakallı kereviz yapmayı düşünüyorum:) eşime peynirli kaypak yapıcam yanınada köfte o onları yerken ben nasıl kerevz yicem bilmiyorumm:S

daha önceki diyetimde 1 ay aerobik platese gtmiştim ben ve çok ta memnun kaldım. hareket şart evet bende dün evimde plates yapmaya başladım. başka türlü veremicem bu kiloları. bide bişey sormak istiyorum bu kilomu nasıl değiştircem ben?

selam kızlar nasıl gidiyor? kilolar ne alemde ben 58,5 la 58 arasındayım. okul çok yoğun dengem bozuldu

Bende değiştirmeyi bilmiyorum o yüzden tekrar bastan cizelge yapmak daha kolayıma gidiyor.

selam kızlar nasıl gidiyor? kilolar ne alemde ben 58,5 la 58 arasındayım. okul çok yoğun dengem bozuldu

Canim ben daha yeni bu sabah tartı da değişmeler gördüm inşallah boyle gider spora başlayacağım icin daha cok dikkat etmeye başladım. Pazartesi bildirimimi yapacagım aslında herkes Pazartesi ya da cuma günleri bildirim yapsa kilolarını daha iyi olur diye düşünüyorum kimse tam net olarak giden kiloyu yazmıyor. Belki böylece birbirimizden görerek daha cok gaza geliriz

İyi akşamlar bugünkü bildirimimi yapiyim

Kalkınca her zamanki gibi yarım litre su

1 kupa sade nescafe

Sabah : çeyrek simit, 1 kk kasar peynir, çeri domates 2 zeytin

Yarım litre su

Öğlen : 1 kase çorba, çeyrek simit

Ara : 1 activa yoğurt, 1 kupa nescafe

Yarım litre su

Aksam : 1 tabak ispanak yemeği, 1 kase yoğurt, 2 dilim tam tahılli ekmek

Gece cok açıkirsam bir meyva yada süt içmeyi düşünüyorum Heee bı de yesil çay içeceğim......

1,5 haftadır sabah aç karınla sıcak su içiyorum bi fincan.dün diyete başladım.sabah aç karınla sıcak su daha sonra
1 dilim krem peynirli ekmek 5 zeytin yarım fincan nescafe
saat 10 gibi elma
çay saatinde çayın yanında 1 tane form bisküvi
öğle yemeği
sebze yemeği tatlıya dayanamıyorum yarım sütlü tatlı
ikindi vakti çayın yanında 1tane form bisküvi
saat 5te form çubuk
akşam yemeği yoğurt ve karnıbahar

ikigündür bu şekilde yiyorum ve kızlar 60.9 dan 58.7 çok şaşırdım mutlu oldum başaracağıma inandım.

not:günde 1 lt su içmeye gayret ediyorum.

tebrikler:) spor yapmıyomusun peki hareket durumun nasıl?

spor yürüyüş olarak sabah akşam tempolu 15 dk servise yetişmek için yürüyorum:)
kalan zamanlar işim masa başı olduğu için yapamıyorum.evde eliptik bisikletim var ona başlayacağım.

15 dk da olsa yürüyorsun ne güzel. ben arabayla gidip geliyorum ve masanın başında otur. 0 hareket. oyüzden kilo veremiyorum hep aynı kilomm

herkese selamlar....boşlamışlığın ardından yarın tekrar başlıyorum spora ve dikkat etmeye...kaldığım yerden devam...kolay gelsin hepimize..

bildirimi hangi gün yapacağımıza ortak bi karar versek daha iyi olur dediğin gibi..bu belki daha motive edici olur..p.tesi bence daha uygun gibi hem bu sayede h.sonu kaçamakları daha az olur

Merhaba arkadaşlar bende kilo konusunda çok sıkıntılıyım 45 kilolarında zayıf mutlu mesut biriydim. Takii 55 kilo olana kadar. Aaa ne var canım kilonda demeyin :) 1.56 boyunda 55 kiloyum 5 yıldır böyleyim moralim bozuluyor ama azimli olmadığım için veremiyorum. kocaman bir göbek geniş üst bacaklar popoyu unutmayalım çok mu iç açtım acaba. Yarın sabah 7.30 da kalkıp yürüyüşe gitmeyi planlayarak diyet macerama başlayacağım beni destekleyinn canlarım. Ben yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum inş. şu anki hırsım beni yarı yolda bırakmaz. Hep karar veriyorum kadınlar kulübüne yolum düşüyor okuyorum yazıyorum çiziyorum sabah fosss amaaann can boğazdan gelir İnş. bu sefer bunu başaracağım yaz geldiğinde herkes bana ay elif göbeğin çıkmış kilo almışsın demesi yerine elif ne kadar zayıflamışsın cümlelerini duymak istiyorum.

İyi geceler kizlar bugun cok güzeldi spora başladım baya bir ter attım gitmediğim günler evde de yapmaya çalışacağım. Cok iyi geld bana spor bugun ku menumu de yaziyim......

Yarım litre su, bir kupa nescafe içmesem açıklamıyorum sanki

Sabah : 2 dilim tahılli ekmege peynirli tost, çeri domates 1 kupa yesil çay tarcinli

Yarım litre su

Öğlen : sabah ki menun aynısı

Yarım litre su

Ara : 3 tane diyet bisküvi

Yarim litre su
Aksam : 1 dilim tahılli ekmek, cok az ispanak, bir kase yoğurt

Ara : iki ince halka seklinde ananas

Bügunluk bu kadar size iyi geceler yarın görüşürüz...

bildirimi hangi gün yapacağımıza ortak bi karar versek daha iyi olur dediğin gibi..bu belki daha motive edici olur..p.tesi bence daha uygun gibi hem bu sayede h.sonu kaçamakları daha az olur

Aynen canim Pazartesi olması daha iyi hafta sönün da kaçamak olmaması icin iyi olur.

Tebrikler canim insanin isteyip de yapamayacagi hic bir sey yoktur, demek sen bunu gercekten istedin ve başardın devamını diliyorum

Yarım litre su, 1 kupa nescafe

Sabah: 1 dilim ekmek, çeri domates, dil peyniri, bergamot otlu yesil cay.....

Öğlende bir arkadaşımın Kuran'ı var napcam bilmiyorum en aza indirmeye çalışcam menumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…